Epilator
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- M!SSUNDAZTOOD
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
hmm.....jst sm si pred enim tednom po tamali (bikini predel pa tko da sm si črtico nardila).......pa še zdej ni nč!!!! vse gladko .......mogoče je sm pa tja kašna kocinca vn pogledala, pa še to sam ene tri po 1 mm!!........sam kaj če mi pa več ne zraste nč nazaj ......jst bi si rada kdaj še kašno drugo frizurco nardila........pa kaj če se bom kdaj (čez kašnih 20 let) naveličala "pleše"? ........uff.......
SH!T HAPPENS........
- M!SSUNDAZTOOD
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
hmm........ja res.........no po nogah mi zrastejo nazaj.......sam itq da je bolš depilacija k britje........pa manj jih zraste, to je res.........
SH!T HAPPENS........
-
tadejci - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: maribor
M!SSUNDAZTOOD napisal/-a:barbara01 napisal/-a:nočem odpirati nove teme ( pa saj se skoraj tiče te) ti depilatorji stanjšajo in čez čas odpravijo dlake ali ne???
hmm.....jst sm si pred enim tednom po tamali (bikini predel pa tko da sm si črtico nardila).......pa še zdej ni nč!!!! vse gladko .......mogoče je sm pa tja kašna kocinca vn pogledala, pa še to sam ene tri po 1 mm!!........sam kaj če mi pa več ne zraste nč nazaj ......jst bi si rada kdaj še kašno drugo frizurco nardila........pa kaj če se bom kdaj (čez kašnih 20 let) naveličala "pleše"? ........uff.......
pa te ni fejst bolelo, ko si si po bikini predelu? če jaz si to nea upam, če se mi zdi, da bo pune bolelo.
I never wanted anything, other than to be ur everything...
-
zmajcica7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2005
cao bebike !
sm cist nova na forumu pa sm se hotla pridruzit razglabljanju!
zanima me zakaj nobena ne uporablja depilacijskih krem? so namrec nebolece pa se gladke nogice mas potem. pa se ne smrdijo vec kot so vcasih!
zdej ma veet tut gele pa se men zdi fajn
povejte za mnenje pa kaksne izkusnje mate z uporabo krem
lep pozdravcek
zanima me zakaj nobena ne uporablja depilacijskih krem? so namrec nebolece pa se gladke nogice mas potem. pa se ne smrdijo vec kot so vcasih!
lep pozdravcek
-
tadejci - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: maribor
zmajcica7 napisal/-a:cao bebike !
lep pozdravcek
brezveze, pa še hitro ti zrastejo dlake nazaj. boljše epilator.
I never wanted anything, other than to be ur everything...
-
Tanja__ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2004
M!SSUNDAZTOOD napisal/-a:barbara01 napisal/-a:nočem odpirati nove teme ( pa saj se skoraj tiče te) ti depilatorji stanjšajo in čez čas odpravijo dlake ali ne???
hmm.....jst sm si pred enim tednom po tamali (bikini predel pa tko da sm si črtico nardila)..............
Ojej. A tam si tud? Kaj te ne boli
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]