Barve za lase
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- BabySun
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 11. 2006
- Kraj: štajerska
jst sm že 2leti blond.. sam sm se zdj odločla da bom šla nazaj na svojo naravno barvo.. Samo zato kr bi rada, da se mi lasi mal popravjo, ker se mi zdi, da sm jih zdej s tem barvanjem kr uničla..(včasih sm mela pa take lepe, dolge pa močne).. sej mi je kr hudo k ne bom več blond kr se full dober počutim v tej barvi..sam ka nej .. lasje se mi morjo mal "popravit"
- BabySun
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 11. 2006
- Kraj: štajerska
aja..pa jst se tud drgač doma barvam.. k frizerju grem sam na striženje pa to..
drgač je bla pa enkrat fora (no mal žalostna fora ) k me je kolegica barvala..in nama je tak full smrdela tista barva pa grema lepo ven..sonce pa glih lepo pripekalo jooj..ne vem ka sma študirale.. uglavnem ko sm si jst glavo umila pa posušila..sm misla da me bo kap.. mela sem kr tri barve na glavi -> modro, sivo pa zeleno in to dan pred tem, ko naj bi fantove starše spoznala.. Midve z mojo kolegico sma se najprej še režale kot da sma mal sam pol k sm se pa začela zavedat, kak dogodek bo nasledn dan mi pa ni blo glih več smešn.. pol pa je mela mami še eno blond barvo doma..pa sm dala še tisto gor..sm misla da bo kej pomagal..pa ni nič.. ..tk da sm bla že čist fertik.. No pol sm pa šla k eni frizerki na dom..pa me je ona zrihtala.. Tak da me nista bodoča tast pa tašča spoznala v zeleno-modro-sivi barvi
drgač je bla pa enkrat fora (no mal žalostna fora ) k me je kolegica barvala..in nama je tak full smrdela tista barva pa grema lepo ven..sonce pa glih lepo pripekalo jooj..ne vem ka sma študirale.. uglavnem ko sm si jst glavo umila pa posušila..sm misla da me bo kap.. mela sem kr tri barve na glavi -> modro, sivo pa zeleno in to dan pred tem, ko naj bi fantove starše spoznala.. Midve z mojo kolegico sma se najprej še režale kot da sma mal sam pol k sm se pa začela zavedat, kak dogodek bo nasledn dan mi pa ni blo glih več smešn.. pol pa je mela mami še eno blond barvo doma..pa sm dala še tisto gor..sm misla da bo kej pomagal..pa ni nič.. ..tk da sm bla že čist fertik.. No pol sm pa šla k eni frizerki na dom..pa me je ona zrihtala.. Tak da me nista bodoča tast pa tašča spoznala v zeleno-modro-sivi barvi
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
jz se pa ne bom barvala, dokler mi vsi črni ne prerastejo, ker moja naravna barva je temno rjava...upam da mi bo uspelo ..ker se pol hočem pobarvati na rdeče in ančrnih ne bi prijele in bi potem zgledalo kot da imam rdeč narastak
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- rabbit
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
jaz bi se tudi rada prebarvala nazaj na naravno barvo. sam je problem ker ne dobim take barve. naravne barvo las imam nekako bolj svetlo rjavo, vmes ima nekakšen sivkast odtenek. ne spomnim se h kateremu tipu barve človeka to spada. na soncu mi pa lasje poleti posvetlijo tako da dobim bolj zlate pramenčke. s katero barvo naj se sploh pobarvam. ali naj zmešam več barv ali kaj? enkrat sem se šla barvat k flizerki pa ni dobila naravne barve. me je čisto zaje****. aja mogoče imam mišjo barvo las. sam ni čisto mišja. saj sploh natančno ne vem kake barve so.
upam, da ni preveč zmeden napisan.
upam, da ni preveč zmeden napisan.
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja, jst sm se - par dni nazaj. Zdej se neki časa nisem nič barvala, tko da sem to barvo dala na mojo naravno barvo las, ki je ful temno rjava. Ponavadi sem se morala vedno barvati v salonu, da mi je frizerka prej posvetlila lase, da je sploh kaj prijelo. S to tanovo od Schwarzkopfa (jst sm uporabila odtenek svetleče rjava al nekaj takega)pa so lasje res dobil lep, svetleč lesk, malo so se tudi posvetlili. Moram rečt, da sem kar zadovoljna, saj ponavadi te ''trgovinske'' barve na mojih laseh niso imele nobenega učinka.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Za vse malo bolj osveščene punce tu na forumu, našla sem tole bio štacuno, naročila sem barvo za lase. Če katero posebej zanima kako kej primejo lahko po barvanju sporočim rezultat. No, sej se barvam z rjave na rjavo, tko da kej drastičnega ne more bit.
http://www.zivacenter.org/shop/index.php?log=2
http://www.zivacenter.org/shop/index.php?log=2
- sunkiss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: Gorenjska
Mam eno vprašanje: prej sm se dolgo časa barvala na blond (mela sm ful lepo barvo, ne rumeno, niti belo), potem pa sem se nekaj mesecev nazaj pobarvala s srednjo blond, ki je v bistvu že malo rjava, pa mi je barva potegnila malo bolj na peščeno. Od takrat sm se že dvakrat pobarvala s safiro odt 873, pa je bla najprej lepa barva, ko pa se spira, pa ratuje malo zelena (sploh pod določeno svetlobo).
Zanima me, če je kakša barva za blond lase, ki ne bo potegnila na zeleno - bi pa mela svetlo rjavo. Zdej sm kupla od keune, upam,da bo kej bolš.
Zanima me, če je kakša barva za blond lase, ki ne bo potegnila na zeleno - bi pa mela svetlo rjavo. Zdej sm kupla od keune, upam,da bo kej bolš.
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Se strinjam, vendar tega še dolgo ne bom dočakala. Imam preveč rdečega pigmenta. Čakat se mi pa neda da mi moji zrastejo + grdo bi zgledalo pol las naravne barve in pol rdečkaste.Tamek napisal/-a:jaz sem se barvala...in sicer s tisto barvo katera mi je bila tist trenutek najbolj všeč (odtenek). zdaj pa želim sam še mojo barvo lasekov nazaj. fuj barvanje=)
- *tinkica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
js sm se tut barvala neki časa na črno,pol sm se že pa kr hitr naveličala.zdej hočem pa spet svoje svetlo rjave mogoč bi si dala pol kake pramene svtlejš al pa kei.sm bla pr frizerki,da bi mi z eno emulzijo to črno barvo potegnila dol,sam ji ni ravno uspelo zdej mam pa kr narastek in lepo čakam na svojo naravno barvo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov