Avon
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jagodka85 napisal/-a:Brena set nakita na strani 60 v katalogu in Stationed-Rhinstone set nakita na strani 64 pod zaporedno številko 6 ... če maš katalog... drgač pa lahko tud na netu pogledaš...
sj ok, za tako ceno nism prčakvala ne vem kaj, sam sm misnla, da mi bo bol všeč...
men pa tadva zgledata preveč babičja, mi je pa všeč Yarra zapestnica.
ravno danes sem dobila pošiljko in sem čist navdušena!
naročila sem si najboljšejšo mokro senčko ever! tisto eye illuminating na predzadnji strani in najobstojnejša, že od zjutri jo imam gor. si bom kr še eno naročila v drugi barvi. pa ta superfull maskara me je zelo pozitivno presenetla.
sej ta avon zna tud razočarat, ampak ta mesec je super
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
cokolina napisal/-a:ma mene nekaj zanima..vsi tej geli ki dišijo med tem ko se tuširaš---diši koža tudi kasneje po njih al potem use zgine?
se ostane nekaj casa...odvisno kateri vonj pac vzames. Ti novoletni (celebrate me) ostanejo se kr. Pravzaprav cela bajta disi
I love SISLEY& RW
- iziris
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 10. 2006
avon.. ne uporabljam.
po tem ko so se izpustili fleki, katere sem vztrajno odpravljala nekaj časa.. očitno, da v tubice zmešajo še kej druzga kot piše zadaj.. tako kot večina! sicer pa so tiste, ki najmanj dišijo in imajo najbolj sexyich škatlico.. so najboljše.. (najverjetneje so tudi hudo drage)
mam pa krasne kremce - ahava (mislm, da se ne da dobit v slo, tko da tole ne velja za reklamo;) priporočam..
po tem ko so se izpustili fleki, katere sem vztrajno odpravljala nekaj časa.. očitno, da v tubice zmešajo še kej druzga kot piše zadaj.. tako kot večina! sicer pa so tiste, ki najmanj dišijo in imajo najbolj sexyich škatlico.. so najboljše.. (najverjetneje so tudi hudo drage)
mam pa krasne kremce - ahava (mislm, da se ne da dobit v slo, tko da tole ne velja za reklamo;) priporočam..
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Mam en blusher od Avona, ker od kolegice mami to prodaja ... In to je to. Kdaj pa kdaj mi prnese kkšn shower gel al pa kej podobnega, drugač pami ta firma ne odgovarja kej preveč.
Sem sicer mela kkšno leto nazaj kr precej stvari doma, ampak mi je Oriflame neprimerno boljši, vse mi lepše diši, tud dekorativna kozmetika mi ful bol odgovarja, kot pa Avonova.
Kkšen nakit je pa res kjut, to pa.
Sem sicer mela kkšno leto nazaj kr precej stvari doma, ampak mi je Oriflame neprimerno boljši, vse mi lepše diši, tud dekorativna kozmetika mi ful bol odgovarja, kot pa Avonova.
Kkšen nakit je pa res kjut, to pa.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Jst sm si kupla tisto za proti mozoljem v tubici (zdej mam ene 3 dni). Pa zaenkrat ni rezultatov.. Uni prejšnji, ka je bil pa v palčki pa moji koži ni odgovarjal in sem še dodaten mozoljček dobila. Piling je pa uredu.. je kar grob in močan, ampak mi je super.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
od avona imam :spa masko za obraz,piling za nohte,tazadnje sem dobila kremo za roke in je groza brez vonja,take cudne roke imam potem,imam pa se gel za obraz proti ogrcem,upam da bojop vidni kaki rezultati.
Ga uporabljam sele dva dni.
Prasicka kako maskaro imas od Avona.
Ga uporabljam sele dva dni.
Prasicka kako maskaro imas od Avona.
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
Iz tanovga kataloga me mika kar nekaj stvari?
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
maskara-na eni strani bleščečo črtalo na drugi pa maskara
mettalic senčilo-ful dobr, mal smokey eyes nardi
mettalic senčilo-ful dobr, mal smokey eyes nardi
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Silikon za lasne konice...super je...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jaaaa, ta vanilijeva kolekcije je res nekaj najboljšega, meni tudi tako božansko diši!
zdej sm dobila tist puder v peni al kaj že, pa je čutiti zelo v redu stvarca, tako lepo polt naredi,
čeprav je malo bolj slabo prekriven, ampak koža izgleda taka žametna potem, ko se mal namažeš..
imaš lahko tud kto kakšno tonirno kremo, se mi zdi..
zdej sm dobila tist puder v peni al kaj že, pa je čutiti zelo v redu stvarca, tako lepo polt naredi,
čeprav je malo bolj slabo prekriven, ampak koža izgleda taka žametna potem, ko se mal namažeš..
imaš lahko tud kto kakšno tonirno kremo, se mi zdi..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov