Barvanje las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Na zalost je res velika verjetnost, da bo blond prijela samo na narastku, kjer imas zdaj barvane, bo pa se vedno malo temnejsa, ker se svetle barve na naravne lase vedno bolj primejo kot na barvane. "Svetovalkam" v Mullerju ni ravno za verjet in blond barva sigurno ne bo "iznicila" rjave do te mere, da bi bil rezultat enakomeren po celi dozini. Pomoje je bolj pametno it k frizerju, da ti najprej razbarva rjavo.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- bibaleze2013
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2013
Lep pozdrav vsem .. Mene pa zanima , če je tu kakšna punca , ki se barva sama doma na platinasto blond ?
Namreč blondinka sem že pov leta , vendar hočem še malo svetlejšo... Zanima me katero barvo uporabljate , da pridete do takšnega rezultata?
Poskusila bi namreč kar sama saj negre tu za neko pretirano svetljenje , ker sem že tako ali tako blond.
Namreč blondinka sem že pov leta , vendar hočem še malo svetlejšo... Zanima me katero barvo uporabljate , da pridete do takšnega rezultata?
Poskusila bi namreč kar sama saj negre tu za neko pretirano svetljenje , ker sem že tako ali tako blond.
- alinamalina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2013
jas sem drugače temno blond takšna lešnikova rjava in sem se hotela posvetliti uporabila sem najsvetlejšo platinasto blond barvo (da ni bla barva rumena nakoncu!) brez peroksida in mi je čist lepo zagrabla TUT PO DRUGEM NANOSu sem bila še svetlejša...jas ti svetujem da vzameš platinasto oz. kar se da svetlo blond pa brez peroksida...
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Katero barvo pa si uporabila brez peroksida?
Sama že nekaj časa iščem barvo, če se da ne totalno trajno, da bi imela svetlejši odtenek blond pa imajo vse noti peroksid
Sama že nekaj časa iščem barvo, če se da ne totalno trajno, da bi imela svetlejši odtenek blond pa imajo vse noti peroksid
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
mene pa zanima, če ima katera izkušnje z barvanjem na takle način, da so konice vedno svetlejše:
Ful bi se tkole pobarvala, pa me je nekako strah, da ne bo tako lepo izpadlo. nočem met ravne črte na sredini las, pa spod drugo barvo
priporočate kkšnega frizerja? mogoče okolica kranja?
Ful bi se tkole pobarvala, pa me je nekako strah, da ne bo tako lepo izpadlo. nočem met ravne črte na sredini las, pa spod drugo barvo
You make me smile, please stay for a while
- Ursshie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2013
Inaa** napisal/-a:mene pa zanima, če ima katera izkušnje z barvanjem na takle način, da so konice vedno svetlejše:
Zadnjič sem bila pri frizerki, ki mi je priporocala tako kombinacijo, samo nisem bila za pravi da se punce vse vec odlocajo za to. Poskusi pri Meti, v Škofji Loki.
Mene zanima ce se lahko pobarvam čez preliv? Na blond lase imam rjav preliv, pa mi nekako ni všeč, ker je presvetlo. Rajše bi temno rjavo barvo... Kaj mislite?:)
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz priporočam Syos - nočem delat reklame, ampak imam s temi barvami res najboljše izkušnje. Ali vzameš posvetljevalec ali pa najsvetlejšo blond (raje slednje, če se bojiš da bi se lasje preveč poškodovali).
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
hahah, pa res
Jaz sem Blond..Platinasto Blond.
Jaz sem Blond..Platinasto Blond.
It was forever..but it didnt last long..
- avanii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2012
pred 4 mesci sem se nazadnje barvala...zdaj bi po 5 letih rada prenehala z barvanjem in prešla na svojo barvo...naravno imam svetlejše rjave lase, bolj pepelnato..
barvala sem se pa z rjavo z rdečkastim leskom, ki bi se ga rada znebila..
je edina možnost da pač počakam, da mi lasje zrestejo..ali da se pobarvam s temnejšo barvo? vseeno bi raje uporabila preliv, mogoče ve katera za kakšen bolj preliv rjave barve, ki bi bila bolj pusta, pepelnata?
barvala sem se pa z rjavo z rdečkastim leskom, ki bi se ga rada znebila..
je edina možnost da pač počakam, da mi lasje zrestejo..ali da se pobarvam s temnejšo barvo? vseeno bi raje uporabila preliv, mogoče ve katera za kakšen bolj preliv rjave barve, ki bi bila bolj pusta, pepelnata?
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
to pa najbolje da greš kar k frizerju, da ti bolj profesionalno svetujejo in najdejo pravo barvo, ki bi bla čimbolj podobna tvoji naravni. mislim pa da se boš mogla kr še ene parkrat z barvo pobarvat lase, da bo tisti rdeč lesk šel stran
You make me smile, please stay for a while
- alinamalina
- Sramežljivka
Punica granatum napisal/-a:Katero barvo pa si uporabila brez peroksida?
Uporabila sem barvo od pallete DIAMANTNO BLOND in PLATINASTO BLOND so brez peroksida pa skupaj sem jih zmešala:D
-
Cassiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2013
Sicer grem postopoma iz temno rjave z malce rdečega pridiha na blond, se pravi vsak mesec svetleje, tako da bom nekje v pol leta na želeni blond barvi, a me vseeno zanima kam naj grem iz temno rjave na svetlo rjavo, saj me ta prvi prehod najbolj skrbi, da ne pridem ven oranžna. Torej tokrat bi me še zadnjič razbarvali/zblanžirali po celi dolžini las, pobarvali na svetlo rjavo in nato čez začeli s svetlimi prameni, vsak prihodnji mesec pa še več pramenov, ker se baje lasje tako manj uničijo.
Torej, kdo v Mb to obvlada? Vem, da so v Mb dobri frizerji - za striženje, ne vem pa, če tudi za barvanje na svetlo, brez da bi šla iz salona rdeče-rumena in šekasta!
Torej, kdo obvlada barvanje in pramene v Mb??
Torej, kdo v Mb to obvlada? Vem, da so v Mb dobri frizerji - za striženje, ne vem pa, če tudi za barvanje na svetlo, brez da bi šla iz salona rdeče-rumena in šekasta!
Torej, kdo obvlada barvanje in pramene v Mb??
- alinamalina
- Sramežljivka
meni so rekli pr frizerju da če me bodo oni hoteli spravit na blont ni druge kot peroksid no potem pa je bla ena tam ko je čakala na vrsto pa mi je rekla da si nej to barvo uzamem pa da nebom oranžna brez peroksida... se pravi če si uzameš to barvo brez peroksida pa da je res skoraj bela je use kul koker bo mal bol na rumeno vlekla bojo pa pol druge barve vn pršle... tak da js ti še kr priporočam za to barvo pa če želiš bit blont brez ''postopoma'' si samo malo dalje pustiš gor pač u mejih normale... če pa majn pa sam enih20minut pa je to to:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov