Barve za lase
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
tny napisal/-a:LaPerla, kiro barvo pa uporabljaš?
Jaz mam drgač fuuuuuuuuuuul dolge lase in čist ravne in nč scepljenih konic. Prej, u sredn šoli sm mela, tud peroksid, pa scufane lase in use živo, pol sm začela pa uporabljat šampone, kot so Loreal, Panten Prov in podobn in vedno balsam in mam sedaj, k je minil kr 10 let zelo lepe lase, k svila, usi hvaljo in gledajo.
Pa si redno dajem tud prelive ali barvo gor, vedno doma. naravno mam ful temne lase, tko da sedaj dajem večina črno črno gor. Prve dni mi je mal preveč črna, pol k pa parkrat operem, je pa kul, pa ni glih narastka.
Pa še to skrivnost vam povem. Za lase so zelo dobre koprive. Eni si spirajo laske z njimi, jaz tega ne počnem, pijem pa koprivou čaj, že leta, tko delam razne kure in to se vidi tudi na laseh, k so lepi, nč se ne lomjo, pa zelo hitr rastejo in se obnavljajo, tko da mam skoz tud dost takšnih majhnih, k so začel spet rast. Resnično prisegam na koprive...
uporabljam L'oreal Excellence, odtenek 3. Meni je super barva, pa še k mojemu tenu kože paše
*Diamonds are forever*
-
La*Perla - Debatorica
čmokica napisal/-a:La*Perla napisal/-a:čmokica napisal/-a:jst se barvam pr frizerju k če bi se doma bogve kšna bi zgledala drgač mam pa tako rjavo-čokoladno barvo bi pa ful poskusla z črno enkat
dobro premisli glede črne barve. Črna barva zares paše redkokomu. Jaz se barvam na zelo zelo temnorjavo barvo, ki je praktično črna, vendar ni tista umetna "črna",ampak ful naraven odtenek te temne barve. Ljudje mi zmeraj pravijo, da imam lepo barvo las.
Čisto črna barva izgleda preveč umetno.
ja sj mi je tut frizer svetoval,da bi mi ful sedel k sm temna ful sj nočm met tiste umetno črne taka rjava k bol na črno vleče
ja, taka je lepa barva
tudi mene čaka barvanje in to v kratkem, nazadnje sem se barvala junija...je pa res, da tudi nimam nekega posebnega narastka, tko da se mi z barvanjem sploh še tolk ne mudi
*Diamonds are forever*
- slovenistka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2005
živjo.
Jz si redno barvam lase, ampak v zadnjem času bi si rada naredila pramene in me zanima, kako je s tistimi, ki jih naredis sam, doma. Mislim, da obstaja od Loreala. Je težko? Bom čudna? Je katera že probala?
Jz si redno barvam lase, ampak v zadnjem času bi si rada naredila pramene in me zanima, kako je s tistimi, ki jih naredis sam, doma. Mislim, da obstaja od Loreala. Je težko? Bom čudna? Je katera že probala?
-
La*Perla - Debatorica
slovenistka napisal/-a:živjo.
če nisi vsaj malo vešča tega, se rajši ne lotevaj. lahko nastane pravi zmazek
*Diamonds are forever*
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
men jih je mami enkrat delala, prou dobr je izpadl ... sam ne si jih probat sama delat
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
jst delala seki pa je prov dobr zgledal maš pa u eni barvi lorelova je mensezdi..pa je notr barva pa še ena priložena za pramenčke,pa tut maš notr use čopiče pa to..taka bol vlka škatla sam lohk pa se ti zgodi pa nebo dobr vn izpadel jst ti bol priporočam frizerja al pa koga k to obvlada
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
js se pa ne barvam, k mi je moja naravna barva čist ušeč mam tako lepo temno blond...
sam me pa zanima, če ma kera izkušnje z barvanjem s svetlo kano, pa me zanima koko je izpadl..pa kakšen je učinek...ti res samo povdari lesk ali pa ti popolnoma spremeni barvo??
tenks za odg....
sam me pa zanima, če ma kera izkušnje z barvanjem s svetlo kano, pa me zanima koko je izpadl..pa kakšen je učinek...ti res samo povdari lesk ali pa ti popolnoma spremeni barvo??
tenks za odg....
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Zdej so prišle nove barve ven od Welle SAFIRA...
Je katera že poskusila???
Brala sem k ste pisale, da je črna umetna barva. Jaz premišljujem, da bi se pobarvala na črno ker sem sedaj že kar nekaj časa na temno rjavi. ko se pobarvam zgleda skoraj črna ampak meni se tako hitro barva izpira iz las (možno je da imam tako močne lase) in imam kmalu potem kar srednjo rjavo. No moj fant si zelo želi da bi bila črna in pa kake rdeče pramene. Je to sploh še kaj moderno???
Pa konec tedna imamo eno praznovanje imam lase dolge do ramen malo čez in nevem kako frizuro naj mam??? Naj si dam skravžati lase????
Je katera že poskusila???
Brala sem k ste pisale, da je črna umetna barva. Jaz premišljujem, da bi se pobarvala na črno ker sem sedaj že kar nekaj časa na temno rjavi. ko se pobarvam zgleda skoraj črna ampak meni se tako hitro barva izpira iz las (možno je da imam tako močne lase) in imam kmalu potem kar srednjo rjavo. No moj fant si zelo želi da bi bila črna in pa kake rdeče pramene. Je to sploh še kaj moderno???
Pa konec tedna imamo eno praznovanje imam lase dolge do ramen malo čez in nevem kako frizuro naj mam??? Naj si dam skravžati lase????
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
funny*girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tista barva pa prameni so od Vision - schwarzkopf (ne vem, če sem prav napisala) in je že dodana kapa zraven za pramena, tako da ne moreš sfalit. Jaz sem si delela tiste kostanjevo, pa je ful dobr izpadlo.
Drugače je pa od poly brillance ena nova črno rjava, tako da ni taka totalno umetna črna, samo je še nisem probala, tako da ne vem.
Feria pa mi je čisto zanič, ker se izpira pa je ful tekoča za nanašat.
Drugače je pa od poly brillance ena nova črno rjava, tako da ni taka totalno umetna črna, samo je še nisem probala, tako da ne vem.
Feria pa mi je čisto zanič, ker se izpira pa je ful tekoča za nanašat.
-
Berđa - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2005
- Kraj: Gorenjska
Jest se ponavadi barvam z Life pa je kr dobra samo rdeca se ponavad kr doskrat spere pa ceprav nej bi bla barva obstojna. Sm se pogovarjala z eno frizerko ko da crna tko dobr ostane na laseh rdeca pa ne pa je rekla da ponavad zarad tega ker mamo v laseh pigmente k ne sprejemajo dodatne rdece barve . Tko da mzn da ksna barva tud zarad tega ne prime na ksne lase
Lp
Lp
-
funny*girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
jap, rddeče barve se vse izpirajo, enostavno jih lasje ne sprejmejo, je pa odvisno, koliko imamo sami rdečega pigmenta. Ni važo a daš za barvo jurja al pa tri, se ti bo rdeča spirala.
- M!SSUNDAZTOOD
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
Za tole vprašanje nism hotla odpirat nove teme, ker se pač nanaša (vsaj okvirno) na to......
Zdej sm se prvič pobarvala sama doma. Hotla sm čokoladno rjavo z rahlo rdečkastim privdihom..... Kupim barvo, ki mi je na slikci zgledala dokaj normalna........pol pa se doma pobarvam in kaj pol.......šok........taka barva k bi si jo najmanj želela........čist temna (malodane črna) vijolično rdeča barva.........grozna!! G-R-O-Z-N-A!..........ful me postara....in zdej me zanima, če se da zdej kako to posvetlit na normalen način, brez kompliciranja......da bi mi pač frizerka gor dala drugo, mal svetlejšo rjavo barvo........je to možno??........al bom mogla najprej ful na svetlo da se mi bo pol kej prjel??..........res ne maram preveč teh eksperimentiranj; raj mam bol al manj naravne odtenke...........
zdej se res ne počutm fajn v svoji "lasulji"..........preveč umetno
hvala....
Zdej sm se prvič pobarvala sama doma. Hotla sm čokoladno rjavo z rahlo rdečkastim privdihom..... Kupim barvo, ki mi je na slikci zgledala dokaj normalna........pol pa se doma pobarvam in kaj pol.......šok........taka barva k bi si jo najmanj želela........čist temna (malodane črna) vijolično rdeča barva.........grozna!! G-R-O-Z-N-A!..........ful me postara....in zdej me zanima, če se da zdej kako to posvetlit na normalen način, brez kompliciranja......da bi mi pač frizerka gor dala drugo, mal svetlejšo rjavo barvo........je to možno??........al bom mogla najprej ful na svetlo da se mi bo pol kej prjel??..........res ne maram preveč teh eksperimentiranj; raj mam bol al manj naravne odtenke...........
zdej se res ne počutm fajn v svoji "lasulji"..........preveč umetno
hvala....
SH!T HAPPENS........
- M!SSUNDAZTOOD
- Sramežljivka
Evo, moje vprašanje je že tukej..... Sam se mi zdi da tema ni več tok zanimiva...... Katera se barva je itq že odgovorila na vprašanje.....
No O.K., barva je grozna za moj okus. Drugi sicer pravjo da je dobr (sam me ne morjo prepričat)..... Pač si nism ušeč taka kakršna sm zdej...... Pa da se bi zdej skrivala, to ni panike...... Sam počutm se ne dobr (ko se pogledam v špegu ).....Tko da, najbolš da grem do frizerke?? Se da rešit??
No O.K., barva je grozna za moj okus. Drugi sicer pravjo da je dobr (sam me ne morjo prepričat)..... Pač si nism ušeč taka kakršna sm zdej...... Pa da se bi zdej skrivala, to ni panike...... Sam počutm se ne dobr (ko se pogledam v špegu ).....Tko da, najbolš da grem do frizerke?? Se da rešit??
SH!T HAPPENS........
- M!SSUNDAZTOOD
- Sramežljivka
tamala82 napisal/-a:@M!SSUNDAZTOOD: ja najbolj da greš do frizerja pa poveš pač kaj je blo in bo on že vedel kaj naredit da popravi zadevo..
pa res ti priporočam da pustiš da ti to naredi nekdo ki obvlada zadevo in ne sama čeprkat nekaj..
Kriva je barva, ne jst Pa nerealne slikce na embalaži ........
SH!T HAPPENS........
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]