Barve za lase
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- zmia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2008
Res je, tudi jaz sem bila rdeca in sem se zdaj ze tretjic pobarvala na rjavo pa se mi se vedno na rdece svetlikajo, ampak me ne moti, mi prav pase -je mal bolj zivo.
Drugace me pa doma barva teta, uporabljam pa polly briliance.
Drugace me pa doma barva teta, uporabljam pa polly briliance.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Sej u bistvi nism bla ful rdeča. Uporabljala sem od Natural&Easy temno bordo rdečo. Nazadnje pa sm dala temno češnjo pa je bla barva vseen rdečkasta. Zdj tm ku mam narjene pramene, mislm da neb smel bit blema za posvetljevat s kakšno svetlejšo, tam kjer pa niso pa ne vem no. Sej itak se mislm barvat tko čez ene 2, 3 tedne, do takrat se bo ta še spirala. Me prov zanima če bi prjela recimo kakšna svetlo rjava oz. temno blond. Recimo če se obdrži ta oranžna k jo imam zdej, da ne pride s spiranjem nazaj rdeča.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
a mogoče katera ve kje naj dobim lepo vijolčno barvo... slivova al kako se reče? pa da ni pretemna
vijolčno je nemogoče dobit... ne vem kako to..
vijolčno je nemogoče dobit... ne vem kako to..
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Od schwarzkopf-a je temna češnja ful lepa vijolična. Men sicer ni prijela, k sm mela rdeče lase, na slik pa zgleda čudovito in ni pretemna. Je pa na njej taka ženska s kratkimi lasi.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
aha hvala, bom pogledala mi gre pa na živce pri tej ˝vijolčnih˝ da mi po par pranjih potegne na rdečo
- Sharona05
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: štajerska
amyZ napisal/-a:Sej u bistvi nism bla ful rdeča. Uporabljala sem od Natural&Easy temno bordo rdečo. Nazadnje pa sm dala temno češnjo pa je bla barva vseen rdečkasta. Zdj tm ku mam narjene pramene, mislm da neb smel bit blema za posvetljevat s kakšno svetlejšo, tam kjer pa niso pa ne vem no. Sej itak se mislm barvat tko čez ene 2, 3 tedne, do takrat se bo ta še spirala. Me prov zanima če bi prjela recimo kakšna svetlo rjava oz. temno blond. Recimo če se obdrži ta oranžna k jo imam zdej, da ne pride s spiranjem nazaj rdeča.
dvomim
- Tamek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 9. 2006
- Kraj: Mb
Zdravo!
Jaz bi vas neki vprašala oz. prosila za nasvet.
Že dolgo si barvam lase vendar sama doma, s črno, temno rjavo bravo... Lani oktobra sem se pobarvala na rdečo, tudi letos (ne vem kdaj) še enx...nato sem si dala preko te barve neke temnejše prelive pa tudi temno rjavo barvo. Zdaj imam rjave lase vendar se tut in tam kje vidi ven kakšen rdeč pramenček. Rada bi se pobarvala na svetlo rjavo (http://images.google.si/imgres?imgurl=h ... l%26sa%3DN). Kaj naj storim?
Jaz bi vas neki vprašala oz. prosila za nasvet.
Že dolgo si barvam lase vendar sama doma, s črno, temno rjavo bravo... Lani oktobra sem se pobarvala na rdečo, tudi letos (ne vem kdaj) še enx...nato sem si dala preko te barve neke temnejše prelive pa tudi temno rjavo barvo. Zdaj imam rjave lase vendar se tut in tam kje vidi ven kakšen rdeč pramenček. Rada bi se pobarvala na svetlo rjavo (http://images.google.si/imgres?imgurl=h ... l%26sa%3DN). Kaj naj storim?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Tamek, preden objaviš post, ti spodaj piše predogled in lahko popraviš dostop do linka, če kaj ni vredu. Popravi link, ker si raztegnila celo stran in ni več tako pregledna kot prej.
No, da se vrnem nazaj na temo; Rabim pomoč oz. napotke od punc, ki se spoznate na barvanje las doma (na svetlo), ker je tole cela znanost izvesti doma tako kot je treba. K frizerju več nimam namena it, ker so mi že marsikje zaj*****, pa še drago skasirali! Torej, moja zdajšnja barva las je natanko takšna kot na tej sliki (sem kar dolgo iskala na netu, da sem našla identično barvo svoji). Rada bi dobila vsaj približno takšen odtenek, ker ziher ni nič (še najmanj pa beljenje in nato nanašanje blond barve). Mi zna katera priporočiti kakšno kvalitetno blond barvo za lase, s katero se bom sama pobarvala? Nekje sem prebrala, da je potrebno imeti dve barvi - eno pepelnato blond in eno za par nians temnejšo blond.
No, da se vrnem nazaj na temo; Rabim pomoč oz. napotke od punc, ki se spoznate na barvanje las doma (na svetlo), ker je tole cela znanost izvesti doma tako kot je treba. K frizerju več nimam namena it, ker so mi že marsikje zaj*****, pa še drago skasirali! Torej, moja zdajšnja barva las je natanko takšna kot na tej sliki (sem kar dolgo iskala na netu, da sem našla identično barvo svoji). Rada bi dobila vsaj približno takšen odtenek, ker ziher ni nič (še najmanj pa beljenje in nato nanašanje blond barve). Mi zna katera priporočiti kakšno kvalitetno blond barvo za lase, s katero se bom sama pobarvala? Nekje sem prebrala, da je potrebno imeti dve barvi - eno pepelnato blond in eno za par nians temnejšo blond.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov