Barve za lase

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si barvate lase??

Da
234
75%
Ne
58
18%
Samo pramene
22
7%
Skupaj glasov : 314

Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 28. Nov. 2006 20:02

najbolj obstojna barva je črna in se tudi najbolj počasi spira. Rdeča barva se spira najhitreje, je pa res da jo težko popolnoma spraviš iz las (če želiš biti denimo blond, je zelo težko "ubiti" tisti rdeč pridih).
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 28. Nov. 2006 20:04

Legally_blond napisal/-a:
smotkA napisal/-a:Jst pa mam zdej namen (v parih dneh) se pobarvat na mal svetlejšo temno rjavo :D:D, zdej sm čist temna, pa dt kkšna pramenčka, mal svetlejše rjave, kkšen odtenek al pa dva. :razz:

Aha, in kakšna je to barva-mal svetlejša temno rjava? :roll: :gruebel: Ali je temno rjava ali pa svetlo rjava. Kolikor vem druge variante ni. :D

Jah zdej trenutno mam čist temno rjavo barvo, pobarvala se bom pa na še vedno temno rjavo, ampak par odtenkov svetlejšo, kot jo mam zdej ... :)
In ja - so raznorazni odtenki temnorjave barve, veš ... :D Že samo jst sm sprobala vsaj 3 različne ... :D

Dost jasno?!? :D ;)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 28. Nov. 2006 20:13

La*Perla napisal/-a:najbolj obstojna barva je črna in se tudi najbolj počasi spira. Rdeča barva se spira najhitreje, je pa res da jo težko popolnoma spraviš iz las (če želiš biti denimo blond, je zelo težko "ubiti" tisti rdeč pridih).

Meni je blond prijela, to pa zato, ker sem dala skozi beljenje, sicer verjetno ne bi, ker je rdeča en vrag. :D
meli c
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a meli c » 29. Nov. 2006 17:39

js sm bla ene 2 leti blond, poj pa crna, zj se pa ze 1 leto ne barvam in mam svojo naravno rjavo barvo. ne bi mogla bit bol zadovolna, ker mam neunicene lase
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 30. Nov. 2006 10:32

Jst pa premišljujem, da bi se pobarvala na temno vijolično barvo...ampak imam malo predsotkov...

Do sedaj sem se vedno barvala na temno rjavo...

Je vijolična bl taka delikatna barva??? Kake barve je potem, ko se izpira barva???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Pinky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Pinky » 30. Nov. 2006 10:58

Jaz sem že bila temno vijolična pa sem tudi jaz razmišljala da be se spet tako pobarvala, samo da bi si jaz dala sam vijolična pramena na črno barvo.
Ne vem zakaj bi bila ta barva delikatna, meni se sploh ni izpirala, res pa je da sem jo imela samo 2 meseca, potem sem šla na črno. Moje mnenje je, da če se boš šla k frizerki pobarvat z njihovo barvo, boš sigurno zadovoljna, če se boš pa doma s kupljeno barvo v trgovini, pa ti ne znam povedat kako bo izpadlo oz. ali bo obstojna ali ne. Jaz imam s temi barvami v trgovini bolj slabe izkušnje. :tot:

Moje mnenje je, da če imaš željo, da bi se pobarvala na vijolično, se daj, ker je res huda barva! Samo preveč svetle polti ne smeš imeti ker potem bo res mal bed izpadlo. Drugače je pa :zustimm:
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 30. Nov. 2006 11:04

Tigi napisal/-a:Jst pa premišljujem, da bi se pobarvala na temno vijolično barvo...ampak imam malo predsotkov...

Je vijolična bl taka delikatna barva??? Kake barve je potem, ko se izpira barva???

moja frendica se je neki časa nazajpobarvala na vijolčno. Dobro, ni ravno vijolčna vijolčna. Ampak kar dost seka. Men ni preveč všeč :? In zdej se ji že mal spira in je še hujš. Sama sem bila neki časa nazaj črna, na svetlobi pa se je narahlo svetlo temno vijolčno. Ta barva mi je bla pa super :)
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lolita » 30. Nov. 2006 11:15

Mam blond barvico, barvam se pa izklučno le pri frizerju! Je tko delikatna tale blond barva, da si ne upam sama barvat :?
Uporabniški avatar
Pinky
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pinky » 30. Nov. 2006 11:17

Ja sej, frizer je itak najbolš za barvanje! :D
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 30. Nov. 2006 11:17

Mene bi frizerka pobarvala, ki barva doma s frizerskimi barvami...full me mika...ja rada bi bla skor črna pa da se malo posveti na vijolično...

Hvala za info...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 30. Nov. 2006 11:28

Ej punce, a Tigi ima barve za lase? Rada bi se spet pobarvala, vendar vse firme ki so na policah testirajo svoje izdelke na živalih, tega pa ne bom kupovala in podpirala.
Kaka ideja?
Uporabniški avatar
Pinky
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pinky » 30. Nov. 2006 11:32

Ej full dobr da nočš takih izdelkov! Jaz sem tudi proti temu testiranju na živalih :(

Drugače pa za Tigi še nisem slišala da bi imel barve za lase. Najbolje bo da kar do enega frizerja stopiš pa ga malo vprašaš glede tega, bo on najbolje vedel.

Če pa boš zvedela da ima Tigi barve, pa sporoči, bi si jaz tudi eno ubodla, ker Tigi je res dobra firma :razz:
aalyah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a aalyah » 01. Dec. 2006 13:19

jst se bom pa zdle na zeleno farbala x) neki tazga:

http://hells-bells.net/haircut5.jpg

:D drgač pa mi je ful ušeč če ma punca tko mau bol žive barve...pa ne sam enobarvno čupo. :)

čAu...aalyah
Uporabniški avatar
me.geisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: daleč stran...

Neprebrana objavaNapisal/-a me.geisha » 01. Dec. 2006 14:40

Tigi napisal/-a:Jst pa premišljujem, da bi se pobarvala na temno vijolično barvo...ampak imam malo predsotkov...

jaz sem bla na temno vijolično pri frizero prebarvana...pa mi je blo tko ene 2 tedna ful dobr, pol pa sem mela ful probleme z narastkom (sem se doma poskušala prebarvat pa je vse drugače blo, na narastek se mi je drugačna prebarval)
pa barva mi je zbledela tko na rdeče-rjav odtenek, kar se mi absolutno ni dopadlo...
drgač pa je res ful dober dokler ni narastka, pa dokler barva ne začne bledet...
Uporabniški avatar
Pinky
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Pinky » 01. Dec. 2006 14:40

vaav, kera barva! Men je pa všeč! Moram rečt da maš 'jajca' da se tko pobarvaš. Pohvalno! :ja:

Sej žive barve so res hude! Jst mam zdej živo vojolično - roza pramena pa mi je zlo všeč. ;D

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]