Avon
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Mimi_M napisal/-a:Obstaja še nek seznam izdelkov, ki niso v aktualnem katalogu, jih pa lahko naročiš, za konkreten izdelek se pozanimaš pri predstavnici.
Razen, če ni zdaj po novem kaj drugače.
V najnovejšem katalogu je ena huuuda torbica, bi jo imela :razz:
A je taka velika pa svetla? Men je ta ful ušeč- na 47 strani (siva). Pa tud dost drugih stvari mi je v tem katalogu ušeč . Mogoče bom spet kej naročila.
Do zdej sem pa naročila od Avona:
*winter krema- uredu je; glede na to da mam ful občutlivo kožo in me po veliko kremah vse peče; po tej me ne peče nič
*2 različni maskari: tud uredu nimam pripomb
*puder- ni mi bil ušeč sploh.
*šampon za lase (un ta zelen)- čist mal ga mam še, ampak ga ne bom več naročila, ker se mi zdi, da mi zadnje čase nekam lase izsuši.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
a kera tuki gor prodaja njihove izdelke??
iščem en utrjevalec za nohte (kupljen dalj časa nazaj)... zanima me samo če je še vedno v ponudbi...
zs
iščem en utrjevalec za nohte (kupljen dalj časa nazaj)... zanima me samo če je še vedno v ponudbi...
zs
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Sedaj imajo na voljo dva utrjevalca, močnega in navadnega. Samo so sedaj neki prenavljali in izboljševali te lake in utrjevalce.
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
Jz sm s pudrom zlo zadovoljna.
Nism pa z maskaro.
Nism pa z maskaro.
-
Coco girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2009
- Kraj: Primorska
Jaz sem si pred kratkim naročila maskaro Shock ( al neki podobnega), naredi nekoliko večje trepalnice, mi jih ne zlepi edino kar me moti je debelejša krtačka kar je malce nepraktično.
Božansko pa mi dišijo gel, losijon in vodica za telo vonja višnja- muškatni orešček.
Božansko pa mi dišijo gel, losijon in vodica za telo vonja višnja- muškatni orešček.
Živi kot da jutrišnji dan ne obstaja in ne očitaj si napak, ker iz napak se učimo !
- speliika<3
- Komunikatorka
Vem da tole mogoče glih ne spada sm ampak a vi ste naročene na to da dobivate katalog?
Mi lahko poveste kako se to da naročit pa če je brezplačno k jz sm do zdej prek drugih si naročala zdj bi pa tut sama rada bla članica k so mi ušeč njihovi izdelki=)
Če lahko kera pove k sm šla na spletno stran pa piše da morš eni po e-mailu pisat pa sm že pred dnevi pa ni odgovora...?
Mi lahko poveste kako se to da naročit pa če je brezplačno k jz sm do zdej prek drugih si naročala zdj bi pa tut sama rada bla članica k so mi ušeč njihovi izdelki=)
Če lahko kera pove k sm šla na spletno stran pa piše da morš eni po e-mailu pisat pa sm že pred dnevi pa ni odgovora...?
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Men je parfum od Salma Hayek (možno, da ni prau napisano) omamno dišeč.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
Jst se ukvarjam s tem. Enkrat so imel promocijo v city parku pa sm šla pofirbcat in so me tolk prepričal da sm se vpisala.Tko da zdj že pribl. 2 leti prodajam izdelke.
Sem pa zelo razočarana nad laki sm si nabavla set lakov za francosko manikuro in po treh tednih so ratali ful gosti, packal so se..čist brezveze. Edini lak k je kul je pa za utrjevanje nohtov in sm ful zadovoljna!
Sem pa zelo razočarana nad laki sm si nabavla set lakov za francosko manikuro in po treh tednih so ratali ful gosti, packal so se..čist brezveze. Edini lak k je kul je pa za utrjevanje nohtov in sm ful zadovoljna!
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
sodelovka je ful zadovoljna z nekimi kremami za noge jst pa z geli za tusiranje in losjoni za telo
- speliika<3
- Komunikatorka
speliika<3 napisal/-a:Vem da tole mogoče glih ne spada sm ampak a vi ste naročene na to da dobivate katalog?
Če kkšna we nej plis pove=)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov