Essence

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 30. Jul. 2006 17:13

sam je res kriza...punce vejo kaj je dobro :D
Uporabniški avatar
4_maya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a 4_maya » 30. Jul. 2006 19:21

v kranju je situacija enaka - zakaj potem 2 stalaži če je na obeh samo 10% izdelkov. Če bi malo upoštevali povpraševanje in koliko bi dejansko lahko zaslužili če bi bili proizvodi vedno na voljo, bi bila slika verjetno čisto drugačna. :cool:
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 30. Jul. 2006 19:28

Men majo noro dobre lip glose pa tok lepo disijo pa se svetjo. K grem u LJ jih zmeri mal vec kupm, me skrbi da bi jih slucajn zmanjkal... Drgac pa nism se nikol nc drucga kupla... bom probala.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 30. Jul. 2006 21:21

Jst tud v Kranju nabavlam in je tud ponavad vse izropan. Mam pa tud že vse živo od essence...maskaro, lipglosse, eno hudo šminko,puder ( me je pozitivno presenetu, res je dobr, ful se ne vid, da si napudran ), svinčnik za obrvi, senco za oči v prahu, k se s takmu čopičkom nanese, pa kompaktni puder...ne vem, še kej bi se najdl vrjetn...aja pa une obliže za na nos za ogrce sm kupla in so tud dobri...tko da ja, velik kupujem od njih.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 31. Jul. 2006 6:05

a v Kranju je tudi Muller ali imate celo to srečo, da nudi Essence kozmetiko kakšna druga trgovina?
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 31. Jul. 2006 10:47

Ja mamo Mullerja v Kranju. Jst non stop visim tm, me pomojem že vsi poznajo :D ,ampak ful rada nabavlam take zadevce...bolj k pa cunce.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 31. Jul. 2006 13:14

Sm bla dons v LJ v Milerju in majo od tega essence celga boga (v KR je tega manj se mi zdi :gruebel: ) tko, da sm si kupla eno masko za obraz pa tiste nalepke za na nos (za ogrce), ki jih kao čez celo noč gor pustiš... bomo vidl kok deluje.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
jancy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jancy » 31. Jul. 2006 13:18

v mariboru sta polici tudi na pol prazni. nevem zakaj več ne nabavijo, če se tak dobro prodaja. :roll:
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a shiry » 31. Jul. 2006 13:28

MIGRENA napisal/-a:Sm bla dons v LJ v Milerju in majo od tega essence celga boga (v KR je tega manj se mi zdi :gruebel: ) tko, da sm si kupla eno masko za obraz pa tiste nalepke za na nos (za ogrce), ki jih kao čez celo noč gor pustiš... bomo vidl kok deluje.

Pa poročaj potem kako se te nalepke obnesejo :) . Sem bila zadnjič čisto navdušena, ko sem videla novo polico oz. veliko novih stvari v Müllerju. Očitno se zelo dobro prodaja...škoda, da ni možno pri nas kupiti še več proizvodov.
Uporabniški avatar
4_maya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a 4_maya » 31. Jul. 2006 15:18

ce primerjamo Mueller v BTCju in tistega v Kr, je v Kranju prostora za Essenece kozmetiko vec, samo kaj ko je vse izropano.
moram pa pohvalit te negovalne lake za nohte. Kljub temu da si recimo kupis en najbolj poceni lak (ne od Essence) in ce potem uporabis vse te negovalne lakce, potem ti un cheep lak drzi kot da je najboljsi na svetu!
moram rect da sem si ful nohte unicla - zelo se mi cepijo, tako da sem su kupila multivitaminski lak, potem nanj namazem lak ki vsebuje nylon ki preprecuje ceplenje nohtov, nato pac po želji barvasti lak in na tega se 30 sek nadlak ki ti vse te plasti hitro posusi (pise da v 30sec ampak bodimo potrpežljivi) polega tega pa vsebuje se kalcij. seveda pa preden se lotim lakiranja uporabim se njihov svincnik za obnohtno kozico in svincnik ki ti utrdi noht.
celga boga si gor zmecem in moram rect da so nohti zdaj po 14ih dnevih ful boljsi.
vsi so mi svetovali naj si kupim neko zadevo od Alessandrota (nekaj cez 2000sit), pa sem rekla da rajs prej s temi probam in sem kr happy :flower: Alessandro bo se malo pocakal :)
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 31. Jul. 2006 22:12

jst pa full ne upam tok pocen zadevc kupt, ker mam filing da si bom vse uničla... ker sm že s pocen laki uničla nohte, poceni maskare so mi uničle trepalnice...

sploh pa pudra niti slučajno ne kupim tok pocen, da mi bo vso kožo zapackov...no thanks... rajš mam manj stvari pa tiste kvalitetne, kot pa en poceni šit k ne veš a bo ql a ne bo...al kaj...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 31. Jul. 2006 22:21

Jst sm bla tud ful skeptična glede pudra...ponavad kupujem kšne ful dražje...ampak sm bla zlo pozitivno presenečena. Res se lepo razmaže, sploh se ne vid, da maš puder in tud kože mi ni uniču.
Boge, k mate take probleme z nohti. Jst za nohte ne nardim popolnoma nič in mam ful trde, zdrave, rastejo mi pa tok hit, da mi grejo prov na živce :) Punce, več mleka pit :)
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 01. Avg. 2006 5:46

a pozna kdo kšno trgovko v Mullerju da bi nam sporočila kdaj napolnijo stalaže z Essence kozmetiko da bi vsaj 1x v življenju prišla na polne police in izbirala po mili volji :D :D
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 01. Avg. 2006 9:38

ja jst sem pri kolegici probala puder, pa mi sploh ni ustrezal... za maskaro dam tut raj več denarja, vse ostale stvari so mi pa super.. okej razen lakcov za francosko manikuro.

senčke so super kvalitetne, embalažice so pa itak :love:
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
_mala_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 10. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _mala_ » 02. Avg. 2006 13:39

AtomicKitty napisal/-a:a pozna kdo kšno trgovko v Mullerju da bi nam sporočila kdaj napolnijo stalaže z Essence kozmetiko da bi vsaj 1x v življenju prišla na polne police in izbirala po mili volji :D :D

za v mb vem da zaloga prihaja v torek pa petek (za petek nisem ziher v torek pa 100%). je moja mami vprašala prodajalko :D

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov