Dobra pinceta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
jaz osebno, če je ne bi dobila, bi jo pa sigurno kupila. Doma sem imela ogormno pincet, ki so bile tolk "tumpaste", da sem rabila pol ure, da sem zagrabila tiste majhne dlakice
No ta mi je pa ful uredu, ker je natančna pa tudi manjše lahko brez problema zagrabiš.
No ta mi je pa ful uredu, ker je natančna pa tudi manjše lahko brez problema zagrabiš.
*Diamonds are forever*
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ah jaz imam pa eno poceni pinceto čisto neke leve znamke, pa prav tako dobro zagrabi dlakice.
Da bi dajala po 20 € samo za pinceto - no way.
Da bi dajala po 20 € samo za pinceto - no way.
-
MancaS - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2008
- Kraj: Novo mesto
jaz imam zdaj že približno dva meseca pinceto z lučko La Tweez in mi ful odgovarja. z njo res lahko populiš vse najmanjše dlačice, ker ima odličen oprijem, pa še ne moreš jih spregledati zaradi lučke kupila sem jo v nami, stala je pa okoli 10 eur, če se prav spomnim.
lahko si jo pogledaš tukaj:
http://www.diva.si/izdelki_notranja.php?id_izdelek=4428
lahko si jo pogledaš tukaj:
http://www.diva.si/izdelki_notranja.php?id_izdelek=4428
Zadnjič spremenil MancaS, dne 08. Avg. 2008 11:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
po mojem je pomembno, da je pinceta ravna... da ne gre v "spico", ker s tisto ne mores nic...
- citrončica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jst mam pa pinceto od Beautytime. Je pa takšna živo roza in res ful dobra. Kupla sm jo pa v drogeriji Tuš. Dala sm neki čez 11€, ampak se mi to ne zdi kakšna pretirana cena.
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
citrončica napisal/-a:Jst mam pa pinceto od Beautytime. Je pa takšna živo roza in res ful dobra. Kupla sm jo pa v drogeriji Tuš. Dala sm neki čez 11€, ampak se mi to ne zdi kakšna pretirana cena.
Mene je pa ta firma že dostikrat razočarala. Sem imela klešče za trepalnice pa ni bilo nobenega učinka, pa pinceto tudi - pa je bila ful tumpasta in z njo nisi mogel nič.
*Diamonds are forever*
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
js sm enkrat zgubila svojo pinceto, sestre pa ni bilo doma da bi mi posodila svojo in ker sem bila že prece zaraščena sem si obrvi mogla populit z njeno ogromno tumpasto pinceto, ki jo uporablja za zlaganje znamk groza...
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
tako pincetko mam tut jz, oz. na podoben princip, sam da je moja bla zastonj, je fotr od nek prvleku ceu set za make up itd.
tko da res, jz si lohka še tisto k je pod kožo zbezan vm če čm..tko da svojo skos okol vlačm, ker use ostale pincete so polom...se morš namatrat tm pa sam primeš pa direkt vn
tko da res, jz si lohka še tisto k je pod kožo zbezan vm če čm..tko da svojo skos okol vlačm, ker use ostale pincete so polom...se morš namatrat tm pa sam primeš pa direkt vn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov