Barvanje trepalnic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
sem si jih dala pobarvat ...letos pred poletjem en aoka me je pekla, ostalo pa blo vse ok (samo me je kr panika malo, ker me je zgalo ko hudic )
dala sem 700 sit pri kozmeticarki En cas ne rabis maskare in je prakticno...predvsem za morje, ko gres v vodo - nisme nic popackana pod ocmi sla ven z vode
dala sem 700 sit pri kozmeticarki En cas ne rabis maskare in je prakticno...predvsem za morje, ko gres v vodo - nisme nic popackana pod ocmi sla ven z vode
I love SISLEY& RW
- Rebook#3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2006
Jst si jih tut pobarvam (+ obrvi), kadar grem h kozmetičarki. Ampak sem se odločla, da ne bom več, ker se mi zdi, da preveč te kemije ni dobr - ne za trepalnice, ne za oči, tako da bom ostajala kar pri maskari - tu pa tam.
To delajo tudi v frizerskih salonih - moja mami si včasih pobarva pri njej in je kar OK, ampak ne zdrži več kot nekaj tednov (2-3, isto kot pri kozmetičarki). Ampak pri kozmetičarki bi naj uporabljale bolj "naravne" in neškodljive barve. Ne vem. Tako mi je povedala moja.
To delajo tudi v frizerskih salonih - moja mami si včasih pobarva pri njej in je kar OK, ampak ne zdrži več kot nekaj tednov (2-3, isto kot pri kozmetičarki). Ampak pri kozmetičarki bi naj uporabljale bolj "naravne" in neškodljive barve. Ne vem. Tako mi je povedala moja.
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
¤MajC¤ napisal/-a:jaz mam že od otroštva prebolane oči, da bi si sploh upala kaj takega konkretno privoščit, sicer sem en x pri frizerki obrvi malo pa konice, trepalnic tak da ni nekaj extra peklo. al pa je že tolko nazaj, da se ne spomnim je pa super za tiste z lepimi, gostimi trepalnicami.
če je vse skupaj narejeno pravilno, ni šans da sploh kaj pečejo oči . Pa če seveda ti ne mežikaš, ko maš barvo na trepalnicah
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js sm si jih dala sam enkrat obarvat (kr mam polet ful blond, sploh konice in zgledajo brez maskare dost "nevidno"), pr frizerki, medtem k sm čakala, da mi barva prime.
Ni blo baš neki, mogoče so ble mau temnejše, ampak nč kej pretresliuga. Ostajam pr poletni blond varjanti .
Ni blo baš neki, mogoče so ble mau temnejše, ampak nč kej pretresliuga. Ostajam pr poletni blond varjanti .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
barvanje trepalnic je ful dobr, drži ti 1 mesc in ne več! prehitr mine da bi se dajala.. drgač je pa lepo, se nerabš mazat
- november.rain
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
s klemenc napisal/-a:A si je katera že dala zgostiti trepalnice? Enkrat sem klicala v kozmetični salon, pa je bila cena okrog 100 evrov, držalo naj bi samo cca. 3 tedne. Pozna katera kakšno cenejšo varianto?
Maskara?
Eno dobro maskaro nabaviš pa je.Pa še ceneje prideš skoz.
-
Pikica18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
zadeve ni priporočeno doma prakticerat ker zadeva nikakor nesme pridt v stik z očesom.
to je prov posebna barva za obrvi in trepalnice in zraven seveda zelo blag hidrogen.
izvedba je zlo natančna in dokaj zahtevna.
to delajo v vsakem frizerskem salonu.
ja zlo lepo pride če maš zelo goste in dolge trepalnice. jaz imam zelo svetle in pa precej redke oz "normalne" in jst bom tko rekla... je zlo luštn pa to sam še useen je z maskaro lepš. na meni.
to je prov posebna barva za obrvi in trepalnice in zraven seveda zelo blag hidrogen.
izvedba je zlo natančna in dokaj zahtevna.
to delajo v vsakem frizerskem salonu.
ja zlo lepo pride če maš zelo goste in dolge trepalnice. jaz imam zelo svetle in pa precej redke oz "normalne" in jst bom tko rekla... je zlo luštn pa to sam še useen je z maskaro lepš. na meni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov