Barve za lase
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz se zmeraj barvam le v salonu...se mi zdi, da je še najbolj "varno"...barva me vedno z loreal professionel...tud ostalo lasno kozmetiko uporabljam vse od loreala...pa sem full zadovoljna...sedaj me barva le še s prelivi...pa dolgo ostanejo in se skorajda ne spirajo..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
funny*girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
Cokoladno barvo ne dajat na blond lase, ker bo rdeca ven usekala. Kaksno srednje rjavo ali temno rjavo, samo ne vem ce bo ta prijela(temna), ker ne vem, kako blond imas podlago. Tudi ne dajta kaksen kostanj ali lesnik, ker imajo vse rdece pigmente dodane.Dorotea napisal/-a: Moraš poskusiti z temnejšo barvo, pr čokoladno oz temno rjavo.
lp
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
am, jz se barvam na blond. enkit sm dala na blond čokoladno pa sm bla taka k lisična zdj je smešno, ko sm pa to mela na glavi pa ni blo
mene barva mami z barvo iz trgovine. pa pride kr vredi, itakd a se vid kje je bil prej narastek, sam mene ne mot.
mene barva mami z barvo iz trgovine. pa pride kr vredi, itakd a se vid kje je bil prej narastek, sam mene ne mot.
-
Sugarbaby* - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2005
barvam se na rjavo-črno sicer sem pa že po naravi temnolasa.
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz sem pa že sita bit blondinka. Drugače imam temno blond lase, pa si jih za par odtenkov svetlim. Ponavadi uporabljam Keune. Samo problem je, da je zmerom težje barvat - ko sem imela kratke lase je bilo simpl, zdaj se pa sama že kar težko enakomerno pobarvam. Rada bi se pobarvala nazaj na svojo naravno barvo, pa si pol dala pramena samo svetlit, pa mi nekako ne rata. Bo treba k profesionalcu ...
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Moja naravna barva je temno rjava, sam se že ful dovg skos štriham. V bistvu me moja frendica, k je frizerka... Tko da me je zdj poštrihala na temno vijolčno, pa mi nardila mal svetlejših pramenov (pridejo tko skor oranžni)... uglavnm barve so ful dobre, sam kaj ko se tolk hitr sperejo...
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jst sm se lih v cetrtek pobarvala - na temno rdeco... Ful lepa barva, taka jesenska. Sploh ne vem s ktero barvo sm se, ena Lorealova vem da je bla
Prej sm se skoz barvala na tako rdece/rjavo, sam sm se je navelicala, tko da sm zdel po novem rothaarig.
Prej sm se skoz barvala na tako rdece/rjavo, sam sm se je navelicala, tko da sm zdel po novem rothaarig.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Brigitte - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2005
Tanja__ napisal/-a:barbie_girl napisal/-a:jest se doma barvam. uproabljam pa barvo poly briliance (taka rdeca skatla je) drgac mam pa blond barvo
Poly briliance pa meni sploh ne prime! A je to samo od las odvisno al še od česa drugega?
Imam temne lase, pa bi si dala na rdečo (brez predhodnega peroksida). Mi lahko svetujete katero barvo oz. firmo naj uporabim?
Probaj Keune. Se mi zdi, da so kar dost močne barve, pa še svilnati lesk ti dajo. Imaš pa kar precej rdečih odtenkov na izbiro.
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
js se grem pa ta tedn barwat k frizerju.. zdj mam bol svetlo rjavo barvo,sam bom šla nazaj na čokoladno pa mogoče si dam kšn tanek pramen vijolčne barve za popestritev
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]