Barve za lase
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- češpla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm bla pa prej rdeča zdej sm pa blond...za to sm rabla eno leto...Najprej me je frizerka pobarvala na rjavo pa mal blond pramen vmes...pa je blo na začetku kr ok pol je pa zmer bol začela rdeča skoz sekat...naslednič sm mela že več pramen pa tko naprej...
Se je pa ful težko rdeče znebit
Se je pa ful težko rdeče znebit
- Black Kitty
Hvala punce.
Pomoje bom, kar najprej na kako odštekano oranžno ali pa na temnejšo rjavo preštekala
Drugač se je pa moja frendica iz blond pobarvala na črno in je še 4krat mogla pofarbat, ker ji je zelena vn sekala
Pomoje bom, kar najprej na kako odštekano oranžno ali pa na temnejšo rjavo preštekala
Drugač se je pa moja frendica iz blond pobarvala na črno in je še 4krat mogla pofarbat, ker ji je zelena vn sekala
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
Lisset napisal/-a:Jaz bi se pa rada na blond pobarvala, trenutno imam črne lase, drugače pa je moja naravna barva temno rjava.
Šla bi seveda k frizerju, vendar se bojim, da bom nakoncu prišla ven oranžna, kajti preden sem se pobarvala na črno sem imela lase rdeče in ta barva se še zdaj ni sprala ven. Torej, da bi me en res dober frizer pobarval bi bilo to mogoče v enem dnevu, ali je to možno samo postopoma?!?
svoje lase boš popolnoma uničila, če jih boš šla svetlit. Jaz imam ful dolge, barvam jih na črno že nekaj časa in si ne znam predstavljat, kaj bi se z njimi zgodilo, če bi jih dala blanžirat tko da če ti lasje kaj pomenijo, tega ne počni
počakaj da ti malo preraste, potem pa pojdi k frizerju in ti bo postopoma svetlil s prameni.
*Diamonds are forever*
- Black Kitty
jemina napisal/-a:Škoda mi je las
Men jih pa ni, ker mi ful hitr rastejo. V enem letu lahko iz kratkih pridem do dolgih las
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
Black Kitty napisal/-a:jemina napisal/-a:Škoda mi je las
Men jih pa ni, ker mi ful hitr rastejo. V enem letu lahko iz kratkih pridem do dolgih las
tebi lepo....,sem ti fauš zaj...hehe...meni pa full počasi rastejo... ..
no zaj pred šolo grem še k fizeru..tak da malo osvežit barvo...am...kakšna barva bi bla za jesen zaj najbolj primerna...ker res niam pojma kaj naj dam nase...na koncu bom spet pristala pri blont pramenih..tak kot vedno...sam...nevem..hehe....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
- Black Kitty
Jst bom zdej spremenila barvo las po 5-tih letih (blondinka..). Sprememba barve bo zame, kot potrditev, da sem prebolela bivšega; njemu so bile namreč blondike všeč
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
uf...
naravne mam... že skor pozabla... kostanjevo rjave....
sm bla rdeča, pa vijola...
pol pa blond pramena kr dol zdej...
pa sm ravn usekala na živo rdečo, tako k vn seva.... in mi je ok zadovolna
če se doma barvam, sm do zdej uporabljala lorealove barve, običajno preferonce... drugač pa rajš kr pr frizerju
naravne mam... že skor pozabla... kostanjevo rjave....
sm bla rdeča, pa vijola...
pol pa blond pramena kr dol zdej...
pa sm ravn usekala na živo rdečo, tako k vn seva.... in mi je ok zadovolna
če se doma barvam, sm do zdej uporabljala lorealove barve, običajno preferonce... drugač pa rajš kr pr frizerju
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
wannabe napisal/-a:češpla napisal/-a:Black Kitty napisal/-a:A katera ve kako bi se lhko iz blond (pšenično) najhitrej pobarvala na temno vijolično? A prime kera barva (temno vijolična) že na blond lase in da se ne bi izprala takoj?
Da se ne bi to sama barvala
Zakaj pa da se ne bi sama? Valda da se lahko... Pomoje bi se mogla ene 2x pobarvat, da bi ti prjela čist tko k hočeš ...
ajs...tkole ti povem: sošolka je bla blond, in se je šla barvat na črno... groza! spral se ji je in je bla šekasta in res boga za pogledat... res napaka. če maš lase ŽE pobarvane, pejd rajš k frizerju... če maš pa zdej naravno barvo, pol pa mogoče bo prijel, ne morš pa nikol vedt zagotov...
- Black Kitty
wannabe napisal/-a:Men je čist lepo prjel ...
Katero barvo od katere znamke si uporabila?
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
Zakaj sem jas danes v šoli slišala da kao recimo rjava barva manj poškoduje lase kot blontna?!
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
ma ni pena, ni preliv, ni ravn balzam.... bolj podoben prelivu... sam itak se spere po nekaj pranjih...
imela sem lase pošteno utrujene od barvanja, pa sem se osločila poskusitit nekeja novega...
najprej lase umijem s šamponom in vse, potem si jih nekje ne pol osušim in dam gor to zadevo, pustim učinkovati od 10min-30min (priporočilo frizerke, dalj časa maš gor bolj primer)... štos je pa v tem, da pač ne prodre v las in ga pobarva, ampak ga obarva le na vrhu... no ja bomo videli... najbolj zdravo za lase vseeno zagotovo ni
imela sem lase pošteno utrujene od barvanja, pa sem se osločila poskusitit nekeja novega...
najprej lase umijem s šamponom in vse, potem si jih nekje ne pol osušim in dam gor to zadevo, pustim učinkovati od 10min-30min (priporočilo frizerke, dalj časa maš gor bolj primer)... štos je pa v tem, da pač ne prodre v las in ga pobarva, ampak ga obarva le na vrhu... no ja bomo videli... najbolj zdravo za lase vseeno zagotovo ni
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]