Barve za lase
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Srček - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mene pa lubi barva...že trikrat me je pa usakič sm prežvela... Zdj me je z XXL Deep Black od Poly...pa je kuuuulll izpadl sam mi gre pa na živce k se še mau spira k si perem lase...
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Danes sem v Novi videla Sanjo Grohar z zelo posvetljenimi lasmi. Iz skoraj črne barve je prišla na svetlo rjavo. Tudi jaz imam temno rjave in bi imela tako barvo, samo ne vem kako bi na tako temne lase prijelo. Ima katera izkušnnje s tem? Tudi prameni mi ne primejo, ker imam velikokrat barvane lase. Ful si pa želim imeti svetlejšo barvo.
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
jas se pa barvam s Safiro (svetli sezam) in mi je ful všeč.. k frizerju pa ne mislim it, ker mam zelo dolge lase pa bi preveč plačala... ker že te porabim 2 minimalno če se hočem enkrat pobarvat...če hočem malo bol svetla bit pa 3...
Je bil pa v Večeru članek, da bojo 22 barv za lase umaknili iz prodaje ker preveč škodijo zdravju nasplošno!
Je bil pa v Večeru članek, da bojo 22 barv za lase umaknili iz prodaje ker preveč škodijo zdravju nasplošno!
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
jz do zdej samo z prelivom..
pa že par tednov iščem zlato blond barvo tipa2
se pravi da se izpere po 24 umivanjih..
je mogoče kera kje zasledila?
al pa ker kol svetlejši odtenek?
umiram.</3
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Zadnje čase se barvam s Schwartzkopf Pallete barvo in sm tut zelo zadovoljna...uporabljam odtenek zelo svetlo pepelnata blond in ful lepo prime...ni ne rumenkasta, ne siva blond...tko lepo pride na moj rdečkast podton svetlih las. Zdej, ko mi jih je pa še sonček posvetlil se pa laski sploh lepo svetijo Pa še cena je zelo ugodna - okrog 850 SIT
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: maribor
No sem Nejc fizer iz Maribora in sem se oglaso pri vas tukaj na tem forumu ko vas je več žens na kupu
Situacija je naslednja:
-nebi rat delo nekih reklam za frizerski salon (tako da ime salona ostane prikrito)
-gre se pa za to da bomo meli v salonu v katerem delam septembra kololekcijo in bi rabli par punc ki bi se prepustile našim izkušenim rokam da vam razkuštrajo lase jih malo pobarvajo in ostrižejo
-smo iz Maribora
-modeli bodite stare 17 let in več
-morate biti simpatične, postavne ,.....
-in še bi lahko naštevali
-za vse ki vas zanima mi prosim pišite na moj osebni mail spicfrizer@gmail.com
Se vam zahvaljujem za sodelovanje in želim vam prijetno klepetanje paprej!
Lep frizerski pozdrav
Situacija je naslednja:
-nebi rat delo nekih reklam za frizerski salon (tako da ime salona ostane prikrito)
-gre se pa za to da bomo meli v salonu v katerem delam septembra kololekcijo in bi rabli par punc ki bi se prepustile našim izkušenim rokam da vam razkuštrajo lase jih malo pobarvajo in ostrižejo
-smo iz Maribora
-modeli bodite stare 17 let in več
-morate biti simpatične, postavne ,.....
-in še bi lahko naštevali
-za vse ki vas zanima mi prosim pišite na moj osebni mail spicfrizer@gmail.com
Se vam zahvaljujem za sodelovanje in želim vam prijetno klepetanje paprej!
Lep frizerski pozdrav
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
js pa za barvanje mojih laskov uporabljam izključno kano. in jo obožujem :-)
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
~škratk štunfk~ napisal/-a:jz do zdej samo z prelivom..
Ej jst točno to iščem. Sm si pred dvema mesecoma s tem pobarvala in je res lepa barva pršla, zdej sm si hotla pa spet in ne najdem nikjer. Sem si pa sama zadnjič od Loreala eno našla in zdej je kr ni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]