Barvanje las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
zasavcanka - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: zasavje
js pa trenutno razmisljam o razbarvanju las a ma mogoce katera izkusnje s tem?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^
Misliš beljenju las? Če imaš v mislih prehod iz temne na svetlo barvo, je to kar dolgotrajen in uničujoč postopek oz. poseg v lase, tako da je predpogoj to, da si pripravljena dat malo več denarja nekomu, ki to res obvlada. Težko bi ti svetovala kateri frizerski saloni to delajo in to profesionalno, tako da upam, da bo katera tukaj gor znala kaj več povedati o tem. Jaz tudi razmišljam o tem, ampak me je strah, da mi bo ful uničlo lase.
Misliš beljenju las? Če imaš v mislih prehod iz temne na svetlo barvo, je to kar dolgotrajen in uničujoč postopek oz. poseg v lase, tako da je predpogoj to, da si pripravljena dat malo več denarja nekomu, ki to res obvlada. Težko bi ti svetovala kateri frizerski saloni to delajo in to profesionalno, tako da upam, da bo katera tukaj gor znala kaj več povedati o tem. Jaz tudi razmišljam o tem, ampak me je strah, da mi bo ful uničlo lase.
-
Ja misla sem si zblanzirat lase pol sem pa slisala, da obstaja tud ta razbarvanje k ti baje dol potegne pigment na tvojo naravno barvo las...sam kok je ke tle resnice ne vem.se bom pa s mal pozanimala k sem tok navelicana te crne barve...kaksno mas pa ti barvo da si tud razmisljala o tem?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
A ti maš tudi črno barvo... jaz tudi. Sicer šele na sveže (samo enkrat pobarvana - dve barvi mogla kupit, ker mam dolge lase naravno), ampak me je razočaralo to, da se ful spira, čeprav mam naravne bolj temno rjave in sem mislila, da ne bo opazit razlike. Pa hočem še pravočasno preit na drugo barvo (ker ko se črna enkrat prime las po xy barvanjih, jo je baje hudič odpravit). Sem mela pred leti z rdečo barvo postopke in postopke, preden sem se je dokončno znebila. Ampak po mojem je kar težko najt frizerja, ki kvalitetno razbeli lase...
-
ja sej se res ful spira...no js sm pa ucer kar naenkrt zbrala pogum in se odlocla da si grem razbelt lase....in js si grem kupt blanz, hidrogen in eno rjavo barvo pa s postriham....in sm ful zadovolna da sem se postrihala kr mi je fajn dol pobral crno barvo....sam zdj se mi pa zdi d mi j blo buls s crno....
- pikapolonca23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2009
Obstaja produkt, ki pobere barvo z las = Colour Remover od LISAP-a. Lahko si pogledate na http://www.lisap.si/915/1020.html spodaj.
LP
LP
- pikapolonca23
- Sramežljivka
Najbolje, da vprašaš v svojem frizerskem salonu, če uporabljajo to lasno kozmetiko oz. če vedo kje jo uporabljajo.
Na njihovi internetni strani sem našla nekaj objavljenih salonov, ki jo uporabljajo. Vidim, da si iz zasavja...mogoče ti bo ta link pomagal.
izbris reklama
lp
Na njihovi internetni strani sem našla nekaj objavljenih salonov, ki jo uporabljajo. Vidim, da si iz zasavja...mogoče ti bo ta link pomagal.
izbris reklama
lp
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Koliko pa to stane? Sem iskala, pa nisem našla cene.
- pikapolonca23
- Sramežljivka
Tega pa nevem točno. Cenej kot blanžiranje 100%. Je pa tudi nežnejši od blanža. Seveda je pa cena odvisna od frizerja.
Pač tko je to, ko ti da frizer to gor, te mora opazovati, ker lahko da barva hitro zgine, lahko pa traja malo dlje. Verjetno je odvisno kako je barva zažrta v lase. Trgovske barve so najbolj zaj*
Na koncu pa ti da gor še željeno barvo.
Pač tko je to, ko ti da frizer to gor, te mora opazovati, ker lahko da barva hitro zgine, lahko pa traja malo dlje. Verjetno je odvisno kako je barva zažrta v lase. Trgovske barve so najbolj zaj*
Na koncu pa ti da gor še željeno barvo.
-
an|a - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2007
glede tega tud mene neki zanima...sama sem se ful barvala prvo sem bla blond pol sm šla na temno rjavo in pol na črno zdei bi pa rada pršla na svetlo rjavo...in seveda ker sem bla prei črna to ne gre tak hitro....edino če bi si lase pobelila in potem tako naprej ampak si nočem uničit lase...je mela ktera take izkušnje in če je mela naj pove kk je pol iz črne pršla na kako drugo barvo (svetlo).
Drugače si pa sama že skoz doma barvam lase...prei sm uporablala ač barve katere barva na škatli mi je bila všeč...zdei pa uporablam od subrine ono k je samo tubica z barvo in mi potem kolegica zmeša in me poštriha k se mal spozna na tisto razmeje med barvo in neko tekočino k zraven da:) je pa ta barva res cenejša k on k je use zraven in še več jo je...drugače pa pri meni ni bilo nikol takšen rezultat kot je bil prikazan na škatli...
Drugače si pa sama že skoz doma barvam lase...prei sm uporablala ač barve katere barva na škatli mi je bila všeč...zdei pa uporablam od subrine ono k je samo tubica z barvo in mi potem kolegica zmeša in me poštriha k se mal spozna na tisto razmeje med barvo in neko tekočino k zraven da:) je pa ta barva res cenejša k on k je use zraven in še več jo je...drugače pa pri meni ni bilo nikol takšen rezultat kot je bil prikazan na škatli...
- Black Kitty
Tamala_mrha napisal/-a:Ampak po mojem je kar težko najt frizerja, ki kvalitetno razbeli lase...
En mesec sem iskala, da bi mi kdo kvalitetno posvetlil lase in mi jih ni noben hotel (najdla sem za 200 in 300 evrov, da bi mi jih, ampak to mi je too much)
an|a koliko časa si pa barvaš lase na črno? Js sem si jih 1 let (trgovska barva - Wella), potem sem se pa odločila, da grem na svetlo. O groza.. Frizerka mi je s hidrogenom spravila del barve dol, ampak je še veliko črne ostalo + 20 cm las je šlo stran. Pred enim mesecem sem se šla spet barvat in imam še vedno vmes malo črne, druge lase pa rdečkasto-karamelne. Upam, da mi bo do maja že uspelo priti na želeno barvo (pšenično blond), ker imam že 5 mesecev par različnih barv na glavi. Je pa res, da si ne želim uničiti las, zato gre to tako počas.
-
an|a - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2007
js sm bla črna kake 2 leti in mi je ful žal...zei si pa že kake pol leta barvam kr na čokoladno rjavo in mam tak k mam svoje lase lepo čokoladno drugje je pa neka mešanica črne pa čokoladne...tk de pol k mam narastek mam 3 barve na glavi...groza...sam je pa že bolš k sm pa mela...vztrajna morem bit...pobelit si pa ne dam ker ti ful lase uniči in mi jih je škoda ker si zdei puščam dolge in se nočem strižit...špičke ja druga pa ne...
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Jz sm hotela bit blond (prej sem imela blond pramene), ampak sem se odločila da se bom barvala doma. In blond barva nikakor ne prime, je preveč temna in vleče malo na rdeče. Ima katera predlog, kaj naj naredim da bojo lasje blond?
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov