Essence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Še en kup novosti:
Essence TE Blossoms etc..: za april
+ laki
+ za ustnice
+ za oči del 1
+ za oči del 2
Essence TE Blossoms etc..: za april
+ laki
+ za ustnice
+ za oči del 1
+ za oči del 2
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Meni so pa začuda tudi lakci prov luštni.
Ker sem trenutno mal manj po trgovinah me pa firbec matra, če je že katera teh novih LE kolekcij v naših Mullerjih oz. DMu? Se kaj ve, katera bo prva in kdaj?
Ker sem trenutno mal manj po trgovinah me pa firbec matra, če je že katera teh novih LE kolekcij v naših Mullerjih oz. DMu? Se kaj ve, katera bo prva in kdaj?
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Men so pa mikajoči gel eye shadows v vijola, črni in zeleni barvi Ful všečno.
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
danes sem vidla, da so začeli v mullerjih prodajat novosti...ampak so mi seveda spet večino stvari, ki sem si jih nagledala na netu, pred nosom pobrali (hvala bogu, da v našem zakotnem kraju, sam jaz kupujem lake za nohte )
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
V ponedeljek sem si privoščila dva nova lakca 70 makes me weak... Sivega in mareličnega. Imajo pa tako luštne barve da bi jih pol pokupila, če se nebi nazaj držala.
Pa končno sem prišla do gel eyelinerja, ki sem si ga že nekaj časa želela. In moram rečt da je super zadeva.
Pa končno sem prišla do gel eyelinerja, ki sem si ga že nekaj časa želela. In moram rečt da je super zadeva.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
*mala* - Cosmopsiho
V Supernovi danes tud imeli nove stvari. Edino crackling lak že razprodan
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ A pripravljate kak prispevek z novostmi? Da vidim, kaj še "nujno" rabim
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov