Barve za lase
- razmazena_maca
- Debatorica
a katera več ,e se da v sloveniji kupit redken barvo(t8)?
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 04. Okt. 2008 17:03, skupaj popravljeno 1 krat.
js sm si pa danes kupla od keune barvo za lase, in sicer naravno temno rjava...a je že katera to probala? zravem sm pa kupila keune hidrogen, in sicer 9%. Zmankalo jim je pa njihovega balzama za po barvanju, drugega pa nisem najdla....a se dobijo tudi posebej te balzami?
zdaj pa me zanima koliko časa naj imam to barvo na glavi..namreč nisem se še barvala s to barvo....
in kakšne imete izkušnje s keune barvami?
zdaj pa me zanima koliko časa naj imam to barvo na glavi..namreč nisem se še barvala s to barvo....
in kakšne imete izkušnje s keune barvami?
Okeej zdej mam pa par vprašanj
Namrečč, moja naravna barva ki mi raste zadnje čase je temno blond. Ker mam ful dolge lase so "ta svetli" blond samo še spodaj. Kako leto si delam pramene (belim) in pridejo ful lepi pa vse. Samo čim malo izraste kr grdo zgleda.. (spodnji lasi čist blond, zgoraj samo kak pramen).
Vglavnem a priporočate da kr celo glavo na blond pobarvam?? Nevem no pogovarjala sem se o tem z mojo frizerko samo nekako me je strah.. Nikoli se nisem barvala cele glave, nočem da se mi lasje uničijo
((
Nevem kaj nrdit

Namrečč, moja naravna barva ki mi raste zadnje čase je temno blond. Ker mam ful dolge lase so "ta svetli" blond samo še spodaj. Kako leto si delam pramene (belim) in pridejo ful lepi pa vse. Samo čim malo izraste kr grdo zgleda.. (spodnji lasi čist blond, zgoraj samo kak pramen).
Vglavnem a priporočate da kr celo glavo na blond pobarvam?? Nevem no pogovarjala sem se o tem z mojo frizerko samo nekako me je strah.. Nikoli se nisem barvala cele glave, nočem da se mi lasje uničijo

Nevem kaj nrdit

Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
v vsakem primeru je beljenje najslabš kar lahko nrdiš lasem.
ok, če lepo prenesejo ni problema. pol bojo barvo isto al pa še lepš.
kar se pa tiče odteka blond se morš pa zmet s svojo frizerko. odvsino kok maš rdečga pigmeta. samo če ti pramena hitro in lepo blond primejo, nebi smelo biti problemov.
----
pot do lepe blond barve je lahko zelo dolga.
ene imajo srečo in v prvo zelo lepo pride... druge morajo postopek 2-3x ponovit za prave rezultate....
ok, če lepo prenesejo ni problema. pol bojo barvo isto al pa še lepš.
kar se pa tiče odteka blond se morš pa zmet s svojo frizerko. odvsino kok maš rdečga pigmeta. samo če ti pramena hitro in lepo blond primejo, nebi smelo biti problemov.
----
pot do lepe blond barve je lahko zelo dolga.
ene imajo srečo in v prvo zelo lepo pride... druge morajo postopek 2-3x ponovit za prave rezultate....