Epilator

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Vagica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Vagica » 01. Maj. 2006 15:15

Men je boljš, če se depiliram z depilatorjem, kot das e brijem (vsaj malo dalj drži). Ni pa res, da se le 2x/leto, ker mene že malo dlakic moti :?

Mam rada popolnoma gladke nogice :)
Uživajte poletje
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 01. Maj. 2006 18:31

jz tut uporabljam epilator, mam enga zelenga phillipsovega. pulim si kocine pod pazduho pa na bikini predelu. po nogah pa ne morm k me prevec PEČE. pod kolenom bi lahk se nekak potrpela, sam po stegnih pa ni sans! :(

kocine se mi skor nc ne vrascajo, edin mal na bikini predelu, sam sm tut sama kriva k si jih zacnem pol se s pinceto mrcvariti. :evil:

pod pazduho sm pa fuuuuul zadovoljna, res so kocine tanjse, pa tut boli vedno manj. sam prvic so mi pa solze tekle :(
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pebbles » 01. Maj. 2006 19:57

zvoncica, baje ni priporočljivo pulit dlake pod pazduho, tko sm slišala.

sam če te pod pazduho ne boli, kako pol ne upaš po nogah si populit, k po nogah manj boli, kot pod pazduho, vsaj večino žensk...
probi enkrat še po nogah, pa boš vidla da sam prvič bolj boli, pol se pa že navadiš, tko kot si se pod pazduho.
Uporabniški avatar
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 12. 2004
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a jokica » 01. Maj. 2006 20:54

Vagica napisal/-a:Men je boljš, če se depiliram z depilatorjem, kot das e brijem (vsaj malo dalj drži). Ni pa res, da se le 2x/leto, ker mene že malo dlakic moti :?

Mam rada popolnoma gladke nogice :)

ja jest tud obužujem gladke noge :) sam ko sm iskala depilator, ki bi pulil tud kratke dlake ga nisem našla, vsi so hotl neko dolžino, kar pa men zraste čez poletje... in kaj nej se aprila depiliram in potem do junija nosim kikle in potem samo hlače? Ni šans.
Tak da sem se iz meni praktičnih razlogov (druim morda nelogičnih) odločla za brivnik :)
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Uporabniški avatar
[*jag0da*]
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a [*jag0da*] » 01. Maj. 2006 20:57

pebbles napisal/-a:zvoncica, baje ni priporočljivo pulit dlake pod pazduho, tko sm slišala.

Zakaj pa ne? :?
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 02. Maj. 2006 11:41

jst mam pa tisti epilator, za katerega je lani Heidi Klum delala reklamo, kaj je ze .. Philips neki? :) no, meni je ful vsec, ker ne boli tolko, ko ti jih puli ven, zaradi hlajenja, pa se eno zadevico ima, da je nekak extra "nezen" :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 02. Maj. 2006 11:42

pebbles napisal/-a:zvoncica, baje ni priporočljivo pulit dlake pod pazduho, tko sm slišala.

sam če te pod pazduho ne boli, kako pol ne upaš po nogah si populit, k po nogah manj boli, kot pod pazduho, vsaj večino žensk...
probi enkrat še po nogah, pa boš vidla da sam prvič bolj boli, pol se pa že navadiš, tko kot si se pod pazduho.

ne vem, pod pazduho me ne boli, po bikini predelu nekak potrpim, po nogah me pa boli za popi*dit. pece me k ne vem kaj. ful hecn, vem ja.

pa sm se ze velikrat po nogah, k pod koleni se trudim nekak potrpet pa mi je tok smotan, da... :roll:

zakaj si pa ni dobr pulit pod pazduho? a kao kr nej bi kej bezgavke prizadel?
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 02. Maj. 2006 11:43

Tr|n|ty napisal/-a:jst mam pa tisti epilator, za katerega je lani Heidi Klum delala reklamo, kaj je ze .. Philips neki? :) no, meni je ful vsec, ker ne boli tolko, ko ti jih puli ven, zaradi hlajenja, pa se eno zadevico ima, da je nekak extra "nezen" :)

koliko pa stane?? :D
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 02. Maj. 2006 11:44

lani je bil mislim daaaaaa 13.000 sit alpa 14.000sit. Sam je ravno ven prisel, zna biti zdaj ze cenejsi :wink:
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 02. Maj. 2006 11:46

hvala, sem razmišljala za nakup. mogoče pa bom kupila tega. :)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pebbles » 05. Maj. 2006 21:10

Zvoncica napisal/-a:zakaj si pa ni dobr pulit pod pazduho? a kao kr nej bi kej bezgavke prizadel?

ne vem točno zakaj, sam vem da so neki časa nazaj ful govoril o tem kako naj to ne bi blo dobro. Mislim če ti ustreza ti kar nadaljuj, če te ne boli, svaka ti čast.

Loh pa vprašaš zdravnika za nasvet...
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 07. Maj. 2006 18:09

te epilatorji so za en shit sploh pa philipsovi.philips sucks itak na vseh področjih...
epilatorja se kmal navelicaš kr preveč dolg vse skupi traje...
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 31. Jul. 2006 20:21

evo jst sm lihkar preživela svoje prvo depiliranje po nogah z Braunovim epilatorjem----tale je---> http://nakup.merkur.si/default.asp?s=/i ... 26545-0000

in kukr stane sm zelo zadovolna..mam tud dost visok prag bolečine in je blo za zdržat..zdej mam pa čist gladke nogice:)juhu :gut:
Free your mind...
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 31. Jul. 2006 23:52

jst mam tud tega in sm pričakovala d več boli vsej na začetku, če ne pa je bolečina grozna...sploh po stegnih, spodnji del nog nit ne... :?
pa kolk časa ti zdržijo gladke noge??
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 01. Avg. 2006 20:13

zaenkrat ti ne morm še nč rečt,ker sm ga prvič uporabla:) no kolk je pa teb k maš že izkušnje? je tale primern tud za druge predele..nism še probala:)ne upam še:P
Free your mind...

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov