Dlake na trebuhu

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 19. Jan. 2008 18:42

buubbika napisal/-a:Si katera odstranjuje to linijo od tamale do popka z depilacijo?? Sm ful razmišljala da (KO:D) bom šla na brazilsko ,da bi rekla če mi lahko še to linijo zdepilira, ker me grozno moti. Sonce žge, tiste kocine pa tako obupno zledajo ... bljaak!
Sam se ful bojim, da mi bodo potem bolj rastle, in da bom mela cel trebuh kosmat :eek: .. Je to možno?? Ker 1x sem si jih odstranila s picento, pa se mi tdi da smo mi zrastle še temnejše.

Jst sm jih mela tud neki in sm si jih kr s pinceto populla pa mi jih dost sploh ni več zrastl (po ene petem puljenju),tiste,ki so še ostale, pa so res temnejše.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 19. Jan. 2008 18:43

meni se zdi ful neumno da če maš dve dlakce na trebuhu zdej to odstranjevat ker je potem še huje vse skupi.ena moja bivša sošolka je mela pa med popkom in tamalo tolko dlak k fantje :eek: .ja ful je grozno zgledlo in tut njej je blo ful bed ker ni mogla poleti nosit bolj kratkih majčk (k se je dviglna je res grdo zgledlo) pa v kopalkah se tut ni počutla.potem si jih je pa začela s pinceto pulit, je blo dolgotrajnjo, ampak je to počela redno in punca je postala samozavestnejša :D .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 19. Jan. 2008 18:46

Ja sej če so svetle je res najbol,da jih pustiš pr mer,sam če so pa temne,pa lih ni lepo za vidt,še posebi poleti.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 19. Jan. 2008 18:53

jest jih polet z trakovi (vosek) odstranim. sicer so čist mejhne pa svetle, sam se na soncu res posvetjo, pa mi gnilo zgleda.. pa na rok si jih tut .. nevem mi grejo na živce te kocine.. pa jih nimam skos več, pomoje da jih je clo skos manj, pa tu t temnejše niso.
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 19. Jan. 2008 19:10

moja kolegica ma temn puh pa si ga je še neki časa s pinceto odstranjevala, pol je šla pa na laser v en koz. salon, sam niso mel dost močnega...zdej hod pa v lj v neko kliniko ku ji z laserjem to odstranjo oz. najprej pobrijejo pol pa pikajo gor z laserjem, da bol počas raste...sam so ji bae rekl, da se ful težk vse odstran za vedno...
...drgač pa nima neki fejst, sam njo to ful mot in so ji doma to financiral, čeprav se men zdi glih pocen :)
Uporabniški avatar
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2005
Kraj: moravče

Neprebrana objavaNapisal/-a evonja » 20. Jan. 2008 15:54

jst mam pa dlake tko od popka dol,tko mislem ne zdej ful,sam me kr motjo k se jih kr opaz,tut bivši me je dost hecu s tem,sam me res mot,zdej pa nvem,enkrat vem da sm si jih pobela,sam a je možn da so potem še bolj temne?al je bolš da s pinceto?ali z belilno kremo na vsak tedn,14 dni,kokr drži?
hvala,lp
Uporabniški avatar
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a evonja » 20. Jan. 2008 16:32

ja kaj pa ti poleti nardiš?
kaj pa trakovi,misleš da bi bilo kaj bolš?
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 20. Jan. 2008 16:43

Mene pa zanima, zakaj so vam blond dlakce al pa puhek tko zlo grozne?

Kr men res niso, mi čist lušn zgleda, k se u soncu mal bleščijo :D ... Po tej logiki bi si jih mogla pol še z rok kenslat pa z zatilja, huh, kr cela bi se mogla poradirat ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 20. Jan. 2008 17:00

Aloha napisal/-a:Mene pa zanima, zakaj so vam blond dlakce al pa puhek tko zlo grozne?

Kr men res niso, mi čist lušn zgleda, k se u soncu mal bleščijo :D ... Po tej logiki bi si jih mogla pol še z rok kenslat pa z zatilja, huh, kr cela bi se mogla poradirat ...

ja sj lih to, k se svetjo :D
jest bi bla čist povsod brez če bi blo po moje, sam obrvi pa lasje...
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 20. Jan. 2008 17:00

Joj, kva komplicirate - trakci z voskom, enkrat potegneš pa je. :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 20. Jan. 2008 17:01

ja sj jest to nardim.. 5 sekund pa maš en mesc mir..
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 20. Jan. 2008 17:03

buubbika napisal/-a:
densy napisal/-a:ja sj jest to nardim.. 5 sekund pa maš en mesc mir..

pa ti ne rastejo potem kaj blj pogosto oz. več??

ne, zdele pozim si jih nism pa jih mam še mn kot pred poletjem, ko sm si jih v prvo odstranla..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Jan. 2008 17:21

Aloha napisal/-a:Mene pa zanima, zakaj so vam blond dlakce al pa puhek tko zlo grozne?

celo človeško telo je poraščeno z dlakami, razen ustnic, dlani in stopal. to, da si hočete odstranit vsako vidno dlakico, že malo meji na obsesijo. malo manj sfotošopane revije gledat, pa bo boljše :P
Uporabniški avatar
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a evonja » 20. Jan. 2008 17:30

sm probala z trakovi,pa ni šlo vse dol...
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 20. Jan. 2008 17:55

Vosek ali pa belilna krema. End of the story. :D
Jaz sicer hvalabogu teh dlak nimam.
I laugh at gilded butterflies.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov