Barve za lase
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
crnolaska,
jaz imam tolk temne svoje, da se mi narastek res minimalno pozna, oziroma skoraj nič.
Barva, ki po mojih izkušnjah na mojih laseh najbolj prime, je najbolj obstojna in da veliko leska, je edino Schwarzkopf LIVE, odtenek deep black (globoko črna). Obožujem jo
jaz imam tolk temne svoje, da se mi narastek res minimalno pozna, oziroma skoraj nič.
Barva, ki po mojih izkušnjah na mojih laseh najbolj prime, je najbolj obstojna in da veliko leska, je edino Schwarzkopf LIVE, odtenek deep black (globoko črna). Obožujem jo
*Diamonds are forever*
-
*kristinca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mene je do sedaj vedno barvala frizerka... Ona pa uporablja te profesionalne od Schwarzkopfa.
Nikol nimam barve, ki ne vem kolko odstopa od moje naravne barve las... ponavad si dam za toplejši del leta mal svetlejšo bakreno-rjavo (tako mam sedaj)... za jesen pa zimo pa ponavad kostanjevo rjavo.
Nikol nimam barve, ki ne vem kolko odstopa od moje naravne barve las... ponavad si dam za toplejši del leta mal svetlejšo bakreno-rjavo (tako mam sedaj)... za jesen pa zimo pa ponavad kostanjevo rjavo.
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
there's something missing in my heart.
-
Precious Blondy - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2007
Zaenkrat še nimam izkušenj z barvanjem las doma, ker se bojim da bi kaj zaj***** zato raje svoje lase prepustim frizerki, pa je. Drugače imam naravno kostanjeve rjave lase, blond pa sem že kar nekaj časa in se tako tudi dobro počutim, čeprav mi pašeta obe barvi. Sem pa bila že tudi rdečelaska, ampak sploh nisem bila zadovoljna, pa še barva se je ful izpirala. No, zdaj nisem ravno tisto čisto platinasto blond, pač peroksidno blond ane.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
ok, tut mene nekej zanima drgač mam blond, oz. zelo svetlo rjave lase in si jih že kar nekaj časa barvam na črno, kakšne pol leta. Zdej sm se črne že mal naveličala, oz. bi rada mal spremembe, pa sm se odločla za zlo intenzivno rdečo. zmerej se barvam doma, tko da sm probala z rdečo barvo, ne vem točno kera firma.. Uglavnem, rdeč mam zdej samo narastek sicer je full dobr izpadl, mi je full všeč, ampak jz bi še vseen živo rdečo, pa ne vem kero barvo nej uporabm?
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
js mam svoje lase pač bolj srednje rjave...pa se že dalj časa barvam na temno rjavo...samo nikol ne najdem ene barve ko bi bla nwm kk obstojna...vse se hiter izperejo...do zdej sm mela od welle ko zraun še dobiš osvežilec barve...samo mi vseno ni všeč...ktero barvo mi predlagate?
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jz sm bla pred kratkim rdeča, pa sm pr frizerju si naredla blond pramene pol pa čez celo glavo dala medeno rjavo. No, zdj sm oranžna. Ni mi baš kul. Zdj se bom barvala doma, pa me zanima ktero barvo mi priporočate, da bi pol vn pršla bolj svetla? Ktera dobr prime na tako barvo?
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
z rdeče boš težko pršla na kšno drugo svetlejšo, kot oranžno. razen če se greš razbarvat, s čimer se lasje ful uničjo. edin temnejše barve ti bojo na rdečo dobr prjele, pa še to se bo svetlikala rdeča skos. ti govorim iz lastnih izkušenj
-
amyZ - Kofetarica
Saj sem napisala, da sem bila rdeča in da sem zdaj oranžna.
-
amyZ - Kofetarica
A potem, da bi se znebila oranžne barve, ne morem druzga naredit kot da se spet blanžiram? K frizerka mi je rekla, da lahk zdej na to oranžno dam gor tud malo svetlejšo, sam zdej ne vem če bo res prijela. Res pa je, da ko si umivam glavo imam čedalje svetlejše lase in ne čedalje bolj rdečkaste. Ful mi je škoda las, da si jih zdj kr naprej blanžiram.
- Sharona05
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: štajerska
amyZ, tudi jaz sem imela rdeče lase, pa sem hotela priti na mojo naravno barvo (svetlo rjavo), pa sem se najprej pobarvala na temno rjavo, potem sem rabila kakšno leto dni, da sem postopoma menjavala odtenke rjave na svetlejše, pa se mi še vedno ni uspelo znebiti rdeče, no, potem sem pa obupala in sem spet rdeča
na tvojem mestu ne bi verjela frizerki, ker močno dvomim v njeno izjavo
drugače pa, zakon barva - Red planet XXL color (ne vem točno, katera firma, ker jih nikjer več ne najdem , L'oreal, Schwarzkopf....?)
p.s. ne verjet tistim barvam, ki obljubljajo posvetlitev
na tvojem mestu ne bi verjela frizerki, ker močno dvomim v njeno izjavo
drugače pa, zakon barva - Red planet XXL color (ne vem točno, katera firma, ker jih nikjer več ne najdem , L'oreal, Schwarzkopf....?)
p.s. ne verjet tistim barvam, ki obljubljajo posvetlitev
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov