Dlake na trebuhu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
**medyka** napisal/-a:Jaz sem tudi nažalost bolj ko ne poraščena. Se pač brijem in ni važno a so roke, noge ali tamala Glavno, da se jih ne vidi in ne zgleda grdo, tisto pikanje že preboliš. Moj fant pa tud, čeprav večkrat pravi, da se zarad njega ni treba briti. Samo meni osebno ni lepo in se bom še naprej.
Po rokah tudi? Kakšne dlake imaš potem, ko ti zrastejo? Črno debele močne kocine?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
ana27 napisal/-a:No po trebuhu pa jaz nimam dlak.
Pol pa nisi s tega planeta ... dlake mamo po celem telesu (razen podplatou in dlani), ene so tanke, kratke in svetle, druge močnejše, dalše in temnejše, ampak so, pousod.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
MilkyWay napisal/-a:**medyka** napisal/-a:Jaz sem tudi nažalost bolj ko ne poraščena. Se pač brijem in ni važno a so roke, noge ali tamala Glavno, da se jih ne vidi in ne zgleda grdo, tisto pikanje že preboliš. Moj fant pa tud, čeprav večkrat pravi, da se zarad njega ni treba briti. Samo meni osebno ni lepo in se bom še naprej.
Po rokah tudi? Kakšne dlake imaš potem, ko ti zrastejo? Črno debele močne kocine?
Previdevam, da tako kot na nogah-torej ja (čeprav si jst nikoli ne pustim tolko dolge, da bi vidla.. ). Jst si voskam roke in sicer zato, ker mi je res smešno videt pobrite noge in kosmate roke. Mislim, ni mi logično. Če so dlake na nogah grde, zakaj bi ble dlake na rokah ok (še posebaj, če imaš črne dlake)?
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
SSarchy - Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Kje se kupi ta belilna krema? Vem, da se ji reče ANDINA, ampak jaz je nisem našla..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
haley napisal/-a:SSarchy napisal/-a:Kje se kupi ta belilna krema? Vem, da se ji reče ANDINA, ampak jaz je nisem našla..
Jaz kupujem belilno kremo v mullerju...je pa v neki roza škatlici...
Jaz jo kupujem za roke, ampak mi je zadnjič v Mullerju rekla, da jo nimajo. Kupim jo v Nami. Je pa svetla škatlica, tole roza še nisem vidla.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
sanjaanja napisal/-a:haley napisal/-a:SSarchy napisal/-a:Kje se kupi ta belilna krema? Vem, da se ji reče ANDINA, ampak jaz je nisem našla..
Jaz kupujem belilno kremo v mullerju...je pa v neki roza škatlici...
Jaz jo kupujem za roke, ampak mi je zadnjič v Mullerju rekla, da jo nimajo. Kupim jo v Nami. Je pa svetla škatlica, tole roza še nisem vidla.
Evo sem šla prov na embalažo pogledat in se imenuje Sna epil belilna krema za dlake. Je pa v roza škatlici kot sem že omenila...
-
SSarchy - Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Hvala, punce!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
* Princes' - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2008
Mene pa zanima ali belilna krema kaj peče, ko si jo daš gor?
in začela bom verjet, da me lahko poljubi spet človek dobrega namena, dal ljubezen boš obema..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov