Essence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
O fajn, šansa da si še js en ta slaven razpokan lak nabavim. Čeprov mi drgač ni najbolj všeč. Bo treba kako kul kombinacijo najdt
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- evaevica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2011
- Kraj: ljubljana
esnnsss jee zakon !!.. use maskare glosi.. za mau denarja maš lohkk čist dobre stvari.. sam mau večkrat pomečš u smeti.. senčila so zakon nedelajo grudic.. pa skos ostanejo gor.. uglaunm ZAKON ,,obožujm.. PRIPOROČAM
bodi to kar si
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Klinc, toti crack art lahk si bom še js, anti kozmetični človek, ubodla, ker mi deluje pretrigano kul
- schlampe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2011
Js bi bla pa ful vesela, če bi mi ena nalepla eno fotko al karkoli da bi js vidla kako to zgleda na nohtih ker sem res anti "nohtarski" tip (js mam najraje kratko postrižene in nobenih problemov s tem), ampak če tole zgleda kot mislim da zgleda (kot nek mozaik na nohtih??) potem se bom morda opogumila in tole sprobala..
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Npr. (tale je OPI, so pa praktično isti učinki povsod; črno je ta cracking top coat)
Damn, sem bila prehitena
Damn, sem bila prehitena
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^sej ti ni treba celotnega kompleta vzet pri njih, spodej res lahko daš kar ti srce poželi (sam ne se čudit, če ne izpade najboljš, men je bla mal mim moja kombinacija s svetlo roza ).
-
*mala* - Cosmopsiho
Ja, katere barve so ti pa všeč?
Js bi mela Underwater, Purple Cherry, Most Wanted in Walk of fame (tud zmatirana sta mi všeč).
Pa rdečkota iz SYF sta mi super (katere je pa skoraj zločin matirat).
Js bi mela Underwater, Purple Cherry, Most Wanted in Walk of fame (tud zmatirana sta mi všeč).
Pa rdečkota iz SYF sta mi super (katere je pa skoraj zločin matirat).
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ A res? A gredo slučajno kakšni odtenki iz prodaje? Jih imam par ogledanih, pa nočem brez ostat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]