Barvanje trepalnic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ketica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2010
ZDRUŽENA TEMA
Pozdravljene!
Zanima me, kakšne izkušnje imate s trajnim obarvanjem trepalnic. Sem že slišala, da v nekaterih salonih to opravijo bolje, da je trajnost barve daljša in da je barva bolj opazna.
Malo sem poizvedovala po cenah barvanja in so zelo različne. Maja Košenina v Grosuplju zaračuna 4,20€, ostali pa okoli deset evrov.
Ima katera mogoče izkušnje s tem v Maja Košenina kozmetika? Kje to najbolje opravljajo po sprejemljivih cenah?
In pa zanima me še, če imaš blond trepalnice, ali je bolje jih obarvati črno ali rjavo? Ali se na blond trepalnicah to močno pozna?
Najlepša hvala za vaše odgovore!
Pozdravljene!
Zanima me, kakšne izkušnje imate s trajnim obarvanjem trepalnic. Sem že slišala, da v nekaterih salonih to opravijo bolje, da je trajnost barve daljša in da je barva bolj opazna.
Malo sem poizvedovala po cenah barvanja in so zelo različne. Maja Košenina v Grosuplju zaračuna 4,20€, ostali pa okoli deset evrov.
Ima katera mogoče izkušnje s tem v Maja Košenina kozmetika? Kje to najbolje opravljajo po sprejemljivih cenah?
In pa zanima me še, če imaš blond trepalnice, ali je bolje jih obarvati črno ali rjavo? Ali se na blond trepalnicah to močno pozna?
Najlepša hvala za vaše odgovore!
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem imela pred časom možnost to preizkusiti, pa v bistvu nisem opazila spremembe. Moje trepalnice so rjave in pobarvala sem jih na rjavo, vendar pri meni ni držalo, da ni treba več maskare uporabljati, pa so vseeno poudarjene.
- MarceLiica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
- Kraj: DreamLand
Enkrat sem šla in nikoli več. Sploh ni vidnega učinka, razen to, da se znebiš nekaj denarja. Tam se uležeš, ti napocka barvo gor, morš čakat par minut, ti to sčisti dol in voila! No effect. Jaz imam dolge trepalnice, ampak so konice čist svetle, da se jih skoraj ne vidi. Zato sem tudi šla. Razočarana v glavnem..
http://naturallymarcela.blogspot.com/ --> Check it out
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Kar sem poskusila, sva si jih edino s prijateljico doma barvali, glede na to da imam zelo svetle trepalnice se je pri meni zelo poznalo, sicer je barva sorazmerno hitro šla dol, ampak je pa bil vsaj viden učinek
- MarceLiica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
- Kraj: DreamLand
Ja no, fajn Si potem sama naredila kot je treba in nisi rabila plačevati
http://naturallymarcela.blogspot.com/ --> Check it out
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Ma ja, sicer je bilo kar veliko pacanja s temu ampak si kupiš barvo in je to to, meni še mal lažje kot pa hodit nekam daleč samo za 5 min da ti napaca una barvo gor...
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
jaz sem poiskala najcenejšo ponudbo v mariboru in šla probat, dejansko sem bila zadovoljna z rezultatom, je pa mučno sedet tam 20 minut, ko ne smeš premikat ali preveč zatiskat oči
po nekje 5 tednih (kot je rekla) malo zbledi oziroma je verjetno odvisno od tega kolko ste dovzetne za barvo
po nekje 5 tednih (kot je rekla) malo zbledi oziroma je verjetno odvisno od tega kolko ste dovzetne za barvo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov