Epilator
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 176 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
jst mam braunov silk-epil (btw, tole je epilacija ne depilacija) in mene sploh ne boli (mogoče ta prvo sekundo), traja itak dlje od britja, sam da bi blo 3 tedne gladko, je pa bullshit, tko da si 1x na teden pulim. plus pr teh mašincah je tko, da ni noga čist gladka (kot po britju al pa kremi al pa vosku), ker unih najtanjših puhkov ne zagrab. si pa pol lahko pobriješ po uporabi mašince, pa je kul.
...just breathe...
-
Mašy - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Js mam tut čist novega silkepila in sm fu razočarana... niti slučajno nimam gladkih nog, ko se zepiliram mam že nasledn dan špičke-sranje res.
In sm dala 15čukov za to!!!
Očitno jih sam potrga, ne pa izpul...
To je pa tak modro-bel silkepil Delux. Sej drgač pa kokr sm vidla so vsi ti silkepili isti, kar se tiče nastavka za puljenje, tko da tut če bi kupla dražjega, bi bil isti šit.
Res sm v bad mood!
In zdej sm slišala da ga lohk kao vrnem, sam mora bit čist use originalno, kot je blo... sam js sm neki že stran vrgla...mah bo že.
To je pa tak modro-bel silkepil Delux. Sej drgač pa kokr sm vidla so vsi ti silkepili isti, kar se tiče nastavka za puljenje, tko da tut če bi kupla dražjega, bi bil isti šit.
Res sm v bad mood!
In zdej sm slišala da ga lohk kao vrnem, sam mora bit čist use originalno, kot je blo... sam js sm neki že stran vrgla...mah bo že.
Be happy!!!
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
bubbles napisal/-a:jst mam braunov silk-epil (btw, tole je epilacija ne depilacija) in mene sploh ne boli (mogoče ta prvo sekundo), traja itak dlje od britja, sam da bi blo 3 tedne gladko, je pa bullshit, tko da si 1x na teden pulim. plus pr teh mašincah je tko, da ni noga čist gladka (kot po britju al pa kremi al pa vosku), ker unih najtanjših puhkov ne zagrab.
Jaz tudi uporabljam Silk e pil. Meni je vredu in mi je boljše kot, če bi uporabljala britvico. Dlake se razredčijo in stanjšajo po večkratni uporabi. Če se katera dlaka (redka) zaraste, jo s pinceto populim. Proti zaraščenim dlakam je pa itak najboljše delat piling ali pa se z grobo krtačo podrsat po nogi med tuširanjem.
Aja, ne priporočam tega zadnjega modela epilatorja z dodatkom, ki se da na led, da hladi kožo. Pomojem se vlaga v prostoru potem kondenzira na tem dodatku in postaneta tako epilator in noge mokre.
Don't worry, be happy!!!
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Mašy napisal/-a:Js mam tut čist novega silkepila in sm fu razočarana... niti slučajno nimam gladkih nog, ko se zepiliram mam že nasledn dan špičke-sranje res.
Res sm v bad mood!
Meni je bil Braunov drugače v redu, sem imela mir kaka 2 tedna. Samo sem preveč občutljiva na bolečino.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
jst mam drugač philipsovga. je ful dobr. dlačice so čedalje blj redke.
glede bolečin pa to: ful pumaga, če si mesto, kjer se depiliraš prej ohladiš z ledo, pa mene ful mnj buli, če si depiliram kratke dlačice (punavad se ene dva dni prej pubrijem, pol pa se redno depiliram na čedali več časa: 1 teden do 2)
glede bolečin pa to: ful pumaga, če si mesto, kjer se depiliraš prej ohladiš z ledo, pa mene ful mnj buli, če si depiliram kratke dlačice (punavad se ene dva dni prej pubrijem, pol pa se redno depiliram na čedali več časa: 1 teden do 2)
- ančk;)
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
jah..jst osebno nimam epilatorja ma ga pa moja frendica!sej enkrat mi ga je posodla da sm sprobala pa to...pa mi je blo čist ql....noge sm mela kr neki cajta gladke(samo na enih delih k mi jih ni čist vn spull sm se mogla pol brit)drugač mi je pa čist ql....mislmd a si bom tut jst to omislila! ...sam so dragi....tko odvisno tut od firme pa to....
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
*melby* napisal/-a:bubbles napisal/-a:jst mam braunov silk-epil...
Katerega točno imaš?
Super Soft Plus, kupljen že ene par let nazaj (takrat je bil 13000sit), tko da nima nobenih fensi dodatkov, edin ene masažne valčke, k jih jst kr dol dam, ker me sam ovirjo, blažijo pa niti ne.
...just breathe...
- Laney
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
La*Perla napisal/-a:imam Phillips Satinelle depilator in mi ni všeč. Kakor tudi mi ni bil preveč všeč prejšnji Satinelle ki sem ga tudi imela.
Letos si bom kupila Braunovega, tistega ki reklamira Heidi Klum
Jaz imam istega pa mi je všeč. Sestra ga sicer noče uporabljati, ker boli. Jaz pa ga veselo uporabljam po nogah in pod pazduho. Kupila mi ga je mami, ki je rekla da mi ga bo kupila za rojstni dan(prej sem si ga sposojala od njene kolegice), nato pa sva ga slučanjo opazile v najboljšem sosedu, ko je bil na razprodaji. Ker sem hotela čisto navadnega sva kar tega kupili(bil je 5k). Stanje po uporabi=> gladko dlake rastejo zelo manj, veliko jih je pa že nehalo rasti.
-
lun|ca - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Tut js mam Philipsovga. Sam nisem najbolj zadovljna z njim . Res je, da so dlake tanjse pa svetlejse po daljsi uporabi, vendar mi zrastejo ze cez nekaj dni, tak da ne vem kaj je narobe... Ko gledam vidim, da jo izpuli s korenino in ne vem v cem je potem problem. Po epilaciji imam tut zelo hrapavo kozo, pri kateri mi piling ne pomaga. Ima se katera te tezave?
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
lun|ca napisal/-a:Tut js mam Philipsovga. Sam nisem najbolj zadovljna z njim . Res je, da so dlake tanjse pa svetlejse po daljsi uporabi, vendar mi zrastejo ze cez nekaj dni, tak da ne vem kaj je narobe... Ko gledam vidim, da jo izpuli s korenino in ne vem v cem je potem problem. Po epilaciji imam tut zelo hrapavo kozo, pri kateri mi piling ne pomaga. Ima se katera te tezave?
enako. kolegica ki si noge brije, ima bolj gladke!!!!
res ne vem, v čem je težava. Prosim za nasvete...
kakšen postopek imate sicer tiste, ki se lahko pohvalite z mehko kožo po nogah? se depilirate vedno po kopanju, ko je koža mehka? kaj nanesete na kožo?
*Diamonds are forever*
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
No, tudi sama mam Philipsovega in je bil do sedaj najboljsi
To je vse odvisno od koze. Meni osebno pa spet britvica ne pase.. malo eksperimentiraj pa bos nasla najboljso resitev.
Jaz se epiliram ko se spomnim.. ko koncam se po navadi namazen s kakim Eucerinom ali pa L'occitanom..
To je vse odvisno od koze. Meni osebno pa spet britvica ne pase.. malo eksperimentiraj pa bos nasla najboljso resitev.
Jaz se epiliram ko se spomnim.. ko koncam se po navadi namazen s kakim Eucerinom ali pa L'occitanom..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz sem imela prej Phillipsa, zdaj imam pa Braun Silkepil in je ta ful boljši.
Meni se isto vraščajo dlake itd., samo imam rajše to, kot da bom pol cela zaraščena. Zarad vraščanja tut pol vsaka pogleda ven, ko jo piči in se lahko stalno depiliraš.
Tako da res lahko zgledajo noge bolj gladke po britju, samo po 2-h dneh pogledaš tiste noge in svoje in si malo boljše volje.
Meni se isto vraščajo dlake itd., samo imam rajše to, kot da bom pol cela zaraščena. Zarad vraščanja tut pol vsaka pogleda ven, ko jo piči in se lahko stalno depiliraš.
Tako da res lahko zgledajo noge bolj gladke po britju, samo po 2-h dneh pogledaš tiste noge in svoje in si malo boljše volje.
Prvi neprebran prispevek • 176 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov