Dlake na trebuhu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ja zdj odvisno o čem govoriš...al prov o unih močnih dlakah (ki jih majo nekatere ženske tud, pod popkom) al sam o unmu puhku, k ga mamo skor po celmu telesu.
Mene ta puh ne mot, ker se sploh ne vid, če bi mela pa prov dlake, bi si jih pa podepilirala al pa kr s pinceto populila.
Mene ta puh ne mot, ker se sploh ne vid, če bi mela pa prov dlake, bi si jih pa podepilirala al pa kr s pinceto populila.
- Never-ending-story
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
S pinceto je najbolje, ker predvidevam da nimaš tako zelo poraščeno. Ne si pa tega delat z brivnikom, ker potem fuuul grdo zgleda... pa še tak "hrapav" občutek je ko greš z roko čez.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Točno.Smetka_ napisal/-a:se sprijazneš pa je
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Na tem predelu jih sama sicer nimam, imam pa jih na spodnjem delu hrbta če veste kje mislim... ima katera predlog, kako naj jih odstranim? Delajo to tudi v kozmetičnih salonih? Ko imam namreč kopalke, ne izgleda najlepše (vsaj meni ne).
- myawa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
čuj mislim da v kozmetičnih salonih odstranjajo dlake po celem telesu..se pravi da na spodnjem delu hrbta in po treuhu.verjetn da ni glih najbol prijetn..sam se useen splača potrpet, ker vosek dejansko razredči dlake. pokličte mal u kozmetične salone pa se posvetujte
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Bom, hvala. Me pa zanima tudi ali je katera to že probala in kako trajno je (po kolikem času je treba spet ponoviti postopek oz. obisk)?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Saj ni opazno, od blizu pa so malo. No, mogoče kompliciram, ker je dandanes nekako pričakovano, da je ženska po celem telesu brez ene same dlake, četudi gre bolj za "puh" in ne redne dlake. Jaz in to moje dlakocepstvo.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 20. Jan. 2012 10:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Si že poskusla z belilno kremo? Najbol ti priporočam bel. kremo Andina (res super pobeli). Drugače pa poskusi z depilatorjem, sam boš mogla mal zobe skup stisnat, kr na spodnji strani hrbta bo verjetno kr bolelo.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Zvoncica napisal/-a:Jaz imam dve moški dlaki na koži od popka navzdol... Enkrat zrase ena, enkrat druga, pol pa ko se preveč razraseta, jih populim s pinceto. Meni sta čist luškani
To pa je izjava Si me prov nasmejala.
No jst moških dlak nimam, mam sam un puhek, k se sploh ne vid, če bi jih pa mela, pa ne uidejo depilatorju, zihr ne!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
gregalina napisal/-a:Si že poskusla z belilno kremo? Najbol ti priporočam bel. kremo Andina (res super pobeli). Drugače pa poskusi z depilatorjem, sam boš mogla mal zobe skup stisnat, kr na spodnji strani hrbta bo verjetno kr bolelo.
Hvala, ta prvo bom probala, pa upam da bo kakšen efekt. Tadrugo pa bom za rezervo vzela.
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Ja sigurno je možno.
Sicer man jas tudi dlake pod popkom, sicer so črne , vendar se bolj opazijo pri luči, vendar jih ne bom nikoli pulila oz. odstranjevala - ker je dejstvo, da bolj zrasejo.
No, odvisno kako opazne imaš?
Sicer man jas tudi dlake pod popkom, sicer so črne , vendar se bolj opazijo pri luči, vendar jih ne bom nikoli pulila oz. odstranjevala - ker je dejstvo, da bolj zrasejo.
No, odvisno kako opazne imaš?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]