Essence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
Hmm... ja jset pa govorim iz izkušenj...še vedno kar je blo neki pocen, se je potem izkazalo, da je katastrofa... mal dnarja, mal muzike... ...imam raje en gloss, pa tistga visoke kakovosti
No to je samo moje mnenje
No to je samo moje mnenje
Misli pozitivno....
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
uuuu, ful dobra znamka
všeč so mi senčila, ker se ful lepo mažejo (taka "mehka" so), pa lip glossi, pa une papirčke za pivnat mam tut, sam da imma jaz tiste ko je 80 ali 100 lističev v eni turkizni pakungi.
pa prozoren lak za nohte, ki mi v kombinaciji z belim (iz unih štantov za nohte manikirat) drži po več kot 1 teden
všeč so mi senčila, ker se ful lepo mažejo (taka "mehka" so), pa lip glossi, pa une papirčke za pivnat mam tut, sam da imma jaz tiste ko je 80 ali 100 lističev v eni turkizni pakungi.
pa prozoren lak za nohte, ki mi v kombinaciji z belim (iz unih štantov za nohte manikirat) drži po več kot 1 teden
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
jaz sem prej kupovala od artdeco pa od loreala....pa so določene stvari od essence dosti dosti dosti boljše kot pa od zgoraj omenjenih znamk...mene je predvsem puder presenetu, zato ker je edini puder ki mi ni naredil mozoljev, celo posušil mi je obstoječe mozolje
nevem, saj lahko sprobaš kšno reč, malo si poglej nazaj kaj smo še posebej prehvalili pa sprobaj kaj od tistega....za tako ceno te ne bo hudič vzel če si kaj kupiš
nevem, saj lahko sprobaš kšno reč, malo si poglej nazaj kaj smo še posebej prehvalili pa sprobaj kaj od tistega....za tako ceno te ne bo hudič vzel če si kaj kupiš
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst mam od Essence tut par stvari. Nad nekaterimi sem ful navdišena, nad nekaterimi pa zelo razočarana.
Hmmm puder od essence (3v1) je za moje pojme slab (je komedogen, masten, skoraj brez AOK) in zato na mojo kožo tega ne nanašam (kljub temu, da puder uporabim mogoče 2x na let)
Puder (New skin make-up) je po sestavinah veliko boljši (ni komedogen, nemasten, z UVB zaščito-tudi UVA, vlažilen) glede na moj tip kože mi tale puder kar odgovarja
Čist so me razločarale bronzing pearls, preveč trde kroglice in čist nič ne ostane na čopiču, posledično tut ne na obrazu
Ful dobri so mi njihovi lipglossi (tisti z okusom) tut sestavinsko.
Laki za nohte so tut kar vredu.
Popolnoma sem pa navdušena nad oil control paper - brez tega ne grem nikamor. Ko se začnem svetit pač malo potapkam po nosku in čelu - kot, da bi prišla glih kar iz kopalnice
Hmmm puder od essence (3v1) je za moje pojme slab (je komedogen, masten, skoraj brez AOK) in zato na mojo kožo tega ne nanašam (kljub temu, da puder uporabim mogoče 2x na let)
Puder (New skin make-up) je po sestavinah veliko boljši (ni komedogen, nemasten, z UVB zaščito-tudi UVA, vlažilen) glede na moj tip kože mi tale puder kar odgovarja
Čist so me razločarale bronzing pearls, preveč trde kroglice in čist nič ne ostane na čopiču, posledično tut ne na obrazu
Popolnoma sem pa navdušena nad oil control paper - brez tega ne grem nikamor. Ko se začnem svetit pač malo potapkam po nosku in čelu - kot, da bi prišla glih kar iz kopalnice
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Just save, save me
Come on
-
pikica69 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2005
- Kraj: girl next door
inchy84 napisal/-a:Popolnoma sem pa navdušena nad oil control paper - brez tega ne grem nikamor. Ko se začnem svetit pač malo potapkam po nosku in čelu - kot, da bi prišla glih kar iz kopalnice
kaj pa ko si napudran... takrat pa ti papircki verjetno ne pridejo v postev ne??
"well, that answers one question but arouses several others!"
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
mene pa zanima če katera uporablja tist olje za nohte 3 v 1 ka je....a tisto namažeš po nohtu al kako?
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
pikica69 napisal/-a:inchy84 napisal/-a:Popolnoma sem pa navdušena nad oil control paper - brez tega ne grem nikamor. Ko se začnem svetit pač malo potapkam po nosku in čelu - kot, da bi prišla glih kar iz kopalnice
kaj pa ko si napudran... takrat pa ti papircki verjetno ne pridejo v postev ne??
jaz jih uporabljam ponavadi če grem kam za celi dan... vedno sem napudrana, ampak pudra v kamnu/prahu ne maram zato mam samo tekoči puder pa malo bronzerja... pa grejo tej listki vedno z mano in lepo popivnam obrazek, kjer se pač svetim, pa je ql... pudra mi ne 'poje'... (ne vem kak bi drugače rekla, da mi pudra ne zbriše... blond:P)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
tut takrat so primerni...sej popivnajo samo odvečno maščobo in ne pudra
skratka navdušena sem nad njimi...pa še cenovno so prav ugodni tm okol 400sit za 100lističev
skratka navdušena sem nad njimi...pa še cenovno so prav ugodni tm okol 400sit za 100lističev
Somebody save me
Just save, save me
Come on
Just save, save me
Come on
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
inchy84 napisal/-a:Jst mam od Essence tut par stvari. Nad nekaterimi sem ful navdišena, nad nekaterimi pa zelo razočarana.
nene, toni zame...že kr vidm...preveč sm skeptična...no razen tele robčke bom šla pa kupt..
Misli pozitivno....
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov