Barve za lase

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si barvate lase??

Da
234
75%
Ne
58
18%
Samo pramene
22
7%
Skupaj glasov : 314

Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 20. Sep. 2006 18:03

Čist lepo mi je barva prijela :)
Sem pa iz blond se prebarvala na temno rdečo barvo hibiskusa (taka bakrena barva je vbistvu)
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 20. Sep. 2006 18:47

Pred 3 mesci sm se odlocla, da se neham barvat oz. pramene delat. Svojo mam temno blond, mela sm pa fulll blond pramenu. In zdej vztrajam pr 5 cm narastku :roll: . Upam, da mi rata :oops:
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 20. Sep. 2006 19:36

jst sm se pa odločila da se ne barvam več pr frizerki, pa ne zato k bi blo drago, k mam eno ful prepocen, sm tko se mi zdi, da je zmeri premal pramenov nardila, pol sm pa kupila duo palette in je tako sranje da je kr hudo..nč se ne prime...sm pa pol kupila eno barvo za premene od welle, pa je bla zravn kapa+čopič s unim za vn laske stikat, in me je mami lase ven čez kapco potegnila, jst sm se namazala, pol sm jst mami še laske vn dala pa pobravala, in smo zdej obe peroksidno bele, blond..in mi je ful všeč!
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 07. Okt. 2006 9:23

Jaz mam trenutno temno rjave lase, pobarvane z Garnier barvo. Pa sploh nimam uničenih, konice mam ful lepe, kr sem si ji postrigla pred kratkim :)
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 07. Okt. 2006 9:33

na koliko časa se barvate?
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 07. Okt. 2006 10:18

La*Perla napisal/-a:na koliko časa se barvate?

jz sm se lih en mesc nazaj in se bom nasledni tedn spet, ker mam pač ene priprave na birmo in bom mal barvo spremenila :) drgač pa na kkšne dva, tri mesce
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 07. Okt. 2006 10:37

Tud jaz se barvam na dva meseca, včasih tud malo več, če pa je kak pomemben dogodek, kot npr. maturantski ples al ikaj podobnega, pol pa še prej, da se mi ne vidi tisti narastek. Sem pa drugače na blond in se nekak trudim, da se ne bi prepogosto barvala no. Čez čas mam pa namen na svojo naravno barvo it, da si laski malo odpočijejo.:)

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 07. Okt. 2006 11:17

na 2 mesca... na blond... sam mam ze svoje lase blond, in si dajem itak pramena,mesanco-blond,karamel,svetlo rjavo, da tko lepo pride...
in pol k mam narastek se ubistvu splih ne vid ker mam svojo osnovo tolk svetlo... zdej se naprimer od konc maja nism barvala k sm bla na morju in je blo cist kul, se nit ni vidl k je se soncek posvetliu pa tko...

drgac pa na 2 mesca...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 07. Okt. 2006 11:48

Jest isto... na blond, tko prblizno na 2 - 3 mesece. Samo zdej tut ze ene 4 mesece nisem šla, ker sta mi sonce in pa morje poleti ful posvetila lase. Se moram pa zej kmau spravt. Drgač si pa barvam tri različne odtenke blond pramenov.

Sm mela pa na seb ze cist use možne barve. Črno, blond, mango, rdečo,....
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 07. Okt. 2006 11:59

jst se barvam tko na 2,3 mesece...pa še to kumi zdržim..k jst ful se hočem npr. na blond prebarvat, pol k sm pa 14 dni blond hočem bit pa oranžna..in si skus neki zmišljujem in ful ne zdržim dolg z eno barvo...zdej sm anveličana blond, sm bom mogla še kr neki časa čakat na oranžno
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 07. Okt. 2006 12:54

**SiMoN@** napisal/-a:jst se barvam tko na 2,3 mesece...pa še to kumi zdržim..k jst ful se hočem npr. na blond prebarvat, pol k sm pa 14 dni blond hočem bit pa oranžna..in si skus neki zmišljujem in ful ne zdržim dolg z eno barvo...zdej sm anveličana blond, sm bom mogla še kr neki časa čakat na oranžno

Pobarvaj se na temno rdečo, pa zmer k si boš laske umila bo drug odtenek rdeče :D :D . Na konc bo že oranžna ali pa rjava :P
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 07. Okt. 2006 16:57

Jz se barvam samo tm enkrat-2x na leto, ker mam pačtemno rjave lase in ker se barvam na črno se narastek skoraj ne pozna. :D
sunqueen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sunqueen » 15. Okt. 2006 17:03

Mene pa zanima, če se je katera sama barvala na svetlo rjavo iz temno rjave (že skoraj črne)? Na kaj moram biti pozorna?
Uporabniški avatar
MorningStar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a MorningStar » 15. Okt. 2006 18:23

Jaz sem se pa lih danes pobarvala z barvo Subrina charm: expresso. Taka temno rjava, skoraj črna, z rahlim rdečim pridihom pod direktno svetlobo, luškano. Prvič, da mi je barva 'iz škatlice' prijela, prej me je vedno frizer barval.
Me pa zanima kako si potem očistite tisto barvo, ki se vam je prijela na kožo? Recimo pri ušesu in na čelu?
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
mala...
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a mala... » 15. Okt. 2006 18:25

Jst sm se neki cajt sama barvala,pa sm ugotovila d se ti ful lasje uničjo.Pa še nikol ne morš vedt kak bo izpadlo.Sm se barvala na blond,pa sm bla oranžna,oz.sm hotla rjave pa mi je na zeleno potegnilo.Dj se barvam pri frizerju na blond,pa sm vedn zadovoljna,pa še lasje so manj uničeni.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov