Essence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ true that, kave sem pa vedno vesela
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
^sva že dve
Why be an angel when I can play god?!
- StardustAndRoses
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2011
- Kraj: Ljubljana
Js uporabljam sam lakce in vse povezano z nail art... nekak mi ne odgovarjajo njihovi ostali produkti. Mela sm maskaro pa so mi trepalnice začele odpadat, po pudru me je pa ful srbela koža ne vem kaj je to. Isti problem mam z miss sporty pa z makeup factory :O
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
TE “re-mix your style” (oktober- november)
Če sem brez problema zamudila tole zadnjo "Naturista", al kaj je že, bom pa v borbi za te lake (razen sv. roza).
Če sem brez problema zamudila tole zadnjo "Naturista", al kaj je že, bom pa v borbi za te lake (razen sv. roza).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz mam pa "mešane občutke" s temi kolekcijami (in laki na sploh), se mi zdi, da mam že tko lepo popolnjeno zbirko različnih barv, da me le-te ne pritegnejo več (razen vijolične na miljon načinov ), tko da bi nove kupovala samo še zarad lepih embalaž, kar bi blo pa sploh brezveze.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Jep, jaz isto. Barve so večinoma že videne, čeprav sta mi všeč rjav pa temno roza (al kaj je to zaena barva). Nadlaki so pa hudi na prvi pogled. *mala* le glej, da še kaj zame pustiš!
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
No ja... Par stvari bi bilo za sprobat. Tale tint it lipglos mogoče pa lak za nego nohtkov. Do sedaj sem imela s tem dobre izkušnje pa da vidimo kak bo novi!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov