Barve za lase
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
najbolj obstojna barva je črna in se tudi najbolj počasi spira. Rdeča barva se spira najhitreje, je pa res da jo težko popolnoma spraviš iz las (če želiš biti denimo blond, je zelo težko "ubiti" tisti rdeč pridih).
*Diamonds are forever*
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Legally_blond napisal/-a:smotkA napisal/-a:Jst pa mam zdej namen (v parih dneh) se pobarvat na mal svetlejšo temno rjavo :D:D, zdej sm čist temna, pa dt kkšna pramenčka, mal svetlejše rjave, kkšen odtenek al pa dva.
Aha, in kakšna je to barva-mal svetlejša temno rjava? Ali je temno rjava ali pa svetlo rjava. Kolikor vem druge variante ni.
Jah zdej trenutno mam čist temno rjavo barvo, pobarvala se bom pa na še vedno temno rjavo, ampak par odtenkov svetlejšo, kot jo mam zdej ...
In ja - so raznorazni odtenki temnorjave barve, veš ... Že samo jst sm sprobala vsaj 3 različne ...
Dost jasno?!?
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
La*Perla napisal/-a:najbolj obstojna barva je črna in se tudi najbolj počasi spira. Rdeča barva se spira najhitreje, je pa res da jo težko popolnoma spraviš iz las (če želiš biti denimo blond, je zelo težko "ubiti" tisti rdeč pridih).
Meni je blond prijela, to pa zato, ker sem dala skozi beljenje, sicer verjetno ne bi, ker je rdeča en vrag.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst pa premišljujem, da bi se pobarvala na temno vijolično barvo...ampak imam malo predsotkov...
Do sedaj sem se vedno barvala na temno rjavo...
Je vijolična bl taka delikatna barva??? Kake barve je potem, ko se izpira barva???
Je vijolična bl taka delikatna barva??? Kake barve je potem, ko se izpira barva???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Pinky - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2006
- Kraj: Domžale
Jaz sem že bila temno vijolična pa sem tudi jaz razmišljala da be se spet tako pobarvala, samo da bi si jaz dala sam vijolična pramena na črno barvo.
Ne vem zakaj bi bila ta barva delikatna, meni se sploh ni izpirala, res pa je da sem jo imela samo 2 meseca, potem sem šla na črno. Moje mnenje je, da če se boš šla k frizerki pobarvat z njihovo barvo, boš sigurno zadovoljna, če se boš pa doma s kupljeno barvo v trgovini, pa ti ne znam povedat kako bo izpadlo oz. ali bo obstojna ali ne. Jaz imam s temi barvami v trgovini bolj slabe izkušnje.
Moje mnenje je, da če imaš željo, da bi se pobarvala na vijolično, se daj, ker je res huda barva! Samo preveč svetle polti ne smeš imeti ker potem bo res mal bed izpadlo. Drugače je pa
Ne vem zakaj bi bila ta barva delikatna, meni se sploh ni izpirala, res pa je da sem jo imela samo 2 meseca, potem sem šla na črno. Moje mnenje je, da če se boš šla k frizerki pobarvat z njihovo barvo, boš sigurno zadovoljna, če se boš pa doma s kupljeno barvo v trgovini, pa ti ne znam povedat kako bo izpadlo oz. ali bo obstojna ali ne. Jaz imam s temi barvami v trgovini bolj slabe izkušnje.
Moje mnenje je, da če imaš željo, da bi se pobarvala na vijolično, se daj, ker je res huda barva! Samo preveč svetle polti ne smeš imeti ker potem bo res mal bed izpadlo. Drugače je pa
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Tigi napisal/-a:Jst pa premišljujem, da bi se pobarvala na temno vijolično barvo...ampak imam malo predsotkov...
moja frendica se je neki časa nazajpobarvala na vijolčno. Dobro, ni ravno vijolčna vijolčna. Ampak kar dost seka. Men ni preveč všeč In zdej se ji že mal spira in je še hujš. Sama sem bila neki časa nazaj črna, na svetlobi pa se je narahlo svetlo temno vijolčno. Ta barva mi je bla pa super
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mene bi frizerka pobarvala, ki barva doma s frizerskimi barvami...full me mika...ja rada bi bla skor črna pa da se malo posveti na vijolično...
Hvala za info...
Hvala za info...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Pinky - Sramežljivka
- Kraj: Domžale
Ej full dobr da nočš takih izdelkov! Jaz sem tudi proti temu testiranju na živalih
Drugače pa za Tigi še nisem slišala da bi imel barve za lase. Najbolje bo da kar do enega frizerja stopiš pa ga malo vprašaš glede tega, bo on najbolje vedel.
Če pa boš zvedela da ima Tigi barve, pa sporoči, bi si jaz tudi eno ubodla, ker Tigi je res dobra firma
Drugače pa za Tigi še nisem slišala da bi imel barve za lase. Najbolje bo da kar do enega frizerja stopiš pa ga malo vprašaš glede tega, bo on najbolje vedel.
Če pa boš zvedela da ima Tigi barve, pa sporoči, bi si jaz tudi eno ubodla, ker Tigi je res dobra firma
- aalyah
- Sramežljivka
jst se bom pa zdle na zeleno farbala x) neki tazga:
http://hells-bells.net/haircut5.jpg
drgač pa mi je ful ušeč če ma punca tko mau bol žive barve...pa ne sam enobarvno čupo.
čAu...aalyah
http://hells-bells.net/haircut5.jpg
drgač pa mi je ful ušeč če ma punca tko mau bol žive barve...pa ne sam enobarvno čupo.
čAu...aalyah
-
me.geisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: daleč stran...
Tigi napisal/-a:Jst pa premišljujem, da bi se pobarvala na temno vijolično barvo...ampak imam malo predsotkov...
jaz sem bla na temno vijolično pri frizero prebarvana...pa mi je blo tko ene 2 tedna ful dobr, pol pa sem mela ful probleme z narastkom (sem se doma poskušala prebarvat pa je vse drugače blo, na narastek se mi je drugačna prebarval)
pa barva mi je zbledela tko na rdeče-rjav odtenek, kar se mi absolutno ni dopadlo...
drgač pa je res ful dober dokler ni narastka, pa dokler barva ne začne bledet...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov