Barvanje las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sun - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2012
Haaj (:
No sej sem prebrala ze kr velik forumov pa se vseeno sprasujem..
Sama sem se pred 14 dnem barvala na temno rjavo (prejt pa kake dve leti na cokolado) in mi je prijela skor crna, ja najraje bi se zjokala in se zdej to odlocitev zelo zelo obzalujem ker se ne morem gledat v ogledalo ni mi vsec.. zdej pa me zanima, a vete za kako naravno razbarvanje las? Sem si naredla masko za lase iz vode,cimeta,meda in olivno olje je malo razžrlo to mojo grozno temno rjavo ampak seveda se vseeno ne dost, zdj mam rahle pramene sicer ne zgleda tk slabo ampak sem js nesrecna
Tako da sprasujem ce vete al obstaja kkrsna koli maska/sampon/ al pa kakrsni koli drug preparat za razbarvanje las? )
Hvala za odgovore )
No sej sem prebrala ze kr velik forumov pa se vseeno sprasujem..
Sama sem se pred 14 dnem barvala na temno rjavo (prejt pa kake dve leti na cokolado) in mi je prijela skor crna, ja najraje bi se zjokala in se zdej to odlocitev zelo zelo obzalujem ker se ne morem gledat v ogledalo ni mi vsec.. zdej pa me zanima, a vete za kako naravno razbarvanje las? Sem si naredla masko za lase iz vode,cimeta,meda in olivno olje je malo razžrlo to mojo grozno temno rjavo ampak seveda se vseeno ne dost, zdj mam rahle pramene sicer ne zgleda tk slabo ampak sem js nesrecna
Tako da sprasujem ce vete al obstaja kkrsna koli maska/sampon/ al pa kakrsni koli drug preparat za razbarvanje las? )
Hvala za odgovore )
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
Počasi se ti bojo temni pigmenti itak izprali, tko da bo barva dosti svetlejša. Pospešiš lahko z izpostavljanjem soncu in s šamponom proti prhljaju. Priporočam pa ti, da las ne mučiš preveč. Bodi potrpežljiva, drugače ne samo, da ti nebo všeč barva las, ampak tudi njihov izgled.
Sicer je ponavadi skoraj vedno tako z barvami iz trgovine, da pride barva temneja, kot zgleda na sliki (torej je treba kupiti svetleji odtenek).
Sicer je ponavadi skoraj vedno tako z barvami iz trgovine, da pride barva temneja, kot zgleda na sliki (torej je treba kupiti svetleji odtenek).
-
sun - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2012
Ja, tega se zavedam da mores barve na skatlah jemati z "rezervo". Sem pa sedaj prebrala kr dost forumou in ja velikim k so se pobarvale na temno rjavo je prijala skor crna
Sem slisala za sampon za prhljaj ampak nekak ne upam si s tem prat kr me je strah da bi mi poruslo ravnovesje na lasiscu [in bi blo nakoncu se vec skode kot koristi]
Maaah bomo vidli upam da se cim prejt spere
Sem slisala za sampon za prhljaj ampak nekak ne upam si s tem prat kr me je strah da bi mi poruslo ravnovesje na lasiscu [in bi blo nakoncu se vec skode kot koristi]
Maaah bomo vidli upam da se cim prejt spere
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hvala za info, mogoce jo preizkusim, ko se mi ta malo spere
-
kaj pa te barve LIVE od schwarzkopfa? a niso zdej ene nove, če se ne motim?
- lollypop-@
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2014
Ful lepa barva, saarijarvi
Če imaš res temne lase poizkušaj to: Schwarzkopf Live Color XXL
(bi dala link, samo ne znam ga dati tako, da bi ga skrajšala, ali pa da bi ga dala samo v eno besedo )
Dolgo nazaj sem probala vijola in je prišla nekje takšna kot si ti dala uno slikico, mogoče malenkost svetlejša. Edini problem, je bil, da se je čez nekaj časa barva sprala na rdeče in potem na oranžno-rjavo. Skratka res ful svetlo
Sicer mene ni motilo, ker mi je bilo zanimivo, ampak lahko pa zna biti zelo moteče.
Če imaš res temne lase poizkušaj to: Schwarzkopf Live Color XXL
(bi dala link, samo ne znam ga dati tako, da bi ga skrajšala, ali pa da bi ga dala samo v eno besedo )
Dolgo nazaj sem probala vijola in je prišla nekje takšna kot si ti dala uno slikico, mogoče malenkost svetlejša. Edini problem, je bil, da se je čez nekaj časa barva sprala na rdeče in potem na oranžno-rjavo. Skratka res ful svetlo
Sicer mene ni motilo, ker mi je bilo zanimivo, ampak lahko pa zna biti zelo moteče.
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Evo, poskusila se tole Live XXL od Schwarzkopfa... in je prisla spet zelo temna ven, kljub zivo rdecemu odtenku Je pa res, da je to ena izmed redkih rdecih, ki naj bi - vsaj po opisu na skatli - bila primerna tudi za temno rjave lase. Upam, da bo po nekaj pranjih svetlejsa zaenkrat je rdeca samo na res mocni dnevni svetlobi. Najbrz bi bilo boljse, ce bi se se enkrat na frisno pobarvala s tisto prejsnjo od Subrine.
-
očitno potrebuješ beljenje las, da bi dosegla želeno barvo.
Lahko pa poskusiš tudi s kakšno blond barvo, pa potem čez kak dan ali dva preko pobarvaš z rdečo. Blond ti itak ne bo prijela tako kot treba, zato brez bojazni, da boš bila nevem kako blond, prej bo prijela nekako medena. Še vedno je pa najboljša opcija očitno frizer, sploh če te je strah sprememb
Lahko pa poskusiš tudi s kakšno blond barvo, pa potem čez kak dan ali dva preko pobarvaš z rdečo. Blond ti itak ne bo prijela tako kot treba, zato brez bojazni, da boš bila nevem kako blond, prej bo prijela nekako medena. Še vedno je pa najboljša opcija očitno frizer, sploh če te je strah sprememb
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
iz svetlo rjave bi rada presla na bolj blond barvo las.
Nocem imeti prav platinasto blond barve, temvec bolj surf blond, ki nastane od sonca. Razmisljam da bi si po laseh naredila take cisto tanke pramene, da bi izpadlo bolj naravno.
Mislite, da bi to uspelo z barvo iz trgovine?
Nocem imeti prav platinasto blond barve, temvec bolj surf blond, ki nastane od sonca. Razmisljam da bi si po laseh naredila take cisto tanke pramene, da bi izpadlo bolj naravno.
Mislite, da bi to uspelo z barvo iz trgovine?
Don't worry, be happy!!
-
^^ to je precej odvisno od barve tvojih naravnih las.
poglej od polly brillance 843...
al pa 667 od palette deluxe..
poglej od polly brillance 843...
al pa 667 od palette deluxe..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov