Essence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
*mala* napisal/-a:
JA! Vzamem! Takoj! Zdaj!
(ker, če smo čisto odkriti, česa tako pametnega kot je ta razširitev pa pri essence že dolgo ni bilo... se že veselim)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Se strinjam. Ker mi prej ni bil nobeden iz redne kolekcije všeč (imam celo 1, pa par Show your feet), le LE.
Tile 4 bodo pa kar vsi moji Pa hočem še mat nadlak pa mogoče kakšnega iz Denim kolekcije.
Tile 4 bodo pa kar vsi moji Pa hočem še mat nadlak pa mogoče kakšnega iz Denim kolekcije.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- GlossaryStar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2010
Oprostite, ker sem bom tako grdo izrazila ampak to je ena iz med najbolj "kučevih" kozmetik. Puder ti zmasti kožo. Lipgloss si moreš na usta namazati 3-4 krat da imaš užinek. Senčila pa mi tudi niso všeč!
All you need is a 'lil Glambition
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zanimivo, ane, enim je pa jasno, da "malo dnarja, malo muzike" - ampak lakci so pa še vedno srčkani!GlossaryStar napisal/-a:Oprostite, ker sem bom tako grdo izrazila ampak to je ena iz med najbolj "ku*čevih" kozmetik. Puder ti zmasti kožo. Lipgloss si moreš na usta namazati 3-4 krat da imaš učinek. Senčila pa mi tudi niso všeč!
- GlossaryStar
- Sramežljivka
purple_rain napisal/-a:Zanimivo, ane, enim je pa jasno, da "malo dnarja, malo muzike" - ampak lakci so pa še vedno srčkani!GlossaryStar napisal/-a:Oprostite, ker sem bom tako grdo izrazila ampak to je ena iz med najbolj "ku*čevih" kozmetik. Puder ti zmasti kožo. Lipgloss si moreš na usta namazati 3-4 krat da imaš učinek. Senčila pa mi tudi niso všeč!
Vem da je za malo denarja malo muzike in mi je to čisto jasno da nebi blo tu ki kakih ne sporazumov.. sej a ni tukaj tako da povemo samo svoje mnenje?
Mogoče je vam vredu ampak meni si zdi brezveze da prodajajo kozmetiko ki škodi koži.. ampak biznis je biznis Drugače, če je pa katera kupila kaj takšnega da ji povzroča probleme z kožo naj kupi bilo kateri izdelek firme Clinique za obraz mislim posebej za madeže, mozoljčke..
-
gejba - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 2. 2009
- Kraj: LJ
Eno je, da škodi koži, drugo pa, da ti jo masti/maši pore ...
In dostikrat pri dražjih izdelkih plačaš blagovno znamko in ne kvalitete.
Kot specifična primerjava: Chanel vs. Essence laki. Chanelovi stanejo 10x več, pa so manj obstojni kot Essence. Včasih jim je šlo v plus samo to, da so imeli posebne odtenke, sedaj jih pa tudi tukaj cenejše znamke dohitevajo.
Kot specifična primerjava: Chanel vs. Essence laki. Chanelovi stanejo 10x več, pa so manj obstojni kot Essence. Včasih jim je šlo v plus samo to, da so imeli posebne odtenke, sedaj jih pa tudi tukaj cenejše znamke dohitevajo.
- GlossaryStar
- Sramežljivka
gejba napisal/-a:Eno je, da škodi koži, drugo pa, da ti jo masti/maši pore ...
Se čisto strinjam
-
gejba - Kofetarica
Končno sem dokončala swatche Denim Wanted kolekcije ...moji nohti niso hvaležni Essence za dve kolekciji tako blizu skupaj.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^me smo pa vseeno tebi hvaležne za uspešen ulov in predstavitev!
Vau - ne morem verjet, ampak: temno moder (boyfriend's jeans) je LEP!
Tole s konadom + mat nadlakci mi je pa tud ful srčkano!
(ampak ni zame, prepočasna verjetno )
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Meni so ful všeč Edino siv mi manjka, ampak imam že podobne, tako da bom preživela. Roza sploh ne štejem da mi manjka, ker to res ni moja barva
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
gejba - Kofetarica
purple_rain napisal/-a:^^me smo pa vseeno tebi hvaležne za uspešen ulov in predstavitev!
Če imaš v mislih neko natančno centriranje vzorca, potem pozabi na mat nadlak.
Če pa imaš kaj abstraktnega, pa poizkusi - postrgaj odvečni lak in takoj prenesi na noht. Ampak res mislim takoj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov