Essence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pa sej so čist znorel s temi TE, polno jih je!
Aaaampaaak... tale pa prav izziva z imenom, a čeprav barve me pa ne zanimajo preveč. Ni mi pa jasno čemu naj bi bil namenjen "peel off base coat"? (za lažje odstranjevanje na potovanju? fun)
Aaaampaaak... tale pa prav izziva z imenom, a čeprav barve me pa ne zanimajo preveč. Ni mi pa jasno čemu naj bi bil namenjen "peel off base coat"? (za lažje odstranjevanje na potovanju? fun)
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
Nekateri izdelki so super pa še poceni. Uporabljam od Essence puder, kremo za roke in tuš in sem zelo zadovoljna.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Ja mene tudi zanima tale peel off base coat. A to se nalakiraš pod lakom s tem in ga lahko samo dol odluščiš? Hm...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov