Barvanje las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
p!ka napisal/-a:*hox* napisal/-a:^^ Mislim, da ni velik možnosti da bi bila šekasta. Osebo ki te bo barvala samo opozori, da naj te pobarva po ceeeeeeliiiiiiiiiii glavimagar naj ti na koncu "zlije" ostanek barve na lase in te še mal "zmasera". Js sem se barvala tut že sama, pa je vedno blo kul.
Oh, je možnost, da bom šekasta. Ker sm ratala šekasta.![]()
Me je barvala punca k je rekla, da zna barvat ( ja, sm vidla kolko ! ). Gor pr glavi mi je na enih delih barve slpoh ni primlo, ker je ni dala. Pr konicah pa sm namest čokoladna, črna, ker je dala tja največ barve.
![]()
Nikol več se ne grem k njej barvat.
Ja če ti je ni dala, pol je logično da ni prijel. In če daš na eno mesto več barve, dvomim da zarad tega tam bolj prime. Js mam konice vedno mal temnejše, pa ni to zaradi premalo barve.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Pikica18 napisal/-a:količina barve res ni odvisna kako barva obarva las. absurd.
količina je pomebna le zaradi preprečevanja "škastga videza".
Jz pa se kr strinjam z *hox* in mislim, da je precej pomembno kolko barve daš kam. Tista, ki je mene barvala je bla pač malo slepa.
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
MojcikaK - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Mi lahko katera pove, kaka je prednost barvanja s kano? Baje imajo tudi oranžne barve ne? In kaj je sploh razlika med kano in ostalimi (navadnimi) barvami? Dalje drži in se ne spere, manj unicuje lase.. ?
Ker zdaj mam temno rjave in bi se ful rada spet pobarvala na živo oranžno![Razz :razz:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/icon_razz.gif)
Ker zdaj mam temno rjave in bi se ful rada spet pobarvala na živo oranžno
![Razz :razz:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/icon_razz.gif)
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
punce a je katera že delala pramena doma?
nekje sem slišala, da se da dobit tud rdeč blanž ne samo blontn...
kako narest pramena na kratke, da nebi izgledalo prov gadno... k men so une scene rjavi lasje pa čez široki blond prameni čist over...
nekje sem slišala, da se da dobit tud rdeč blanž ne samo blontn...
kako narest pramena na kratke, da nebi izgledalo prov gadno... k men so une scene rjavi lasje pa čez široki blond prameni čist over...
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Moja mami je kr mojster v barvanju las. Zato pa lahko obiščem frizerja le 2x letno. Učas me še postriže. Ona ima kratke lase, in ker ji ne paše, če je preveč temna si pol na folijo da še malo pramenčkov. Z glavnikom vzameš eno vrstico las, če nočeš, da je preveč na gosto z topim delom cikcakaš po tej vrstici, tako a v pramen vzameš le vsak drugi cik cak. Jo, nevem kak bi drgač povedala.
Si pa ona, k si pobarva lase, recimo na temno vijolo al pa na kaj podobnega, da gor za par minutk blanž pa dobi ven tako bakreno barvo. Pač pustiš tolko dolgo da dobiš želen učinek.
Si pa ona, k si pobarva lase, recimo na temno vijolo al pa na kaj podobnega, da gor za par minutk blanž pa dobi ven tako bakreno barvo. Pač pustiš tolko dolgo da dobiš želen učinek.
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
amyZ napisal/-a:Moja mami je kr mojster v barvanju las. Zato pa lahko obiščem frizerja le 2x letno. Učas me še postriže. Ona ima kratke lase, in ker ji ne paše, če je preveč temna si pol na folijo da še malo pramenčkov. Z glavnikom vzameš eno vrstico las, če nočeš, da je preveč na gosto z topim delom cikcakaš po tej vrstici, tako a v pramen vzameš le vsak drugi cik cak. Jo, nevem kak bi drgač povedala.
točno to sem rabla, ker si je moja mami zaželela pramena, samo jo vedno barvam na vijolično in si nekak nisem znala predstavljat niti kako bi blond zgledalo na vijolični... jst sem ji za začetek mislila enih par tankih pramenov na folijo narest po vrhu, ampak res ne full svetlih, samo tok, da je mal posvetljeno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov