Dlake na trebuhu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Sem si jaz zdaj pred dopustom tudi pobelila. Ko sem sprala to dol, so dlake bile še vedno črne in koža bela. Čez čas (cc 3 min) je barva spet postala normalna, dlake pa bele.
...Gonna fuck up your ego...
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
nastasia napisal/-a:ne me hecat, da se nekdo se po trebuhu brije
obstaja. in meni zgleda grdo. ker ti začnejo dlake spet rasti in potem so tiste črne pikice. in res ne zgleda prav nič lepo.
v takem primeru beljenje pa je. hvalabogu, da nimam teh težav.
- bucii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
mene so u bolnci enkrat pobril pa sm imela že prej bl temne pol sm se pa še sama enkrat pobrila in je res grozno blo pol tko da sm mogla redno začet uporablat epilator.sam pol to zgleda tko grdo k se pojavjo tiste črne pikce najhujš je pa to k morš čakat d t dovol douge zrastejo pa že tko sm ful črna pol si predstavlate kok more to zgledat
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Če ni dosti dlak, je tudi pinceta vredu. Seveda je treba odstranit slednjo dlako s korenino vred in če to vedno znova delate, se dlake bistveno zredčijo.
-
diablo_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
se opravičujem, ampak ne da se mi iskati, katero belilno kremo uporabljate.. jaz mam tudi bleme s temi dlačicami, tak da PROSIM, a mi lahko svetujete, katero kremo mate, pa KJE se da dobiti, ker jaz nisem nikjer nobene zasledila (pa sem iskala v Müllerju - mogoče sem slepa)
-
diablo_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
hvala!!!
ta andina res pomaga the best!
ta andina res pomaga the best!
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
hihi počakaj par mesecev, boš videla kako se lepotice razbohotijo.
jaz bi si jih pa za šalo enkrat v hot pink pobarvala
jaz bi si jih pa za šalo enkrat v hot pink pobarvala
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Sej to je tud v cosmotu pisal, da to ni res. Mi mamo sam občutek, da so debelejše dlake, ker pač so prirezane in zato niso tanke na vrhu... verjetno, če bi jih pustle zrastit "do konca" bi ble mehke. Ko pa mal zrastejo je pa res filing, da vse neki pika
- Gost
No ja, moja izkušnja je taka, da je britje moje dlake definitivno okrepilo, pa naj Cosmo zanika ali ne
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
meni se tudi zdi, da so moje dlake tam, kjer si jih brijem, močnejše in temnejše
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov