Barve za lase
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ashlovesny
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
em ja ,včeraj sma šli z frendico v dma,pa sma si kupli dve barvi,ki se izpereta,nvm ka se točno reče,vem da je bla granatno rdeča barva, ni bla v onem pravem pakiranju,v taki vrečki,mela je 1 razred obstojnosti,brez amoniaka pa peroksida je bla .. in sma se včeraj farbnili.. in meni barva sploh ni všeč,pa sem si šla včeraj glavo pol prat,pa je šlo malo barve dol,pa danes sem si že glavo prala,pa je šlo tudi dol,samo ne vse,predvsem tam ko mam frufru mam še dosti barve in noče dol :SSSs
kaj naj naredim ? ..
ker dobesedno te barve nočem met na glavi,kr sn kot lisička -.-''
POMOČ ! kaj naj naredim da bi si barvo čimprej dol sprala.
pred tem sem se že barvala z enako barvo samo da je bla blont,pa ni primla,samo to je blo nekaj časa nazaj ..
kaj naj naredim ? ..
ker dobesedno te barve nočem met na glavi,kr sn kot lisička -.-''
POMOČ ! kaj naj naredim da bi si barvo čimprej dol sprala.
pred tem sem se že barvala z enako barvo samo da je bla blont,pa ni primla,samo to je blo nekaj časa nazaj ..
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Moja prijateljica je mela podobno težavo - se je pobarvala pa ji barva ni bla ušeč. Je šla v trgovino, kupla limone pa spirala z njenim sokom. Rekla je da baje je pomagal da se je barva ful bolj sprala in postala znosna
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Pozdravljene!
Jaz kolebam pri težki odločitvi, nekej časa že razmišljam, da bi svoje dolge, temno rjave(zdj mal svetlejše zrd sonca) pobarvala na svetlo..blond. Se zavedam uničenih las(imam drugače precej gosto in močno grivo) in tud tega, da bi jih morala mal skrajšat(jih mam mal nad polovico hrbta, skodrani naravno) ipd.. Zdj pa..kako bi kej to potekal, kok kej odsvetujete/svetujete, kako to narest s kar čimmanj stroškov pri frizerju(je kakšna možnost clo, da bi si sama? drugače sm se barvala sama že miljonkrat, samo pač ne na svetlo ) in kako to narest s čim manj škode na laseh?
Prilagam sliko svojih naglavnih dlačic to je pod svetlobo, drugače so temnejši.
Jaz kolebam pri težki odločitvi, nekej časa že razmišljam, da bi svoje dolge, temno rjave(zdj mal svetlejše zrd sonca) pobarvala na svetlo..blond. Se zavedam uničenih las(imam drugače precej gosto in močno grivo) in tud tega, da bi jih morala mal skrajšat(jih mam mal nad polovico hrbta, skodrani naravno) ipd.. Zdj pa..kako bi kej to potekal, kok kej odsvetujete/svetujete, kako to narest s kar čimmanj stroškov pri frizerju(je kakšna možnost clo, da bi si sama? drugače sm se barvala sama že miljonkrat, samo pač ne na svetlo ) in kako to narest s čim manj škode na laseh?
Prilagam sliko svojih naglavnih dlačic to je pod svetlobo, drugače so temnejši.
It was forever..but it didnt last long..
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
Evelyn, jst tega definitivno neb probavala doma, ker zna vn pridt marsikej. Če že res hočeš blond, friuer obvezno. Ker najprej ti jih bo razbelila, potem šele pobarvala. Tko da, obvezno dober frizer, glede na to, da maš las res full, bi jih blo škoda.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
evelyn, jaz te poznam osebno oz. vem kako zgledaš in po mnenju izkušenega moškega bi ti najbolj pasala temno rjava oz. črna barva las...
če se dobro spomnim, si bolj svetle polti, zato bi bila po mojem mnenju blond barva neprimerna....
ne vem, meni si se takšna, kot sem te spoznal, zdela idealna...
če se dobro spomnim, si bolj svetle polti, zato bi bila po mojem mnenju blond barva neprimerna....
ne vem, meni si se takšna, kot sem te spoznal, zdela idealna...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Jooooj še pred minuto sm bla 100% odločena zdj pa spet ne. grozn je, kr neveš, če ne probaš..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ +1 na mnenje o blond barvi.
..Evelyn.., neeeeee, ne teh laskov uničevat!
Dej, rajš najprej zamenjam, jz bi tvoje, pa ti dam moje in deli z njimi kar češ!
..Evelyn.., neeeeee, ne teh laskov uničevat!
Dej, rajš najprej zamenjam, jz bi tvoje, pa ti dam moje in deli z njimi kar češ!
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
Hehehehehe, men je itak daleč najlepša barva las na ženski črna, ker se res tok lepo sveti, laski zgledajo res zdravi, medtem ko pr blond sem že velikrat opazla, da so full skrepani pa poškodovani od tega peroksida pa blanžiranja. Baaaah!
Purple, pa sm misnla, da sm jst čudna. Ker vsakmu, k povem, da mi blond čupa ni všeč, me pogledajo tko, k da sm mal prtegnjena. Ampak, če bi bla dec, zihr neb mela blondinke hahahahaha
Purple, pa sm misnla, da sm jst čudna. Ker vsakmu, k povem, da mi blond čupa ni všeč, me pogledajo tko, k da sm mal prtegnjena. Ampak, če bi bla dec, zihr neb mela blondinke hahahahaha
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Nism vas poslušala. Čez 20 let boš bolj obžaloval stvari, ki jih nisi storil, kot tiste, ki si jih! Tak, da zdj sedim tle z rumeno barvo na glavi, šekasta, še čakam na rezultat, morm počakat še pou ure in bo, kar bo. Konec koncev sem za vsak slučaj kupla še eno rjavo barvo, če se bo vse sfižilo. Pa Elseve hranilno masko za lase, hahaha.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hehehe, itak, sej sam mnenja izmenjujemo.
Dej se "pokaži" potem.
Dej se "pokaži" potem.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
če koga zanima
http://www.shrani.si/?34/6R/3W3fdSmr/co ... c00856.jpg zdj se morm sam še odločit ali bo medena ali blond(torej ali spodnja barva ali zgornja).
http://www.shrani.si/?34/6R/3W3fdSmr/co ... c00856.jpg zdj se morm sam še odločit ali bo medena ali blond(torej ali spodnja barva ali zgornja).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]