Essence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spelca_marelca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2006
- Kraj: Celje
Ka obstaja ta drogerija (če je to drogerija) Muller v Cel? Kej vete?
Vem za DM, Limoni, ... za Mullerja sm pa tle slišala...
Vem za DM, Limoni, ... za Mullerja sm pa tle slišala...
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
včeraj mi je ratal pridet na polne stalaže od essence...da vam ne povem kaj vse sem kupila....od kreme za obraz, kreme za roke, lipgloss,2x senčke za oči, obliži za ogrce na nosu, maskara (neka nova - danes prvič sprobana, bomo videli)v glavnem sem bila ful happy da sem imela na izbiro svega in svašta....po novem so pa v LJ tri stalaže od essence skupaj zgleda da jim res ful ful dobro laufa....
-
4_maya - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
uu pa se eno njihovo zadevo moram pohvalit; to je papirček ki vpija maščobo. Ker delam cel dan ima ima skoz make up na obrazu, se mi potem velikokrat zgodi da imam proti koncu dneva ful svetleco/mastno kozo. in takrat ta papircek pride ful prav - odpravi nesvetlec videz pa se makeupa ti ne unici. vcasih sem na hito popivnala odvecno mascobo kr s kakimi robcki samo ni enako, ker odstranis tudi nekaj make upa (gre puder dol, pa licka se ti razmazejo). Mam pa tistega ko je v rolici in ga pac odtrgac kolikor ga rabis - zelo prirocna zadeva. v 15 sek zgledas tako kakor da bi si ravnokar na novo make up nanesel. I like it!
Dugace pa podobne zadeve nisem se pri nobeni drugi kozmetični hiši opazla - ali se motim?
Dugace pa podobne zadeve nisem se pri nobeni drugi kozmetični hiši opazla - ali se motim?
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
pa ful majo nekih novih for...recim tej robčki, pa potem recimo tisto 3 fazno olje za nohtke - zakon...sem vidla pa včeraj tudi lističe mil...za na pot, da imaš zmeraj milo pri roki - kako priročno!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ja jst sm bla pa včer v KR in sm tud naletela na ful založene police...in sm si spet valda vse živo nabavla Drugač majo pa res velik novih stvari...en nov puder, tak puder v kamnu za telo z bleščicami, novo maskaro, cel kup enih kremc, zadevc za nohte, deo robčki, milo v lističih, obliži za ogrce, mozolje, ene sence v kremi, te papirčke za popivnat maščobo v rolci....uglavnem cela nova polica
Še bomo zapravlal ja!
Še bomo zapravlal ja!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Angel girl, jst mam ful občutljivo kožo in sm ponavad kupvala drage pudre ( od atrdeco ), pol sm si pa rekla, ma bom dala teh neki čez 700 flik, da probam..sj ni tak dnar. In me ni razočaru, men je kul no. svetit se pa jst itak po vsakmu začnem, k mam bolj mastni kožo...sam pol pa pridejo teli lističi za pivnanje maščobe na vrsto
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov