Barve za lase
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Jaz skorajda ne prepoznam razlike med temno rjavo in čokoladno. Resda obstajajo različne nianse še med tako podobnimi barvami (vsaj ko si pri frizerju izbiraš odtenek), ampak ko sem se še barvala na temno rjavo in izbirala različne odtenke temne rjave, sem bolj kot ne vedno imela isto barvo.
Če imaš trenutno črne, si jih boš morala puščati rasti, da se ti spere ta barva, ker je drugače zelo močna. Šele potem pojdi k frizerki in bosta videli kaj se bo dalo narediti.
Če imaš trenutno črne, si jih boš morala puščati rasti, da se ti spere ta barva, ker je drugače zelo močna. Šele potem pojdi k frizerki in bosta videli kaj se bo dalo narediti.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Kako ti bo barva prjela je ful odvisn, kašn maš ti svoj pigment v laseh. Jst mam svoje lase tko bol kostanjeve, ampak mi prav frizer, da mam ful rdečga pigmenta v laseh, ker me je pobarvu na medeno in mi je na začetku kr tko mal na bakren potegnil. Pa kadar kol sm dala kšno lepo rjavo barvo gor, sm pršla ven ful temna, skor črna
Trenutn mam pa take zlate barve lase, oz. temno blont in mi je kr všeč, ampak to so se mi na morju tko posvetlile od vode in sonca. Počas bo cajt za pobarvat se in sama ne vem, kako nej se...u kopalnci v omarci mam pa že vsega boga barv, od treh različnih temno rjavih, eno zelo svetlo rjavo in eno temno blont...pojma nimam
Trenutn mam pa take zlate barve lase, oz. temno blont in mi je kr všeč, ampak to so se mi na morju tko posvetlile od vode in sonca. Počas bo cajt za pobarvat se in sama ne vem, kako nej se...u kopalnci v omarci mam pa že vsega boga barv, od treh različnih temno rjavih, eno zelo svetlo rjavo in eno temno blont...pojma nimam
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
crnolaska napisal/-a:js bi se na kako temno rjavo al pa čokoladno, sm ne vem kero barvo naj uzamem...do zdaj sem imela črno Schwarzkopf Live Color XXL....
jaz imam tudi to, najboljša je. Sicer ima pa Garnier Nutrisse čudovite barve za rjavolaske, check it out pa še ful negovalne barve so.
*Diamonds are forever*
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
tiste, ki se hocete doma barvat iz temne na svetlo...pa vam ne uspeva..naslednic probajte z oljem.
navadno olje za hrano (sezamovo, olivno, mesano, bilokatero) dajte na lase, da so zelo mastni, nato se pobarvajte.
Tako jaz barvam kolegice, in do sedaj sem vse uspela pobarvati na zeljeno barvo.
navadno olje za hrano (sezamovo, olivno, mesano, bilokatero) dajte na lase, da so zelo mastni, nato se pobarvajte.
Tako jaz barvam kolegice, in do sedaj sem vse uspela pobarvati na zeljeno barvo.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
missy* napisal/-a:densy, to nima veze, ali se barvas sama ali ne. V navodilih ti pise, da pred tem nekaj dni prej probas za usesom na kozo dat malo barve, zaradi alergicnih reakcij
sj sm se že velikokrat s to barvo barvala.. sam nevem, mogoče sm kr naenkrat ratala občutljiva
-
missy* - Kofetarica
olje naredi lase bolj mastne, vlazne, nahrani jih. Barva pa najlepse prime na cim bolj "umazane" lase (na sveze oprane naj nebi barvali).
Nevem, ze dolgo nazaj sem bratu delala pramene (ima crne lase, prameni naj bi bili svetli) in ni prijelo. Nato sem zlila malo olja, se enkrat nanesla barvo, in prameni so bili narejeni
Nevem, ze dolgo nazaj sem bratu delala pramene (ima crne lase, prameni naj bi bili svetli) in ni prijelo. Nato sem zlila malo olja, se enkrat nanesla barvo, in prameni so bili narejeni
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
missy* napisal/-a:razmazena_maca ta "ubijalec rumenega pigmenta" se uporablja npr. takrat, ko se barvas na blond (lahko so tudi naravne blond) pa ti barva vlece na rumeno. Skratka posvetli lase. Uporablja se pa lahko kot sampon, jaz npr. vsak tretji teden lase operem s tem "samponom", in lasje niso rumeni Navodila pa imas na "samponu", ceprav jaz ga na laseh pustim kasne 3min. Mas jih pa vec vrst, jaz sem ga kupila pri frizerki, za 8€. Se splaca
hvala! jaz sem namreč tudi medena blondinka pa bi to malo probala... kaj, ko je narastek tudi ni problema? +katera znemka je najboljša za kupit?
-
missy* - Kofetarica
jaz imam od schwarzkopf (nevem, ce je prav napisano ), kupljen pri frizerju, vendar tudi meni ne pomaga, ce delam po navodilih. Namrec pise, da se v lase samo vtre in nato izpere, na sivih laseh pa se lahko pusti 1-2 minuti. Pa da moras pazit, da las ne postane siv, ce to delas na blond laseh. Namrec jaz sama pustim 3min., nato sperem. Za narastek je pa tako...sama imam temno rjave lase, narastek je posvetljen, vendar se vseeno vidi, da je tam. Sicer pa se opazi zelo malo, tako da odkar imam ta sampon, se manjkrat barvam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov