Dlake na trebuhu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
pol bote pa mal starejše pa boste mele črne dlake po trebuhu ko moški
te dlake se pa res nič ne opazijo in ne vidim razloga da bi še tole brila, čeprav drugače kar mrzim vse dlake
te dlake se pa res nič ne opazijo in ne vidim razloga da bi še tole brila, čeprav drugače kar mrzim vse dlake
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
×××CarTiKa××× napisal/-a:punkie_ napisal/-a:Belilno kremo Andina dosti žensk pohvali in tudi meni je odgovarjala.
vem da jo dobiš v Mullerju, včasih vem d je bla okol 1500 sit.
A se ti koža pol tud pobeli?
Pa če maš rjav bušček, se pol opazijo bele dlakice?
jst sem jo včasih uporabljala. koža se ne pobeli, se pa rahlo opazi taka svetla lisa, če so dlake svetlejše od tistih ob trebuhu.
- Gost
DiamondLollipop napisal/-a:pol bote pa mal starejše pa boste mele črne dlake po trebuhu ko moški
Hmm si ze slisala za to, da smo ljudje razlicno mocno in vidno porasceni? Kar pomeni, da tale tvoja postavka o 'te dlake se pa res nic ne opazijo', ne vzdrzi, ker je to popolnoma odvisno od porascenosti posameznice in kvalitete dlak.
Sicer pa se meni zdi za ta predel najbolj pametna resitev belilna krema Andina. Jaz sem zadovoljna.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
raj se mal potrpi, pa se jih z epilatorjem pobrije/populi . al pa kar s pinceto.
potem mas usaj za ena 2 mesca mir
potem mas usaj za ena 2 mesca mir
Zadnjič spremenil sixty, dne 16. Maj. 2008 12:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
MsN, ampak z britjem se vse samo še poslabša .
Maš pa prav to, da se pr nekaterih bolj vidi, nekaterih manj, ampak poznam punce, ko majo kratke svetle dlačice okol popka pa se brijejo tam .
in smešna mi je izjava z epilatorjem pobrije (brez zamere)
Maš pa prav to, da se pr nekaterih bolj vidi, nekaterih manj, ampak poznam punce, ko majo kratke svetle dlačice okol popka pa se brijejo tam .
in smešna mi je izjava z epilatorjem pobrije (brez zamere)
- Gost
Saj z belilno kremo se nic ne zafrkavas. No vsaj jaz ne ... lepo zmesam, namazem, pocakam, sperem in potem imam mir, ne vem kako dolgo sicer, ker ne stejem, naredim pa to parkrat na leto ...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Belilno kremo sem parkrat na rokah uporabila, pa se mi je zagravžala, ker sem prav vohala, kako mi kožo žge. Preveč kemije je to zame, tako da se po trebuhu raje z epilatorjem zapeljem ali pa pač pinceta. Zaradi tistih treh kocin se mi res ne zdi vredno kakšnih izpuščajev tvegat.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
kajira napisal/-a:jst si včasih potegnem z veet hladnim voskom, če je kakšna temnejša pa sproti populim s pinceto. z belilno kremo se mi nekak ne da več zajebavat.
brez zamere, ampak kako potem to zgleda če si povoskaš? meni se zdi da bi se to ful opazlo, ok razen če nimaš nobenega puhka drugje ...
- Princeska...
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2008
smiley_ka napisal/-a:no men so te dlake na trebuhu prav nadležne kok se jih ve znebite? (če ima katera) britvica,depilacija al sam pobeljevanje dlak...?
Imaš temne ali svetle???
js jih pobrijem pa je..
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
punkie_ napisal/-a:
brez zamere, ampak kako potem to zgleda če si povoskaš? meni se zdi da bi se to ful opazlo, ok razen če nimaš nobenega puhka drugje ...
nič se ne opazi. itak je ta veet bolj švoh in ne odstrani čisto vseh dlak, ampak meni je to dovolj, da malo razreči. če ostane kakšna zelo opazna, jo pač populim. meni se je bolj opazilo, če sem si pobelila, ker sem potem imela tako svetlo liso.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov