Barve za lase

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si barvate lase??

Da
234
75%
Ne
58
18%
Samo pramene
22
7%
Skupaj glasov : 314

Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 22. Sep. 2007 12:18

crnolaska,
jaz imam tolk temne svoje, da se mi narastek res minimalno pozna, oziroma skoraj nič.
Barva, ki po mojih izkušnjah na mojih laseh najbolj prime, je najbolj obstojna in da veliko leska, je edino Schwarzkopf LIVE, odtenek deep black (globoko črna). Obožujem jo :razz:
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
*kristinca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 4. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristinca* » 22. Sep. 2007 13:02

Mene je do sedaj vedno barvala frizerka... Ona pa uporablja te profesionalne od Schwarzkopfa.
Nikol nimam barve, ki ne vem kolko odstopa od moje naravne barve las... ponavad si dam za toplejši del leta mal svetlejšo bakreno-rjavo (tako mam sedaj)... za jesen pa zimo pa ponavad kostanjevo rjavo.
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
Uporabniški avatar
Precious Blondy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Precious Blondy » 22. Sep. 2007 13:17

Zaenkrat še nimam izkušenj z barvanjem las doma, ker se bojim da bi kaj zaj***** :D zato raje svoje lase prepustim frizerki, pa je. Drugače imam naravno kostanjeve rjave lase, blond pa sem že kar nekaj časa in se tako tudi dobro počutim, čeprav mi pašeta obe barvi. Sem pa bila že tudi rdečelaska, ampak sploh nisem bila zadovoljna, pa še barva se je ful izpirala. No, zdaj nisem ravno tisto čisto platinasto blond, pač peroksidno blond ane. :D :P
Uporabniški avatar
Lady*Bird
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2007
Kraj: ¤Space¤

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady*Bird » 22. Sep. 2007 21:30

jst si barvam z črno.. sam zdej je problem da nebom mogla douk cajta it na rjavo kokr hocem met.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 27. Sep. 2007 10:40

ok, tut mene nekej zanima drgač mam blond, oz. zelo svetlo rjave lase in si jih že kar nekaj časa barvam na črno, kakšne pol leta. Zdej sm se črne že mal naveličala, oz. bi rada mal spremembe, pa sm se odločla za zlo intenzivno rdečo. zmerej se barvam doma, tko da sm probala z rdečo barvo, ne vem točno kera firma.. Uglavnem, rdeč mam zdej samo narastek sicer je full dobr izpadl, mi je full všeč, ampak jz bi še vseen živo rdečo, pa ne vem kero barvo nej uporabm?
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 28. Sep. 2007 13:44

moji naravni lasje so srednje blond, si jih pa barvan na rdece rjavo s ferio red brown in sem ful zadovoljna.. :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 28. Sep. 2007 16:27

kakšne mate izkušnje z barvami znamke wella.. jest sm rjava, pa sm si kupla pepelnato blond da bom svetlo rjava.. k me bo ena prjatlca na domu pobarvala k je frizerka :)
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 07. Okt. 2007 16:54

js mam svoje lase pač bolj srednje rjave...pa se že dalj časa barvam na temno rjavo...samo nikol ne najdem ene barve ko bi bla nwm kk obstojna...vse se hiter izperejo...do zdej sm mela od welle ko zraun še dobiš osvežilec barve...samo mi vseno ni všeč...ktero barvo mi predlagate? :wink: :oops:
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 01. Apr. 2008 19:32

Jz sm bla pred kratkim rdeča, pa sm pr frizerju si naredla blond pramene pol pa čez celo glavo dala medeno rjavo. No, zdj sm oranžna. Ni mi baš kul. Zdj se bom barvala doma, pa me zanima ktero barvo mi priporočate, da bi pol vn pršla bolj svetla? Ktera dobr prime na tako barvo?
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 01. Apr. 2008 22:02

z rdeče boš težko pršla na kšno drugo svetlejšo, kot oranžno. razen če se greš razbarvat, s čimer se lasje ful uničjo. edin temnejše barve ti bojo na rdečo dobr prjele, pa še to se bo svetlikala rdeča skos. ti govorim iz lastnih izkušenj ;)
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 02. Apr. 2008 14:57

Saj sem napisala, da sem bila rdeča in da sem zdaj oranžna.

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Apr. 2008 18:53

apiše)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 02. Apr. 2008 18:59

amyZ napisal/-a:Saj sem napisala, da sem bila rdeča in da sem zdaj oranžna.
ja sej :D kar se svetlenja tiče, je to as good as it gets brez blanširanja ;)
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 03. Apr. 2008 7:39

A potem, da bi se znebila oranžne barve, ne morem druzga naredit kot da se spet blanžiram? K frizerka mi je rekla, da lahk zdej na to oranžno dam gor tud malo svetlejšo, sam zdej ne vem če bo res prijela. Res pa je, da ko si umivam glavo imam čedalje svetlejše lase in ne čedalje bolj rdečkaste. Ful mi je škoda las, da si jih zdj kr naprej blanžiram.

Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Sharona05 » 03. Apr. 2008 13:50

amyZ, tudi jaz sem imela rdeče lase, pa sem hotela priti na mojo naravno barvo (svetlo rjavo), pa sem se najprej pobarvala na temno rjavo, potem sem rabila kakšno leto dni, da sem postopoma menjavala odtenke rjave na svetlejše, pa se mi še vedno ni uspelo znebiti rdeče, no, potem sem pa obupala in sem spet rdeča :D

na tvojem mestu ne bi verjela frizerki, ker močno dvomim v njeno izjavo :)

drugače pa, zakon barva - Red planet XXL color (ne vem točno, katera firma, ker jih nikjer več ne najdem :evil: , L'oreal, Schwarzkopf....?)

p.s. ne verjet tistim barvam, ki obljubljajo posvetlitev :wink:

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov