Essence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
4_maya - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
zanc sem si kupila od essenca 1 minute calcium gel - kao za trde nohte. ne morem verjet ta zadeva ti res tok utrdi nohte, potem sem si pa nasednji dan sla kupit se nekaksen serum ki je za cvrste nothe in za kozo na rokah od pocket beauty kolekcije - v taki flaski je, in res lepo po mangotu disi
drgac pa pri nas se polovico izdelkov ki so na voljo ni, poglejte si spletno stran:
www.essence-cosmetics.com
drgac pa pri nas se polovico izdelkov ki so na voljo ni, poglejte si spletno stran:
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
ja to sem tudi jaz čekirala kaj vse se dobi v tujini za kupit, pa mi je kar žal da tega ni pri nas...ka je pa tok vse dobro
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
4_maya napisal/-a: drgac pa pri nas se polovico izdelkov ki so na voljo ni, poglejte si spletno stran:
omg pa je res ful stvari..nekatere prou ql zfledajo..joj bom šla v nemčijo na firmo kupvat pa sm misla da mamo že tle vse kar je možno..joj kuk je še vsega..tisti blokci lepi..pa wow lahk sm še rečem..čist sm navdušena. jst bi vse to melaaaaa
- AtomicKitty
- Komunikatorka
men je sam škoda ka imajo ful malo senčil na izbiro pa več ali manj vse vsebujejo bleščice...takih pa jaz ne morem si dat na učke ker mi dražijo učke
- lil' me
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: ljubljana
Zame pridejo u poštev kšni lip glosski ker jih lahko na veliko menjam ..sem pa dobila še njihove kroglice za lička..pa eno senčko. Nebi pa verjetno nikol dala nase njihovih pudrov ipd. ker mam zeloo občutljivo kožo pa pomoje nebi znalo bit to nič dobrega .
Only God can judge me.
-
lun|ca - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Ne vem... Js si kupujem tut tistega za francosko manikuro, silky pastel, pa si dam na nohte dve plasti in mi drzi gor par dni (in se mi cisto nic ne okruši, pa sem drugac zelo obcutljiva na to).
Angel girl kako uporabis tisti svincnik za nohte? A namazes kr cez cel noht ali samo okoli kozice
Angel girl kako uporabis tisti svincnik za nohte? A namazes kr cez cel noht ali samo okoli kozice
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
emmm mogoče sem nora ampak jest mam od njih vsa senčila, maskaro, čopič, 2 svinčnika, lak za nohte (un za poškodovane-prvič v življenju mi rastejo pa je lak 500!!!) kremice za roke in odstranjevalce za lak...jst mam od njih skor vse...in mi je všeč ker mi ni hudo dat fenar, ker je pocen, pa še obstojno in hipoalergensko. men je fuuul dobra. pa sem včas mela dost druge kozmetke.
tko da respect
tko da respect
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- sascha80
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2006
jst pa za razliko od Lill' me uporabljam njihov puder in morm rečt, da sm bla kr presenečena nad njim. dejansko je dobr, delno prekrivajoč (za drobne mozoljčke je fajn), pa ni tistega efekta 'maske'. no, za zdej ostajam kr pr njem.
pred tem, btw, sm imela oz. poskusla maybellinov mousse dream (neki tazga, v steklenem lončku): totalno zanič, ker se stvar na obrazu tko hitro, ampak res, tko hitro posuši, da če zadeve ne razmažeš takoj, se ti močno poznajo črte... kar zadeva efekta 'mat': no, ja, samo je pa res, da čez dan malo puder zbledi...
aja, pa še senčilo in gloss imam od Essence... kr uredu, glede na ceno...
pred tem, btw, sm imela oz. poskusla maybellinov mousse dream (neki tazga, v steklenem lončku): totalno zanič, ker se stvar na obrazu tko hitro, ampak res, tko hitro posuši, da če zadeve ne razmažeš takoj, se ti močno poznajo črte... kar zadeva efekta 'mat': no, ja, samo je pa res, da čez dan malo puder zbledi...
aja, pa še senčilo in gloss imam od Essence... kr uredu, glede na ceno...
- AtomicKitty
- Komunikatorka
včeraj sem bila spet v Mullerju v Ljubljani in sem vidla da so postavili dve stalaži od essence, je zej ful ful večja izbira....ampak..da vam ne omenim da sta bile ti dve stalaži NAJBOLJ IZROPANI v celi trgovini...sploh ne morem pridet enkrat tja da bi imela kaj dost več za zbirat...zmeraj me druge bejbe prehitijo....
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Enako v Mb...včeraj sem prav načrtno šla tja da bi pogledala par stvari pa tudi kupla kako za probo ker so tak poceni ampak niso meli NIČ. Zdaj imajo dve stojali pa sta bili obe skoraj čisto prazni. Imeli so še samo par šminkic pa par stvari za nohte drugega pa nič. Sem kupla samo eno tako fejst svetlečo šminko pa odstranjevalec laka za nothe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov