Barve za lase

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si barvate lase??

Da
234
75%
Ne
58
18%
Samo pramene
22
7%
Skupaj glasov : 314

zmia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a zmia » 03. Apr. 2008 16:38

Res je, tudi jaz sem bila rdeca in sem se zdaj ze tretjic pobarvala na rjavo pa se mi se vedno na rdece svetlikajo, ampak me ne moti, mi prav pase -je mal bolj zivo.
Drugace me pa doma barva teta, uporabljam pa polly briliance.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 03. Apr. 2008 19:57

Sej u bistvi nism bla ful rdeča. Uporabljala sem od Natural&Easy temno bordo rdečo. Nazadnje pa sm dala temno češnjo pa je bla barva vseen rdečkasta. Zdj tm ku mam narjene pramene, mislm da neb smel bit blema za posvetljevat s kakšno svetlejšo, tam kjer pa niso pa ne vem no. Sej itak se mislm barvat tko čez ene 2, 3 tedne, do takrat se bo ta še spirala. Me prov zanima če bi prjela recimo kakšna svetlo rjava oz. temno blond. Recimo če se obdrži ta oranžna k jo imam zdej, da ne pride s spiranjem nazaj rdeča.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 03. Apr. 2008 22:42

a mogoče katera ve kje naj dobim lepo vijolčno barvo... slivova al kako se reče? pa da ni pretemna :)
vijolčno je nemogoče dobit... ne vem kako to.. :?
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 04. Apr. 2008 8:42

Od schwarzkopf-a je temna češnja ful lepa vijolična. Men sicer ni prijela, k sm mela rdeče lase, na slik pa zgleda čudovito in ni pretemna. Je pa na njej taka ženska s kratkimi lasi.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 04. Apr. 2008 8:46

aha hvala, bom pogledala :) mi gre pa na živce pri tej ˝vijolčnih˝ da mi po par pranjih potegne na rdečo :?
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Sharona05 » 04. Apr. 2008 10:29

amyZ napisal/-a:Sej u bistvi nism bla ful rdeča. Uporabljala sem od Natural&Easy temno bordo rdečo. Nazadnje pa sm dala temno češnjo pa je bla barva vseen rdečkasta. Zdj tm ku mam narjene pramene, mislm da neb smel bit blema za posvetljevat s kakšno svetlejšo, tam kjer pa niso pa ne vem no. Sej itak se mislm barvat tko čez ene 2, 3 tedne, do takrat se bo ta še spirala. Me prov zanima če bi prjela recimo kakšna svetlo rjava oz. temno blond. Recimo če se obdrži ta oranžna k jo imam zdej, da ne pride s spiranjem nazaj rdeča.

:gruebel: dvomim
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 08. Jul. 2008 9:03

rt)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 19:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 08. Jul. 2008 11:39

peroksid na lase, pomojem nebo vec rdece barve :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 08. Jul. 2008 19:13

Si je že kateta lase barvala s kano/heno?
Tamek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 9. 2006
Kraj: Mb

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamek » 09. Jul. 2008 9:32

Zdravo!
Jaz bi vas neki vprašala oz. prosila za nasvet.
Že dolgo si barvam lase vendar sama doma, s črno, temno rjavo bravo... Lani oktobra sem se pobarvala na rdečo, tudi letos (ne vem kdaj) še enx...nato sem si dala preko te barve neke temnejše prelive pa tudi temno rjavo barvo. Zdaj imam rjave lase vendar se tut in tam kje vidi ven kakšen rdeč pramenček. Rada bi se pobarvala na svetlo rjavo (http://images.google.si/imgres?imgurl=h ... l%26sa%3DN). Kaj naj storim?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 09. Jul. 2008 11:08

Tamek, preden objaviš post, ti spodaj piše predogled in lahko popraviš dostop do linka, če kaj ni vredu. Popravi link, ker si raztegnila celo stran in ni več tako pregledna kot prej. :schlaumeier:
No, da se vrnem nazaj na temo; Rabim pomoč oz. napotke od punc, ki se spoznate na barvanje las doma (na svetlo), ker je tole cela znanost izvesti doma tako kot je treba. :D K frizerju več nimam namena it, ker so mi že marsikje zaj*****, pa še drago skasirali! Torej, moja zdajšnja barva las je natanko takšna kot na tej sliki (sem kar dolgo iskala na netu, da sem našla identično barvo svoji). Rada bi dobila vsaj približno takšen odtenek, ker ziher ni nič (še najmanj pa beljenje in nato nanašanje blond barve). :D Mi zna katera priporočiti kakšno kvalitetno blond barvo za lase, s katero se bom sama pobarvala? Nekje sem prebrala, da je potrebno imeti dve barvi - eno pepelnato blond in eno za par nians temnejšo blond.
Uporabniški avatar
tiash*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2008
Kraj: Radoolca*

Neprebrana objavaNapisal/-a tiash* » 09. Jul. 2008 11:15

pubarvala sm se zdei 2kat ..
pa se to se nebi 2kat .. ampk sm se se enkrat
ker mi barva sploh ni dobro prjela
pa se zdei ni tok dobr xd
ampk bom prezivela sej mi itak sonce posvetli tko da ni fore :)
Uporabniški avatar
tiash*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2008
Kraj: Radoolca*

Neprebrana objavaNapisal/-a tiash* » 09. Jul. 2008 11:17

tmala_mrha .. neki mi jeb* citat ..
jes bi tut ful mela kksn tak udtenk ne pa uno ful blond .. sam mi pac ne rata glih tko dobr se pobarvat .. morm se posvetovat z frizerko ;D
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _tejcha » 09. Jul. 2008 11:17

jz se barvam že ene 6let....pa so ble že vse možne barve....zdj mam blond pramena tko ful na gosto...pa se zmer barvam pr frizerju pač enkrat na mesec takrat k se grem ustrižt.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 09. Jul. 2008 12:22

Jaz se barvam s Palette Deluxe blond barvo odtenek 100 in imam tako barvo kot tista na sliki. Usake toliko casa si lase operem se z ubijalcem rumenega pigmenta.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov