Essence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A tiste nove odtenke lakov že imajo pri nas?
Sicer pa nova TE: Metallics. Je še nakit, ampak nekako dvomim da bo pri nas. Bom pa komot preskočila tole kolekcijo.
Sicer pa nova TE: Metallics. Je še nakit, ampak nekako dvomim da bo pri nas. Bom pa komot preskočila tole kolekcijo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Eh, bom tudi to kar preskočila Čakam na nove preview in boljše lake
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Joj, lih zdej ko se nekak že dokoplem do teh LE, odkar so v lokalni drogeriji postavli Essence stojalo, pa kr neki prihaja vn. Tole "Fairytale" kolekcijo bi komot še mal dodelal, ne pa neki medlega na vrat na nos nardil. Metuljčki za božično LE? Kr neki. Všeč sta mi dve senčke, ostale zadeve niso ravn moje barve.
- vrtavka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2010
meni pa se zdi essence super. Za ta denar imo dobra kozmetika. In zanimivo, jaz imam pa ravno odkar uporabljam puder soft touch mousse manj težav s kožo...no, to verjetno ni razlog, zagotovo pa mi ne poslabšuje kože.
Sicer pa sem v zadnjem času kupila kar nekaj njihovih izdelkov-ker nimam ful dnarja in ker mi njihovi izdelki odgovarjajo. Imam metal glam eyeliner, vijoličen in moder, črn eyeliner v flomastru, ene senčke... Do sedaj samo pozitivne izkušnje. Je pa res, da kar se kakšnih krem tiče, bi verjetno izbrala dražjo in 'bolj zazihr' znamko.
A lahko vprašam, za kaj se uporablja mat nadlak? V našem dm-u jih imajo, pa tudi drugih izdelkov. Če si katera zelo želi, lahko grem iskat.
Sicer pa sem v zadnjem času kupila kar nekaj njihovih izdelkov-ker nimam ful dnarja in ker mi njihovi izdelki odgovarjajo. Imam metal glam eyeliner, vijoličen in moder, črn eyeliner v flomastru, ene senčke... Do sedaj samo pozitivne izkušnje. Je pa res, da kar se kakšnih krem tiče, bi verjetno izbrala dražjo in 'bolj zazihr' znamko.
A lahko vprašam, za kaj se uporablja mat nadlak? V našem dm-u jih imajo, pa tudi drugih izdelkov. Če si katera zelo želi, lahko grem iskat.
- vrtavka
- Sramežljivka
meni pa se zdi essence super. Za ta denar imo dobra kozmetika. In zanimivo, jaz imam pa ravno odkar uporabljam puder soft touch mousse manj težav s kožo...no, to verjetno ni razlog, zagotovo pa mi ne poslabšuje kože.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Za izboljšavo lakov.vrtavka napisal/-a:A lahko vprašam, za kaj se uporablja mat nadlak?
Osebno mnenje, pač; men je večina lepših zmatiranih (se pravi "ne-šajni").
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
*mala* napisal/-a:A tiste nove odtenke lakov že imajo pri nas?
Nakit majo v Müllerju v Supernovi, poleg Essence stojnice.
Ne kadim, a vedno vžgem.
- vrtavka
- Sramežljivka
Boa napisal/-a:*mala* napisal/-a:A tiste nove odtenke lakov že imajo pri nas?
Nakit majo v Müllerju v Supernovi, poleg Essence stojnice.
V dm-u v domžalah tudi
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Nova Essence kolekcija I love Berlin.
Všečno.
Všečno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov