Essence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
men je všeč npr po laku so mi res se nohti nehal cepit, pa enga mam po katerem so trdi ko kamen, pa še enga po katerem mi rastejo............brez lakov ne morem več
glossi so isti k katerkol drug, ne vem zakaj bi dala zanj več ko jurja če je za 200 super.
šminke so mi fajne ker se svetijo in so dost mastne ko labello (vsaj moje so vse take) pa majo full lep sijaj.
odstranjevalec laka za nohte diši božansko. pa edini k ga lahk mam. vsi ostali so mi nohte dobesedno požrli.
senčila uvau mela od nivee, loreala, avona oriflame-a........nč ni blo tak kul. ker so fajn svilnati se dajo lepo nanest. edin črn z bleščicam se ne razmaže kul.
maskare tko, nekaj povprečnega, je pa nekak res d te lahk vsaka razočara. se med seboj razlikujejo. še posebej če jih folk odpira.
krema za roke-nočna njamsi, dnevna nč kej posebnega.
lakci-lepi odtenki, v kombinaciji s prozornim lakom LONGLASTING-pa šenimaš pobarvanih parkljev ko ga odstraniš.
puder mi ni bil všeč. ne tekoč ne kuglce, je pa res, d je že dolg nazaj kar sem ga kupla.
noooooooo tkole........še enkrat sm napisala skor vse o essence. to je sam moje mnenje. če hoče kdo uporablat sam chanel pa lancome pa diorja naj ga.
men je pa to isto k pr cotah-če mi paše, bom mela. če mi ne povzroča vnetij, ne srbi, se ne kruši, itd pa sploh
tko da z moje strani GO ESSENCE! priznam d bi ga kupovala tudi če bi bile cene veliko višje.
glossi so isti k katerkol drug, ne vem zakaj bi dala zanj več ko jurja če je za 200 super.
šminke so mi fajne ker se svetijo in so dost mastne ko labello (vsaj moje so vse take) pa majo full lep sijaj.
odstranjevalec laka za nohte diši božansko. pa edini k ga lahk mam. vsi ostali so mi nohte dobesedno požrli.
senčila uvau mela od nivee, loreala, avona oriflame-a........nč ni blo tak kul. ker so fajn svilnati se dajo lepo nanest. edin črn z bleščicam se ne razmaže kul.
maskare tko, nekaj povprečnega, je pa nekak res d te lahk vsaka razočara. se med seboj razlikujejo. še posebej če jih folk odpira.
krema za roke-nočna njamsi, dnevna nč kej posebnega.
lakci-lepi odtenki, v kombinaciji s prozornim lakom LONGLASTING-pa šenimaš pobarvanih parkljev ko ga odstraniš.
puder mi ni bil všeč. ne tekoč ne kuglce, je pa res, d je že dolg nazaj kar sem ga kupla.
noooooooo tkole........še enkrat sm napisala skor vse o essence. to je sam moje mnenje. če hoče kdo uporablat sam chanel pa lancome pa diorja naj ga.
men je pa to isto k pr cotah-če mi paše, bom mela. če mi ne povzroča vnetij, ne srbi, se ne kruši, itd pa sploh
tko da z moje strani GO ESSENCE! priznam d bi ga kupovala tudi če bi bile cene veliko višje.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
ZEAST - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
To se mi zdi bolj otroska kozmetika in tut cene so ravno temu primerne (pa ni misljeno kot neki slabga). Pa tut svoje kozmetike ne maram menjavat, sm kr navajena na ene in iste stvari, ker ves, da so zate kvalitetne, ker ti ni treba zbirat 100 let sploh pa ker si ti in tvoja koza temu navajen.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Otroška kozmetika ni, ker otroci ne uporabljajo kozmetike, so pa pomojem najstniki njihovi ciljni uporabniki. Sam men velik njihovih proizvodov čist ustreza, pa nism več najstnica, in jih kupujem, k se mi zdi isto al dam za ene sence 400 flik al pa dva čuka. Pa to, če je pocen, še ne pomeni, da ni kvalitetno. To sm slišala že od velik dermatologov, kozmetičark, lepotnih kirurgov...
Jah sto ljudi, sto čudi...vsak svoje.
Jah sto ljudi, sto čudi...vsak svoje.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ja npr. lih Fabjan ( lepotni kirurg ) je enkrat nek razlagu o teh kremah proti gubam al pa proti celulitu, da je vse isto, pol pa al stane kremca 10 čukov al pa 2 čuka. Itak nobena krema baje ne pride dost globok, da bi lahko dobr učinkovala..dobr to je zdj že offtopic...sam tko, primer, da včasih za kšno stvar ni važn, al je pocen al je ful draga. Jst sem dala za en puder enkrat skor 5 čukov in mi ni ustrezu, sam naprej sm ga dala. Mi npr. tale od essence velik bol ustreza, pa je sam 700 flik..al kolk že?! Tko k sm že gor napisala, kakor komu paše.
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
Men pa tale essence kr odgovarja. Me pa nekej zanima: zdj pri ns v Kranju v milerju je zmanjkal tistih maskar ki so v stubici, take sive, če veste kere mislm, me pa zanima če jih majo v Lj v milerju mogoče al pa so jih že umaknil iz prodaje?
LP
LP
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Men pudri ful ne odgovarjajo, niti maskare... Všeč so mi samo tiste Bronzing kuglice pa lip glossi. Aja, pa par lakov imam tud doma.
Zadnjič sem si kupla tud tiste listke(Oil Control Paper), ker ste ful pohvalile, in morm rečt, da so res dobri.
Zadnjič sem si kupla tud tiste listke(Oil Control Paper), ker ste ful pohvalile, in morm rečt, da so res dobri.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
subwoofer - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Yazmeen napisal/-a:Ja npr. lih Fabjan ( lepotni kirurg ) je enkrat nek razlagu o teh kremah proti gubam al pa proti celulitu, da je vse isto, pol pa al stane kremca 10 čukov al pa 2 čuka. Itak nobena krema baje ne pride dost globok, da bi lahko dobr učinkovala..dobr to je zdj že offtopic...sam tko, primer, da včasih za kšno stvar ni važn, al je pocen al je ful draga. Jst sem dala za en puder enkrat skor 5 čukov in mi ni ustrezu, sam naprej sm ga dala. Mi npr. tale od essence velik bol ustreza, pa je sam 700 flik..al kolk že?! Tko k sm že gor napisala, kakor komu paše.
Mislim res je da včasih za kšno stvar ni važno, al je pocen al je ful draga,ampak takih stvari zelo malo.Moje mnenije kar kožmetike se tiče da mora biti kvalitetna(razlogov je veliko, nebi jih naštevala). Drugač pa da bi kupla kako stvar in da bi mi stala v kupalnice ali pa bi nekomu šenjkala, tega ne dogaja več,ker kupujem kozmetiko z garancijo(njo lahko zamenjam ali pa dobim denar nazaj)
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
smotkA napisal/-a:Men pudri ful ne odgovarjajo, niti maskare... Všeč so mi samo tiste Bronzing kuglice pa lip glossi. Aja, pa par lakov imam tud doma.
Lih isto sm hotla napisat. Sicer nism sprobala maskare pa pudra, sam niti nimam tega namena, ker sm najdla take k mi 100% odgovarjajo, mam pa bronzing kuglce, te listke za mascobo popivnat, en glossek pa par lakov in so cist u redu oz. so clo presegl pricakovanja.
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
In Love Girl napisal/-a:Men pa tale essence kr odgovarja. Me pa nekej zanima: zdj pri ns v Kranju v milerju je zmanjkal tistih maskar ki so v stubici, take sive, če veste kere mislm, me pa zanima če jih majo v Lj v milerju mogoče al pa so jih že umaknil iz prodaje?
LP
meni se zdi, da so umaknili iz prodaje,...tudi v LJ ne dobiš več te maskare, pa tudi na njihovi spletni strani je ni več v ponudbi...probaj raje dream lashes, BOŽANSKA JE!
-
kjut-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2005
Ej dejte men samo povedat zakaj pa kako se uporabljajo te bronzing kuglce?
Mam pa jst tud kar nekej stvari od Essence.....ta lip gloss ki si ga morš s prstom namazat ki je v taki škatlci mi je ful v redu. Pr lakih me pa moti, da ko ga odprem, se kdaj sname samo pokrovček, "čopič" pa ostane notri.
Mam pa jst tud kar nekej stvari od Essence.....ta lip gloss ki si ga morš s prstom namazat ki je v taki škatlci mi je ful v redu. Pr lakih me pa moti, da ko ga odprem, se kdaj sname samo pokrovček, "čopič" pa ostane notri.
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Tele kuglce mam jst doma in ti lahko sam rečem, da si kup kakšne druge. Raj mal več dinarču reskiri kot pa, da tole kupš. Nč se ne poznajo...edinče res res zdrobiš skor kuglce...ful so trde in pol k hočiš z čopičem nanest gor... se ne pozna nič. Ok mogoče čist čist mal če res na svetlob gledaš
Pa drugač mi je kr ene par izdelkov všeč od essence sam tele kuglce so pa totalno zanič
Pa drugač mi je kr ene par izdelkov všeč od essence sam tele kuglce so pa totalno zanič
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov