Essence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
ej punce eno vprašanje - kok cajta že poznate to kozmetiko in jo uporabljate? jaz lahko kšne 4 mesece....prej je nisem niti opazila in sploh nevem kok cajta jo že ponujajo v Muellerju...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
mislim, da že nekaj več kot kakšno leto... ja malo več že... mislim, da sem jo začela uporabljati hitro po tistem, ko je ven prišla...
se pa še zaj spomnim, enega šoppinga s kolegico, ko sme odkrile essence...
se pa še zaj spomnim, enega šoppinga s kolegico, ko sme odkrile essence...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
- AtomicKitty
- Komunikatorka
a je kera probala kremo za obraz od essence?
una krema za roke je sux prva stvar ki mej e razočarala
una krema za roke je sux prva stvar ki mej e razočarala
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
jst sm pa lih dons gledala uno pocket kremo za roke... očitno še dobr da je nism vzela...
so pa mene tut razočaral robčki za odstranjevanje makeupa... pri tistih 15, ki so v embalaži, so še took majhni, da itak dva porabim da si spravim dol kot je treba, pa še oči so me ful pekle po njih....
so pa mene tut razočaral robčki za odstranjevanje makeupa... pri tistih 15, ki so v embalaži, so še took majhni, da itak dva porabim da si spravim dol kot je treba, pa še oči so me ful pekle po njih....
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
*S* - Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
ja jz sm jih mela zdej na morju sabo pa so res bedni.Prov 5 sm jih porabla da je šlo kej dol. Pa tud nad maskaro k sem jo mela neki časa nazaj sm bla čist razočarana.
Glosi so mi pa zakon, še posebi une mejhne tubice k ful dišijo.mnjammi.
Glosi so mi pa zakon, še posebi une mejhne tubice k ful dišijo.mnjammi.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Tale Essence lakec za nohte me prav preseneča. Cel teden ga mam že gor, pa se ni odkrušil niti za pikico.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
še sreča d komu essence ne paše, bo vsaj za nas, essence freake bolj polno.......kr drgač nkol nč ne dobim
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- AtomicKitty
- Komunikatorka
za tiste ki kritiziratze Essence;
vsaka znamka ima ene reči dobre, ene pa zanič, enim neaj ful odgovarja drugim niti slučajno ne - DVOREZNI MEČ pač, kot pri vsaki stvari....preberte si mal sestavine - vse je isti k**c, al je Chanel al pa Essence, vse sestavine so tam tam zej je pa odvisn tud od imena....plačaš znamko....
vsaka znamka ima ene reči dobre, ene pa zanič, enim neaj ful odgovarja drugim niti slučajno ne - DVOREZNI MEČ pač, kot pri vsaki stvari....preberte si mal sestavine - vse je isti k**c, al je Chanel al pa Essence, vse sestavine so tam tam zej je pa odvisn tud od imena....plačaš znamko....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov