Avon
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 271 prispevkov
• Stran 17 od 19
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Iščem nekoga, ki bi mi lahko vsako kampanjo poslal katalog. Sem pa iz LJ, tako da bi želela možnost osebnega prevzema - ravno zato iščem posrednika, da se izognem poštnim stroškom in pa minimalnim naročilom (ki bi jih imela kot član).
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Sestavine so napisane na izdelkih, na njihovi spletni pa ne vem kako je... NO sej predvidevam, da si že preverila
Drugače je pa moja mami članica Avona, ampak žal ti verjetno pol tudi jaz ne moram pomagat glede tega, saj tudi jaz nisem v Lj.
Drugače je pa moja mami članica Avona, ampak žal ti verjetno pol tudi jaz ne moram pomagat glede tega, saj tudi jaz nisem v Lj.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Ok, za zgornji post sem že sama preizkusila, mimogrede, losjoni Naturals - parfumirani, nič posebnega, za normalno kožo, defnitivno NE za suho. Povprečni, pač tako malo za razvajanje:)
Tiste, ki imate doma karkoli iz linije Solutions maximum moisture (str. 6), mi lahko lepo prosim napišete sestavine, kot so na embalaži napisane? Nikakor jih ne morem dobiti.
Tiste, ki imate doma karkoli iz linije Solutions maximum moisture (str. 6), mi lahko lepo prosim napišete sestavine, kot so na embalaži napisane? Nikakor jih ne morem dobiti.
- cherry.essence
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2009
parfum tokio ko ga nimajo vec v ponudbi ze nekaj casa zdai mi je zelo dobro disal,in sem bila zelo zalostna ko so ga ven vrgli. imam nekaj sencil, preparatov za nego obraza in telesa in sem zelo zadovoljna
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Moj brat je zelo zadovoljen s šamponom in balzamom v enem proti prhljaju ter peno - negovalni tretma za nego lasišča. Ima še katera izkušnje s tem? Zanima me, če je pena koristna le za prhljaj ali še kaj drugega.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Drugače pa mi zelo všeč Avonova kampanja z roza pentljo
-
DangerRoss - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2011
živjo, js bi pa rada naročila ene par stvari pa me zanima, če se da to po internetu al neki, glede na to, da nisem članica?
Prvi neprebran prispevek • 271 prispevkov
• Stran 17 od 19
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]