Essence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1393 prispevkov
• Stran 91 od 93
•
Prejšnja
1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93
Naslednja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
gejba - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 2. 2009
- Kraj: LJ
Sem ravno objavila Essence Crazy Good Times review. Maestra je pofotkala tudi dvoje trepalnice.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ful dajo hitr ven te LE zadnje čase, ane?
Meh, mene pa tole nč ne gane; ja, mal mi je preveč divje
Meh, mene pa tole nč ne gane; ja, mal mi je preveč divje
-
*mala* - Cosmopsiho
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
Miss_S napisal/-a:Mene pa zanima, če ste kaj sprobale maskare od essence in katero bi mi priporočale?
Tole moja sestra uporablja in je ful zadovoljna z njo. Sej ji jih res lepo podaljša pa malce volumna doda, medtem k sama (ko sem jo preizkusila) nisem bila zadovoljna z rezultatom.
-
*mala* - Cosmopsiho
V mojem najbližjem Mullerju (Nm) je bla že kakšna 2 tedna nazaj in je že pobrana.
Prvi neprebran prispevek • 1393 prispevkov
• Stran 91 od 93
•
Prejšnja
1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov