Deodorant in beli madeži
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- boonboon
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2010
zdaj bom pa kmalu ponorela.... naj mi nekdo pove kaj naj naredim!!!
ko se zjutraj namažem z deodorantom in oblečem temno majico mi zvečer okoli mokrega madeža nastane beli madež kot da bi mi iz majice razžrlo barvo in več ne vem kaj naj naredim...skoraj vsak deodorant mi to naredi.
tisti naraven kaj je kristal ali kaj mi ni všeč ker je popolnoma brez vonja z drugimi deodoranti pa imam te težave
in na koncu imam pod pazduhami na majici bele madeže!
če ima katera kakšen predlod prosim naj mi pomaga!!
ko se zjutraj namažem z deodorantom in oblečem temno majico mi zvečer okoli mokrega madeža nastane beli madež kot da bi mi iz majice razžrlo barvo in več ne vem kaj naj naredim...skoraj vsak deodorant mi to naredi.
tisti naraven kaj je kristal ali kaj mi ni všeč ker je popolnoma brez vonja z drugimi deodoranti pa imam te težave
in na koncu imam pod pazduhami na majici bele madeže!
če ima katera kakšen predlod prosim naj mi pomaga!!
Zadnjič spremenil boonboon, dne 08. Sep. 2010 6:04, skupaj popravljeno 1 krat.
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Obstajajo deodoranti, ki so prav narejeni proti madežem na temnih oblačilih. Malo preveri. Jaz uporabljam L'Occitanovega, je malo dražji, a je super, vonj pa ima takoj ko se namažeš, potem pa ga hitro izgubi, kar meni zelo ustreza. In nič madežev na oblačilih, pa večinoma črno nosim.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Spremeni naslov teme.
Drugače pa obstaja kar nekaj brezbarvnih deodorantov, ki ne puščajo sledi, mislim da je Garnier nekaj oglaševal (sprobala ga nisem, ker ni na beli listi). Katerega imaš pa zdaj?
Drugače pa obstaja kar nekaj brezbarvnih deodorantov, ki ne puščajo sledi, mislim da je Garnier nekaj oglaševal (sprobala ga nisem, ker ni na beli listi). Katerega imaš pa zdaj?
A goal without a plan is just a wish.
- boonboon
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2010
do zdaj sem uporabljala od rexone tistega ki ima na embalaži narisano čipko
danes sem imela tega novega od garniera 48 urni in je bilo enako!estimislim da bom loccitanovega sprobala in držala pesti!!
ps. ne znam spremeniti naslova teme!! saj ni tak problem!
danes sem imela tega novega od garniera 48 urni in je bilo enako!estimislim da bom loccitanovega sprobala in držala pesti!!
ps. ne znam spremeniti naslova teme!! saj ni tak problem!
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
točno 16€ Je mal dražji, mi je pa približno 3/4 leta držal en in sem ga uporabljala seveda po vsakem tušu. Moraš pa paziti, da vzameš http://www.loccitane.si/o%C4%8Di%C5%A1% ... 98,528.htm tega, ker ostali so grozni! Smrdiš po njih še prej, kot da ga sploh nebi uporabljala. Tale je pa super! (tudi kupovala enega drugega mi je prodajalka prijazno namignila da je tale bistveno boljši, a mi je drug lepše dišal in sem ga vzela....in prej kot v enem mesecu tudi zamenjala ker se po kvaliteti ne more primerjati s tem na sliki)
Je pa unisex deodorant. Ampak zelo lepo diši na začetku potem pa izgubi vonj.
Je pa unisex deodorant. Ampak zelo lepo diši na začetku potem pa izgubi vonj.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js imam od Balee, pa je čist kul in ni nobenih znakov na oblačilih. Se pa ne oblečem takoj, ko ga uporabim (počaka, da se "posuši", potem šele majica čez).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jst uporabljam od Nivee - več sem jih že sprobala, mora pa bit prozoren. Ne puščajo madežev. Drugač pa tud jst počakam, da se posuši (itak ne traja dolgo), če se mi pa slučajno mudi in majico kar oblečem, se pa tudi ne pozna.
Use your head and follow your heart.
- charmy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2010
jz mam od dove invisible dry...to je tist k je bil spomladi v reklami za črna oblačila... in men ne pušča nobenih madežev. ga ima pa tudi sestrična in moja mama in sta prav tako zadovoljni, pa še drag ni...
kot predhodnice...probaj še kakšnega drugega al pa prenehaj uporabljati deodorant v stiku...ne vidm druge reštive
kot predhodnice...probaj še kakšnega drugega al pa prenehaj uporabljati deodorant v stiku...ne vidm druge reštive
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tudi pa ni najbolj zaželjeno (3. točka)boonboon napisal/-a:ps. ne znam spremeniti naslova teme!! saj ni tak problem!
Em, deo v spreju? In pa, valda - počakat, da se posuši, preden se da cunje nase.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
*mala* napisal/-a:Js imam od Balee, pa je čist kul in ni nobenih znakov na oblačilih. Se pa ne oblečem takoj, ko ga uporabim (počaka, da se "posuši", potem šele majica čez).
Evo, pri meni je čisto isto. Sem ugotovila da kombinacija roll-on-a in spreja (ki se ga zaradi okoljevarstvenih razlogov trudim res čimmanj uporabljat) od Balea-e najboljša, pa počakat malo po nanosu. Pa ni problemov ne s švicom, pa ne z belimi fleki na črnih cotah
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov