Avon
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 271 prispevkov
• Stran 3 od 19
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19
Naslednja
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
~NIA~ napisal/-a:a je keta kupla uno kremo za joške?
ja jst sem jo imela, pa ni nič posebnega. krema kot krema. naredi ti lepšo kožo, mogoče tud mal učvrsti, da bi pa kej povečala/dvignila pa ne. sej kaj takega itak ne morš pričakovat od kreme.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst sem prejšnji mesec dobila kremo za telo SkinSoSoft, peeling za telo, balzam za gladke lase in tonik za obraz.
S kremo sem zloo zadovoljna, ful lepo gladko kožo naredi in lepo diši, tudi peeling mi je všeč, tonik je pa sploh super - ful osvežilen pa lepo kožo mi naredi. Nisem pa zadovoljna z balzamom, ki naj bi naredil gladke lase - namesto tega mi naredi take kot krep papir pa še razčesat se jih ne da.
Drgač mam pa z Avonom več pozitivnih izkušenj kot negativnih. Pa v kratkem si nameravam naročiti še peeling in masko za obraz z belim čajem.
S kremo sem zloo zadovoljna, ful lepo gladko kožo naredi in lepo diši, tudi peeling mi je všeč, tonik je pa sploh super - ful osvežilen pa lepo kožo mi naredi. Nisem pa zadovoljna z balzamom, ki naj bi naredil gladke lase - namesto tega mi naredi take kot krep papir pa še razčesat se jih ne da.
Drgač mam pa z Avonom več pozitivnih izkušenj kot negativnih. Pa v kratkem si nameravam naročiti še peeling in masko za obraz z belim čajem.
Let the good times roll.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Js sem si pa nabavla nek premaz za nohtke, da ti jih utrdi... mažeš si jih 2x na dan, en teden... in RES pomaga... js mam težave in nemorem met dolgih nohtov... zdej so pa zrasliiiii
My dreams are my reality...
-
Catharine - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 9. 2005
- Kraj: Planet Earth
zanima me če je ktera že nakit naročala
ker mi je zdej en kompletek fuuuuuuuuuuull všeč pa bi ga tooook mela.. sej ga bom po moje kr naročla
pa unga medvedka k toploto zadržuje bom tut kupla vrjetn za nečaka k je zdej 2 meseca star
ker mi je zdej en kompletek fuuuuuuuuuuull všeč pa bi ga tooook mela.. sej ga bom po moje kr naročla
pa unga medvedka k toploto zadržuje bom tut kupla vrjetn za nečaka k je zdej 2 meseca star
Prvi neprebran prispevek • 271 prispevkov
• Stran 3 od 19
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov