Barvanje trepalnic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
jaz sem si jih pred leti barvala v frizerskem salonu (predvsem za poleti mi je bilo bolj praktično) in mi je frizerka zagotovila, da ni nevarno za oči. Je pa tako, da bolj, ko si pri miru z očmi, manj peče postopek. Saj mogoče se sliši preprosto, samo meni je vedno začelo eno oko trzat in se solzit nekje po 5 minutah, potem pa je bilo težko še 5 minut zdržat. Saj se navadiš
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Jst sem si jih že tudi ene parkat. Je kr fajn ja, pa še drago ni, sicer na začetku mal peče, ampak hitro mine. Priporočam ti pa lahko amo kozmetičarko iz mojega kraja, ker v lj pa res čisto nič ne poznam, čeprav sem sigurna, da večina kozmetičark to kr isto kvalitetno nardi.
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Aja ups sem šele sedaj videla, da je tema že malo stara in da si je princesss že pobarvala trepalnice. In si bila zadovoljna, si jih še boš kdaj?
fiona jst mam leče. Takrat ko mi je barvala trepalnice, sem dala leče ven, potem pa pač čez par minutk nazaj not, pa ni bilo nič narobe.
fiona jst mam leče. Takrat ko mi je barvala trepalnice, sem dala leče ven, potem pa pač čez par minutk nazaj not, pa ni bilo nič narobe.
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
ma kako to zgleda ko imaš pobarvane trepalnice - ziher ne tako kot če jih namažeš z maskaro?
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
Mimi_M napisal/-a:Ne, niso tolk poudarjene, kot bi jih s krtačko od maskare, sam so bolj temne...
ker jaz se še zmerja odločam, a čem it ali ne...ker nevem a bi bilo pametno ker potem če mi ne bo všeč si jih bom še naprej packala z maskaro in potem je vseeno a grem barvat ali ne saj vem da kompliciram
- ellizabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
a je enako če te pobarva kozmetičarka in če si kupiš v drogeriji barvo za barvanje trepalnic?
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
a se to barvo sploh še da kupit? ker enkrat sem spraševala, pa so mi rekli da tega ne prodajajo več. poleg barve moreš kupit še hydrogen. pa tut sama si ne moreš namazat, ampak nekdo drug, ker moraš imeti med postopkom skos zaprte oči.
jst sem si včasih večkrat šla barvat v salon in me nikoli ni nič peklo, pa sem dokaj občutljive sorte. leč pa takrat ne smeš imeti notri, oz. ni priporočlivo zaradi tega, ker ti vseeno lahko pride malo barve v oko. potem pa ni več panike. mene ni nič peklo ali motilo.
jst sem si včasih večkrat šla barvat v salon in me nikoli ni nič peklo, pa sem dokaj občutljive sorte. leč pa takrat ne smeš imeti notri, oz. ni priporočlivo zaradi tega, ker ti vseeno lahko pride malo barve v oko. potem pa ni več panike. mene ni nič peklo ali motilo.
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
jst sm si enkat barvala, pa ni blo lih take hude razlike..najbrž zato k mam črne ...a kle k ti barvajo ti jih tud privihajo, ker to tud obstaja?!mislm glupo bi mi blo da si grem barvat trepke, če si jih bi mogla pol vseen še z maskaro privihavat..
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Joj, trepalnc si pa nkol več ne grem barvat. Tok me je pekl, da sm skor znorela pa sm mela mčkn mn cajta gor kt nej bi mela. Sej drago ni, sam se pa to splača sam tistim, k majo že naravno mau dalše trepalnce, js mam na primer čis kratke pa skor blond pa se jih ni nč kej bol vidl, k so ble pofarbane, tko da zame osebno-brezveze.
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
jaz mam že od otroštva prebolane oči, da bi si sploh upala kaj takega konkretno privoščit, sicer sem en x pri frizerki obrvi malo pa konice, trepalnic tak da ni nekaj extra peklo. al pa je že tolko nazaj, da se ne spomnim je pa super za tiste z lepimi, gostimi trepalnicami.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov