Essence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
eclipse. - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2010
purple_rain napisal/-a:Hmm, 1 nova platka mi je všeč (ostale, tud zdejšne, mi niso neki ful)
[img]http://3.bp.blogspot.com/_fQPta1omhCI/TFcsvE1NaHI/AAAAAAAACns/ubnCPJ9UCbU/s320/ess_NailArt_StampyPlate_009[1].jpg[/img]
Ostale stvari vam pa pustim, jih lahko imate.
A tole je že v trgovinah?
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
kako se ti pa obnese zelen eyeliner? a se ga da normalno odstranit? jst sem tud vzela ta eyeliner ampak ga sploh še nisem uporabila, ker imam slabe izkušnje z enim modrim eyelinerjem od manhattna. sploh se ga ni dalo odstranit, mal barve se je zažrlo v kožo in sem rabila 2 dni da sem ga dol spravla
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Wiiii, zdej sem pa najbl srečna cosmo bejba , imaaaaaam the zelenkota in je še LEPŠI kot sem si predstavljala (again, emanuela, hvala :knuddel:)
Mam pa tudi matkota, woohoo, kakšen kul dan (zahvala za tole gre pa *mali* :bussi:).
Mam pa tudi matkota, woohoo, kakšen kul dan (zahvala za tole gre pa *mali* :bussi:).
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
rinca jst sem mela full problemov z odstranjevanjem zelenga eyelinerja. Sem bla pol še drug dan vsa zelena okol, kt da bi me en na uč mahnu Po prvi uporabi je letel direktno v smeti, pa tok sem se veselila kok bom mela matching nohtke pa črto
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
^^ Auč.
Jz sm ga v bistvu samo sprobala in ga dala potem takoj dol. Mi je bila pa všeč oblika flomastra, ker res olajša nanos. Ojej. Sem ga mislila uporabljati, ko si bom dala oranžen preliv na lase, jooj, pa tako bi šlo lepo skupi.
Kar se pa Denim Wanted kolekcije tiče, nisem bila najbolj navdušena, dokler nism vidla gejbinih swatchev. OMG! Fivepocket grey in My Boyfriend0s jeans sta čudovita! Hvala bogu za našo zakotno Tuš drogerijo in njihovo novo Essence stojalo, tako vsaj kej iz LE dobim! Nad ljubljanskimi drogerijami sem že zdavnaj obupala.
Jz sm ga v bistvu samo sprobala in ga dala potem takoj dol. Mi je bila pa všeč oblika flomastra, ker res olajša nanos. Ojej. Sem ga mislila uporabljati, ko si bom dala oranžen preliv na lase, jooj, pa tako bi šlo lepo skupi.
Kar se pa Denim Wanted kolekcije tiče, nisem bila najbolj navdušena, dokler nism vidla gejbinih swatchev. OMG! Fivepocket grey in My Boyfriend0s jeans sta čudovita! Hvala bogu za našo zakotno Tuš drogerijo in njihovo novo Essence stojalo, tako vsaj kej iz LE dobim! Nad ljubljanskimi drogerijami sem že zdavnaj obupala.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
So Parokeet-ke na strani objavile.
Še dobro za naš Muller v Nm, da sem dobila oba modra in črnega (sicega ni blo več)+ matt nadlak.
gejba- Me pa zanima kako sta si kaj podobna Fivepocket Grey (Denim kolekcija) in Pointbreak (Surfer Babe)? Da mi ne bo več žal
Bi bila vesela več primerjav lakov na blogu
Še dobro za naš Muller v Nm, da sem dobila oba modra in črnega (sicega ni blo več)+ matt nadlak.
gejba- Me pa zanima kako sta si kaj podobna Fivepocket Grey (Denim kolekcija) in Pointbreak (Surfer Babe)? Da mi ne bo več žal
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
LuvDancin ne še obupat, mogoče sem mela pa le jst tako nesrečo, da sem čuden svinčnik kupla. Enkrat si naredi črto, ko si doma (oz zaradi varnosti bolš, ko boš še naslednji dan doma ) in sprobaj
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
gejba - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 2. 2009
- Kraj: LJ
*mala* napisal/-a:gejba- Me pa zanima kako sta si kaj podobna Fivepocket Grey (Denim kolekcija) in Pointbreak (Surfer Babe)? Da mi ne bo več žal
Imam v načrtu naresti primerjavo Pointbreak in Fivepocket Gray ter I Love My Jeans in Catrice Back To Black, samo ne me vprašat kdaj bo, ker moram prej pripraviti post o OPI Swiss minijih.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Podpiram idejo o OPI Swiss minijih (čeprav bi raje videla druge odtenke)
Že pričakujem preview kakšne nove Essence kolekcije
Že pričakujem preview kakšne nove Essence kolekcije
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Hvala. Bom preživela tudi brez Fivepocket Grey
Js tud že pričakujem nove promocijske slike bodočih kolekcij. Upam da bo kej v stilu Essie in Chanel kolekcij
Sem pa najdla nalepke za nohte, ki pridejo oktobra: KLIK---- GRDO!!
Js tud že pričakujem nove promocijske slike bodočih kolekcij. Upam da bo kej v stilu Essie in Chanel kolekcij
Sem pa najdla nalepke za nohte, ki pridejo oktobra: KLIK---- GRDO!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov