Essence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Eh, sej kakšne bi ble še za uporabit..*mala* napisal/-a:nalepke za nohte, ki pridejo oktobra: KLIK---- GRDO!!
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Je že kaj novega o tem, kdaj se bo dalo kupit mat nadlak? Danes sem bila v Müllerju in DMu. V prvem je vse prazno, v drugem še dobil niso.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Mat nadlak je bil včeri v Mullerju na Čopovi. Sicer samo še en primerek (na tistih poličkah, ki so ob straneh stalaž od Loreala, Max factorja itd.).
Nisem ga vzela, saj niti ne vem, ali si ga želim ali ne, tukaj pa sem zasledila veliko hrepenenja po tem nadlaku in sem ga pač pustila za bolj goreče pripadnice mat lakcev. Sej vem, fuuul dobro delo sem opravila
Nisem ga vzela, saj niti ne vem, ali si ga želim ali ne, tukaj pa sem zasledila veliko hrepenenja po tem nadlaku in sem ga pač pustila za bolj goreče pripadnice mat lakcev. Sej vem, fuuul dobro delo sem opravila
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mat nadlak bo itak del stalne kolekcije od konca septembra/oktobra naprej.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
Sam tak btw...v mojem kraju mamo tudi beauty world, ki pa je bolj bogo obiskan (nič lakoholičark ), tak da če bi katera kdaj potrebovala kak lak od essence (trenutno je v prodaji Return to paradise) al pa magari od kere druge znamke, naj kar pove
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
nujno rabim Express Dry Drops. pa firbec me matra kakšne so tiste nalepke za na nohte. a to se že vse dobi?
pa če katero zanima - v mullerju na čopovi sem vidla we saw it first kolekcijo (in šla mimo, vau )
pa če katero zanima - v mullerju na čopovi sem vidla we saw it first kolekcijo (in šla mimo, vau )
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Fulfajn predstavitev!
Me pa tale Just Rock It! mika, nenavadno zame, ampak je res lepa modra.
..sej sem vedla, da me Essence bo pustil na cedilu.
-
abstraktna - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2009
tud js sm se zagledala v tega Just Rock It. čeprav sem lih kaka 2 tedna nazaj kupila odtenek Underwater, sam se mi tale bolj dopade
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov